De thee is gloeiend heet bij Chelsea's Tea Party

Inhoudsopgave:

De thee is gloeiend heet bij Chelsea's Tea Party
De thee is gloeiend heet bij Chelsea's Tea Party
Anonim

In de 8e aflevering van Selling Sunset's vijfde seizoen loopt Chelsea het kantoor binnen, trekt de aandacht van de kamers en vraagt: "Waar is mijn bureau?" Maya, die binnenkort teruggaat naar haar familie in Miami, biedt haar bureau aan, hoewel ze haar ogen tot spleetjes vernauwt naar Chelsea, die een 'veeleisende' eerste indruk heeft gemaakt.

Terwijl andere agenten sceptisch zijn over Chelsea's persoonlijkheid en duidelijk behoefte hebben aan aandacht, is Emma optimistisch over Chelsea als een toevoeging aan de Oppenheim Group, eraan toevoegend dat ze 'veel op tafel brengt'. Chelsea nodigt de dames vervolgens uit voor een feest dat ze later in de week zal geven om de andere agenten persoonlijk te leren kennen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 8: 'She's Your Problem Too'

Chrishell en Jason bespreken het starten van een gezin

In het huis van Chrishell vertellen Jason en Chrishell over het laatste nieuws over Christine en haar dwangmatige behoefte om haar collega's voor de pers te bashen. Mary waarschuwde Chrishell dat Christine de verslaggevers had verteld dat Chrishell alleen lijsten kreeg vanwege haar relatie met Jason (of "de baas neuken zoals Christine zo spraakzaam het uitdrukt). Jason stelt Chrishell gerust dat ze haar lijsten heeft verdiend en merkt op dat ze "waarschijnlijk de meest succesvolle agent dit jaar alleen."

Christine vs. Chrishell en Jason verkopen zonsondergang
Christine vs. Chrishell en Jason verkopen zonsondergang

Chrishells zorg ligt echter niet bij haar prestatievermogen, maar eerder bij Christine's effect op haar en het imago van de makelaardij. Jason verontschuldigt zich tegenover Chrishell voor het drama dat ze heeft moeten doorstaan, maar geeft toe dat de grens die Christine zou moeten overschrijden om hem te laten inzien dat interventie het bedrijf in gevaar zou brengen.

Tijdens het Christine-gesprek vertelt Chrishell Jason dat ze resultaten van haar arts verwacht met betrekking tot de eieren die ze heeft verwijderd, in de hoop dat de twee in staat zullen zijn om te bevruchten en samen een gezin te stichten. Hoewel Jason er zeker van is dat Chrishell "een uitzonderlijke moeder" zal zijn, geeft hij toe dat zijn "analytische" brein de beslissing moeilijk maakt omdat hij de kosten en baten van het krijgen van een kind afweegt.

Chrishell en Jason verkopen zonsondergang
Chrishell en Jason verkopen zonsondergang

Terwijl Chrishell de positie van Jason begrijpt, vertelt ze hem dat ze zich onder druk gezet voelt door de steeds dreigende vruchtbaarheidsklok. Ze onthult dan aan Jason dat, als hij besluit geen vader te zijn, ze niet in staat zal zijn om verder te gaan met het onderzoeken van een relatie met hem.

Chelsea verdedigt Christine op Chelsea's Tea Party

De dames komen naar de afternoon tea van Chelsea in een poging om teambinding te forceren en de lucht te klaren. Heather is enthousiast over de kans om Chelsea op een meer persoonlijke manier te leren kennen, maar ze heeft bedenkingen bij Chelsea's relatie met Christine en vraagt zich af of haar kijk op de vrouwen op kantoor vertekend is.

De agenten kletsen en Vanessa lacht dat ze haar vriend Nick heeft ontmoet, die onlangs een belofte van haar vriend heeft gekregen, via een dating-app genaamd Raya. Chelsea is niet bekend met de app en vraagt of het bedoeld is om sugar daddies te ontmoeten, waarop Davina gekscherend vraagt of Chelsea zelf wel eens een sugar daddy-app heeft bezocht. Het wordt stil in de kamer terwijl Chelsea Davina wezenloos aankijkt.

Chelsea vraagt dan waar ze op voorbereid moet zijn als ze de kantooromgeving betreedt, en Heather waarschuwt haar voor de overvloed aan drama. Christine gebruikt dat als een opening om te zeggen dat de andere dames haar in het verleden gekwetst hebben, en Chelsea ha alt haar over om het uit te leggen, waardoor Davina zich afvraagt of dit deel van het gesprek gepland was. Verbaasd door Davina's opmerking, vraagt Chelsea zich af waarom Davina Christine niet te hulp kwam tijdens de opening van de makelaar.

Davina's ogen beginnen te tranen en ze geeft toe dat ze van streek is omdat ze Christine constant verdedigt, maar Christine's loyaliteit wankelt, wat ertoe leidt dat ze negatieve opmerkingen maakt over Davina, zoals dat ze aardig gevonden wil worden. Terwijl Chelsea Davina's gevoelens blijft vernederen, komt Heather Davina te hulp, richt de aandacht op Christine en vertelt haar dat ze "een heleboel stomme dingen heeft gedaan", en merkt op dat ze de andere agenten pijn heeft gedaan.

Christine's gedrag verandert en ze zegt tegen de dames: "Ik weet dat ik het heb verkloot", en voegt eraan toe: "Ik doe echt alles wat ik kan om de relaties met iedereen te herstellen." Ze richt zich vervolgens rechtstreeks tot Emma en vertelt haar dat ze het "echt leuk zou vinden" om haar te leren kennen, eraan toevoegend dat ze denkt dat de twee "heel goed met elkaar kunnen opschieten". Ondanks Christine's woorden blijft Emma sceptisch en vertelt ze de camera's dat ze niet voor weer een van Christine's trucs v alt.

Chelsea deed mee aan de Oppenheim Group Guns A-Blazing

Terwijl Chelsea en Christine sinds het begin van seizoen 5 een felle vriendschap hebben gevormd, vroegen fans zich af of haar introductie in de Oppenheim Group dramatisch zou zijn of niet. Maar nadat Jason aan de makelaardij had aangekondigd dat Chelsea de nieuwste agent zou zijn, is sindsdien onthuld dat Chelsea een flair heeft voor de dramatiek.

Chelsea en Christine verkopen zonsondergang
Chelsea en Christine verkopen zonsondergang

Hoewel ze volhoudt dat haar vriendschap met Christine geen invloed heeft op haar oordeel en dat ze haar eigen mening zal vormen als het gaat om relaties met de andere agenten, lijkt het erop dat ze Christine's kant heeft gekozen als het op Davina aankomt. Gelukkig voor Heather werd Davina niet helemaal te drogen gehangen tijdens het theekransje, maar fans weten niet zeker of dit de laatste keer is dat Chelsea Davina's hoofd komt halen.

Bekijk de nieuwste afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: