8 duurzame voedselmerken die geliefd zijn bij beroemdheden

Inhoudsopgave:

8 duurzame voedselmerken die geliefd zijn bij beroemdheden
8 duurzame voedselmerken die geliefd zijn bij beroemdheden
Anonim

Naarmate duurzame eetgewoonten zoals veganisme en vegetarisme steeds populairder worden, beginnen er steeds meer producten beschikbaar te komen die daarop aansluiten. Ook zijn veel merken overgestapt op duurzamere praktijken om de aanhoudende klimaatcrisis te helpen.

Voedselmerken in het bijzonder komen naar de oppervlakte en worden meer mainstream. De steun van sterren in Hollywood helpt duurzaam voedsel toegankelijker te maken. Hier zijn enkele duurzame voedselmerken die worden ondersteund door beroemdheden.

8 Goede vangst

Alternatieve vleesopties worden steeds populairder. Dit duurzame voedingsmerk richt zich op zeevruchtenvervangers. Hun alternatieve zeevruchtenopties zijn zo geweldig dat ze zelfs een deel van de aandacht en steun van Hollywood hebben gekregen. Beroemdheden als Paris Hilton, Woody Harrelson en Lance Bass hebben allemaal geïnvesteerd in het duurzame voedingsbedrijf.

7 Uitstekend Eten

Dit duurzame merk richt zich op het verduurzamen van snacken. De snacks zijn er in vele smaken en hebben ook nog eens een gezonde punch! Ze zijn niet alleen duurzamer dan vleesvervangers, ze zijn ook nog eens beter voor je. Dit heeft de aandacht en steun van beroemdheden als Snoop Dogg en Emily Deschanel getrokken.

6 Eten eten

Dit bedrijf uit New York wil natuurlijke ingrediënten terugbrengen in wat we eten. Ze hebben de steun gekregen van sterren als Rihanna en H. E. R. in dit duurzame streven. Dit duurzame voedselmerk van zwarte eigenaar maakt allergeenvrije koekjes zodat iedereen kan genieten van een duurzame snack.

5 First Fruits Farm

Dit bedrijf doneert de eerste vruchten van hun oogst aan liefdadigheidsinstellingen en voedselpantry's. Dit helpt afval te verminderen en geeft meer mensen toegang tot verse producten. Hun nobele en duurzame missie heeft de steun van Jason Brown gekregen. De voormalige NFL-ster doneert zelfs zijn eigen producten van eigen bodem aan voedselpantry's, samen met zijn investering in dit duurzame bedrijf.

4 Onmogelijke voedingsmiddelen

Dit merk is van plan het grootste afval en de vervuiling veroorzaakt door vee aan te pakken. Ze willen een duurzamere benadering van eiwit. Ze hebben vlees-, zuivel- en vis alternatieven die allemaal plantaardig en heerlijk zijn. Veel beroemdheden zoals Jay-Z, Katy Perry en Serena Williams hebben ervoor gekozen om in dit duurzame voedselmerk te investeren en dit te ondersteunen.

3 Dagelijkse oogst

Dit merk wil gezonde, duurzame voeding en ma altijden zo toegankelijk mogelijk maken. Dit doen ze door kant-en-klare smoothiekits te maken waarvoor alleen een blender nodig is. Met beroemdheden die een extreem druk leven hebben, is dit merk aantrekkelijk om hen te helpen duurzaam te eten. Sterren als Hilary Duff en Shaun White houden van het merk en gebruiken het ook in hun dagelijks leven.

2 CLIF

Dit bedrijf biedt een enorme verscheidenheid aan met proteïne gevulde snacks en drankjes. Ze werden populair vanwege hun beroemde mueslirepen die in eindeloze smaakopties verkrijgbaar zijn. Met hun geweldige toewijding om lekkere en gezonde snacks te maken, hebben ze ook een toewijding om duurzaam te zijn. Beroemde atleten zoals Venus Williams en Taylor Gold ondersteunen en gebruiken dit merk in hun leven.

1 Quorn

Dit vlees alternatieve merk bestaat al vele jaren. Ze boden vlees alternatieven lang voordat veganisme en vegetarisme zo gewoon waren als nu. Met de steun van Drew Barrymore wil dit merk zijn product nog duurzamer maken door zuivel en eieren te verwijderen. Barrymore hoopt dit merk succes te brengen en de producten voor iedereen toegankelijk te maken.

Aanbevolen: