Shock And Awe: Hollywood verdeeld over Johnny Depp-uitspraak

Inhoudsopgave:

Shock And Awe: Hollywood verdeeld over Johnny Depp-uitspraak
Shock And Awe: Hollywood verdeeld over Johnny Depp-uitspraak
Anonim

De blockbuster-rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard-rechtszaak is voorbij - en het vonnis verdeelt Hollywood - waardoor sommige beroemdheden verbijsterd achterblijven terwijl anderen beweerden dat "gerechtigheid werd gediend". Hoewel de rechtbank van de publieke opinie de Pirates of the Caribbean-acteur overweldigend heeft bevoordeeld, verwachtten maar weinigen dat hij zou winnen.

Jonny Depp kwam als overwinnaar uit de strijd en Amber Heard is "Heartbroken"

De jury oordeelde dat Heard Depp op alle drie punten belasterde en hem $ 10 miljoen aan schadevergoeding en $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding toekende. De rechter die de zaak voorzat, verlaagde de $ 5 miljoen aan punitieve schadevergoeding tot $ 350.000.

Heard kwam echter ook als overwinnaar uit haar tegenklacht wegens laster - en de jury kende haar $ 2 miljoen aan compenserende schadevergoeding toe - maar geen punitieve schadevergoeding.

Als alles is gezegd en gedaan, is de Aquaman-actrice Depp $ 10, 350.000 schuldig.

Na het vonnis bracht Depp een verklaring uit waarin hij beweerde: "de jury heeft me mijn leven teruggegeven" en dat "de waarheid nooit vergaat". diepbedroefd" over het vonnis, dat volgens haar "het idee zal terugdraaien dat geweld tegen vrouwen serieus moet worden genomen."

Een paar beroemde gezichten wogen op het vonnis

De reactie van Tinsel Town op het vonnis kwam snel en beroemdheden die tijdens het proces hun oren naar de grond hadden gestoken, waren grotendeels verdeeld over de uitkomst.

Nadat het vonnis was gevallen, toonde Amy Schumer liefde voor Heard door een citaat van feministische activiste Gloria Steinem op Instagram te delen.

"Elke vrouw die ervoor kiest om zich als een volwaardig mens te gedragen, moet worden gewaarschuwd dat de legers van de status-quo haar zullen behandelen als een soort vuile grap", aldus het citaat. "Ze zal haar zusterschap nodig hebben."

Voormalig medepresentatrice van The View Meghan McCain stuurde ook een tweet om haar teleurstelling over het vonnis te tonen. Ze schreef: “MeToo is dood.”

Sharon Osbourne deelde haar gedachten op Piers Morgan’s TalkTV en zei: “Wauw, het was niet wat ik verwachtte. Ik bedoel, ik wilde dat Johnny zou winnen, maar ik had niet verwacht dat hij dat zou doen.'

"Vandaag is gerechtigheid gediend", schreef Laurie Holden, aluin van The Walking Dead, in de tweet. "Het oordeel van de jury stuurde een bericht naar de wereld dat misbruik geen geslacht heeft en dat feiten er echt toe doen. TruthWins."

Aanbevolen: