Taylor Swift's 9 beroemde vriendjes: wie is de oudste?

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's 9 beroemde vriendjes: wie is de oudste?
Taylor Swift's 9 beroemde vriendjes: wie is de oudste?
Anonim

Zangeres Taylor Swift werd in 2006 beroemd en sindsdien is ze een van de meest bekende namen in de muziekindustrie. In de loop van haar carrière heeft ze talloze succesvolle albums uitgebracht en haar songwritingvaardigheden zijn geprezen door zowel fans als collega-artiesten.

Vandaag bekijken we wie de oudste man is met wie Taylor Swift uitging. Hoewel ze momenteel een langdurige relatie heeft met acteur Joe Alwyn (met wie sommigen zelfs denken dat ze verloofd is), is hij zeker niet de oudste man aan wie de 32-jarige popster is gekoppeld!

9 Conor Kennedy is 27 jaar oud

De aftrap is Conor Kennedy, zoon van radio-activist en milieuadvocaat Robert F. Kennedy Jr. Conor Kennedy en Taylor Swift begonnen in juli 2012 te daten en werden destijds vaak samen gespot. Slechts een paar maanden later - in september - gingen de twee uit elkaar. Conor Kennedy is vooral bekend als model en milieuactivist. Conor Kennedy werd geboren op 24 juli 1994 in Mount Kisco, New York, en hij is momenteel 27 jaar oud.

8 Harry Styles is 28 jaar oud

De volgende op de lijst is voormalig One Direction-lid Harry Styles, die in september 2012 met Taylor Swift begon te daten. Hoewel fans heel blij waren dat de twee beroemde popsterren aan het daten waren, duurde hun liefde helaas niet al te lang. In januari 2013 gingen de wegen uit elkaar. Harry Styles werd in 2010 beroemd als lid van One Direction en sinds de onderbreking van de band in 2016 heeft hij twee succesvolle studioalbums uitgebracht. De zanger werd geboren op 1 februari 1994 in Redditch, Verenigd Koninkrijk, en hij is momenteel 28 jaar oud.

7 Taylor Lautner is 30 jaar oud

Laten we verder gaan met acteur Taylor Lautner die in 2008 beroemd werd als Jacob Black in The Twilight-franchise. Lautner en Swift ontmoetten elkaar in oktober 2009 op de set van de rom-com Valentijnsdag. De twee sterren waren kort uit elkaar, maar in december 2009 waren ze al uit elkaar.

Naast Twilight staat Taylor Lautner ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als The Adventures of Sharkboy en Lavagirl in 3D, Abduction, Cuckoo en Scream Queens. De acteur werd geboren op 11 februari 1992 in Grand Rapids, Michigan, en is momenteel 30 jaar oud.

6 Joe Alwyn is 31 jaar oud

Taylor Swift's huidige vriend Joe Alwyn is de volgende. De acteur en de muzikant begonnen in september 2016 met elkaar te daten en zijn al bijna zes jaar samen. Joe Alwyn is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als The Favorite, Mary Queen of Scots en Harriet. De acteur werd geboren op 21 februari 1991 in Kent, Engeland, en is momenteel 31 jaar oud.

5 Joe Jonas is 32 jaar oud

De volgende op de lijst is Joe Jonas die van juni tot oktober 2008 een relatie had met Taylor Swift. Joe Jonas werd beroemd als lid van de band de Jonas Brothers in 2007, maar hij heeft ook veel succes als solo artiest en de band DNCE. Joe Jonas werd geboren op 15 augustus 1989 in Casa Grande, Arizona, en hij is momenteel 32 jaar oud - net als Taylor Swift!

4 Calvin Harris is 38 jaar oud

De eerste man op de lijst van vandaag die ouder is dan Taylor Swift is DJ en producer Calvin Harris. De twee sterren dateerden van maart 2015 tot mei 2016 en in de loop van dat jaar werden ze vaak samen gespot.

Tot nu toe heeft de DJ vijf succesvolle studioalbums uitgebracht. Calvin Harris werd geboren op 17 januari 1984 in Dumfries, Schotland - en hij is momenteel 38 jaar oud.

3 Jake Gyllenhaal is 41 jaar oud

Het openen van de top drie van de oudste jongens met wie Taylor Swift uitging is Hollywood-ster, Jake Gyllenhaal. De acteur en de zanger dateerden van oktober 2010 tot maart 2011. Jake Gyllenhaal werd eind jaren '90 beroemd en hij is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als Donnie Darko, Love & Other Drugs, Brokeback Mountain en Spider-Man: Ver van huis. De acteur werd geboren op 19 december 1980 in Los Angeles, Californië, en hij is momenteel 41 jaar oud.

2 Tom Hiddleston is 41 jaar oud

De nummer twee op de lijst van vandaag is acteur Tom Hiddleston. De Hollywood-ster begon in juni 2016 met Taylor Swift te daten, maar na slechts twee maanden gingen de twee uit elkaar. Tom Hiddleston werd beroemd in de jaren 2000 en hij is vooral bekend door het vertolken van Loki in het Marvel Cinematic Universe. De acteur werd geboren op 9 februari 1981 in Londen, Engeland, en hij is momenteel ook 41 jaar oud.

1 John Mayer is 44 jaar oud

En tot slot, de lijst die op nummer één staat, is muzikant John Mayer. De ster had een relatie met Taylor Swift van december 2009 tot maart 2010. John Mayer werd begin jaren 2000 beroemd en in de loop van zijn carrière heeft hij acht succesvolle studioalbums uitgebracht. De zanger werd geboren op 16 oktober 1977 in Bridgeport, Connecticut, en is momenteel 44 jaar oud - wat betekent dat hij bijna 13 jaar ouder is dan Taylor Swift.

Aanbevolen: