Johnny Depp geeft verrassingsconcert in afwachting van de beslissing van de jury

Inhoudsopgave:

Johnny Depp geeft verrassingsconcert in afwachting van de beslissing van de jury
Johnny Depp geeft verrassingsconcert in afwachting van de beslissing van de jury
Anonim

De jury beraadt zich nog steeds over de uitkomst van de lasterzaak van Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Maar de acteur bewees dat hij zich er niet door de rechtszaak van laat weerhouden zijn leven te leiden, toen hij zondag een verrassingsoptreden gaf in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens PEOPLE bracht Jeff Beck de Pirates of the Caribbean-ster op het podium tijdens zijn concert in Sheffield Hall in Engeland. Johnny deed mee op zang en gitaar spelen.

Jeff Beck & Johnny Depp hebben eerder samengewerkt

Jeffs beslissing om Johnny op het podium te brengen is misschien willekeurig, maar de twee werken al jaren samen. In april 2020 haalde het duo de krantenkoppen na het uitbrengen van een cover van John Lennons hit 'Isolation'. Ze speelden allebei samen in een muziekvideo.

In die tijd sprak Johnny met Rolling Stone en zei dat het een van de vele was die hij de afgelopen jaren met Jeff had opgenomen in de hoop in de toekomst een gezamenlijk album uit te brengen.

Jeff hintte ook op de mogelijkheid om samen een album te maken op zijn website. Hij noemde de acteur zijn 'onverwachte samenzweerder' en zei dat ze 'al een tijdje samen aan muziek werken'. Hij voegde eraan toe: Je zult over een tijdje meer van Johnny en mij horen, maar tot die tijd hopen we dat je wat troost en solidariteit vindt in onze kijk op deze Lennon-klassieker.

Bovendien heeft Johnny optredens gedaan bij een aantal concerten van Jeff, waar ze live optredens op de cover hebben gegeven.

Het publiek was dolblij om Johnny te zien bij Jeffs laatste concert, wat weergeeft hoe de publieke opinie in het voordeel van de acteur is verschoven sinds het openbare smaadproces eerder dit jaar begon.

Johnny diende oorspronkelijk de rechtszaak van $ 50 miljoen in nadat Amber een opiniestuk had uitgebracht voor The Washington Post waarin ze beschreef dat ze leed aan huiselijk geweld. Amber diende vervolgens een tegenvordering van $ 100 miljoen in voor het misbruik dat ze naar eigen zeggen tijdens hun relatie heeft doorstaan.

Het voormalige stel ontmoette elkaar op de set van The Rum Diary uit 2011 en trouwde in 2016. Amber vroeg het jaar daarop echter een echtscheiding aan en een beschermingsbevel. Op de tribune beweerde ze te hebben geleden onder fysiek, seksueel en emotioneel misbruik door toedoen van haar ex-man.

Sommige beweringen van Amber zijn echter weerlegd, waaronder haar opmerking dat Johnny zijn ex-vriendin Kate Moss van een trap duwde tijdens een woordenwisseling in de jaren '90. Nadat Amber de naam van het model op de tribune had gebracht, legde Kate een getuigenis af waarin ze ontkende dat ze tijdens haar tijd met Johnny misbruik had gemaakt.

De jury zal naar verwachting elk moment een uitspraak doen.

Aanbevolen: