Eminem, 50 Cent en andere rappers die Dr. Dre heeft begeleid

Inhoudsopgave:

Eminem, 50 Cent en andere rappers die Dr. Dre heeft begeleid
Eminem, 50 Cent en andere rappers die Dr. Dre heeft begeleid
Anonim

De Amerikaanse rapper, platenproducent en ondernemer Dr. Dre heeft ongetwijfeld een oor voor talent in de muziek, en hij heeft dit keer op keer bewezen in de loop van drie decennia carrière in de muziekindustrie. Dr. Dre deinst er niet voor terug om opkomende artiesten te helpen succes te behalen, en hij heeft zijn helpende hand geboden bij het introduceren van tal van talenten aan de wereld. De uitvoerend producent van de dokter heeft talenten begeleid en gekoesterd om ze voor te bereiden op de echte wereld. Bekijk de lijst met artiesten die werden begeleid en begeleid door Dr. Dre om enorm succes te behalen in de muziekindustrie.

8 Snoop Dogg

De carrière van Snoop Dogg zou waarschijnlijk niet zijn zoals het nu is als Dr. Dre. De Drop It Like It's Hot-zanger zou waarschijnlijk op de een of andere manier toch de muziekscene bereiken, maar Dr. Dre introduceerde hem in de wereld, en hij heeft sindsdien een soepele carrière gehad dankzij de hulp en begeleiding van Dr. Dre. Snoop Dogg en Dr. Dre hebben altijd een hechte band gehad en de Amerikaanse rapper is op alle nummers van The Chronic verschenen, op één nummer na. Dr. Dre zette hem op toen hij hem constant liet zien.

7 Warren G

The Chronic heeft veel sterren gemaakt en Snopp Dogg was misschien wel de grootste ster op het album, maar het album kan ook worden toegeschreven aan het succes van Warren G. The Chronic heeft de aftrap gegeven voor de reeks invloedrijke stijl en fenomenale releases. The Party We Will Throw Now zanger is een van de grootste eigenaren van gangster rap over funky beats wat het G-Funk genre wordt genoemd. Net als Snopp Dogg heeft Warren G een geweldige carrière gehad dankzij de hulp en begeleiding van Dr. Dre.

6 Eminem

Nu Eminem de rapmuziekindustrie betreedt, is het voor altijd veranderd dankzij zijn aanvankelijke commerciële succes. De racebarrière werd doorbroken tijdens het eerste succes van Eminem, aangezien de Run DMC en Aerosmith waarschijnlijk niet zoveel succes zouden behalen met hun crossover-hit met de titel Walk This Way. De controversiële tekst op de liedjes van Eminem in combinatie met zijn huidskleur heeft hem tot een icoon gemaakt voor veel jonge generaties, terwijl anderen hem zagen als de zondebok die verantwoordelijk was voor vrouwenhaat, homofobie, geweld en gewoon algemene losbandigheid. Bij het horen van Eminem's Slim Shady EP, maakte Dr. Dre snel contact met hem en de rest is geschiedenis. Met hun eerste poging om samen te werken, werd het nummer Guilty Conscious geboren.

5 50 Cent

50 Cent is een van de artiesten die de hulp en begeleiding van Dr. Dre hebben gekregen om hun maximale potentieel te bereiken. De In The Club-zanger is in het nieuws geweest voor tal van evenementen die niets met muziek te maken hebben en in die tijd was hij inderdaad de populairste artiesten, zowel binnen als buiten de muziekindustrie. Met de begeleiding van Dr. Dre kwam 50 Cent weer op het goede spoor. dr. Dre verscheen op de video van 50 Cent voor de platina-single In The Club die hij ook produceerde samen met de nummers als If I Can't en Heat. Dr. Dre verdient absoluut een knipoog voor hoe de succesvolle carrière van 50 Cent is verlopen.

4 Xzibit

Dr. Dre is tegenwoordig een helpende hand in de succesvolle carrière van tal van artiesten, waaronder de Amerikaanse rapper Xzibit. De rapper bouwde zeker een sterke underground voor zichzelf op voordat hij Dr. Dre ontmoette, maar hij nam zeker deel aan de succesvolle carrière van Xzibit. Dr. Dre hielp de zangeres-crossover Get Your Walk On. Xzibit beleefde groot commercieel succes dankzij Dre die hem hielp en hem op Eminem's The Marshall Mathers LP.

3 Kendrick Lamar

Hoewel Kendrick Lamar zwoer dat Dr. Dre hem geen hand-out gaf voor zijn nummer The Spiteful Chant, bood de uitvoerend producent zeker zijn helpende hand aan de It's On Again-zanger. Het was Dr. Dre die m. A. A.d city LP en To Pimp a Butterfly. Dr. Dre heeft geen enkele productiecredits op beide albums, maar het was K-Dot zelf die de invloed van Dr. Dre op beide albums bevestigde.

2 Mez

Een van de meest recente rappers die werd begeleid en begeleid door de Amerikaanse rapper Dr. Dre is Mez. Mez is een inkomende artiest die zijn eigenschappen absoluut op Compton heeft genageld. Hij is het eerste couplet dat op het nummer rapt en legt met Talk About It de lat zeker hoog. Hij was voorheen bekend als King Mez voordat hij zijn rapnaam veranderde in Mez en hij is vooral bekend om zijn werk met de uitvoerend producent van de dokter. De nieuwe rapper kan het zoemende couplet van Kendrick Lamar zeker bijbenen. Mensen zouden voor hem moeten uitkijken, aangezien niemand wat de toekomst in petto heeft voor deze getalenteerde artiest.

1 Anderson. Paak

Anderson. Paak is zeker een van de unieke vocalen op Compton. De Leave The Door Open-zanger verscheen op zes nummers op het album en Dr. Dre heeft zich zeker niet ingehouden om zijn stem te gebruiken om de wilde muziek in de compilatie in evenwicht te brengen. Anderson. Paak heeft zijn dankbaarheid uitgesproken jegens zijn mentor Dr. Dre en belijdt vaak zijn liefde voor de producer. Als je wordt begeleid door Dr. Dre, ben je er zeker van dat je de beste bent en Anderson. Paak is zeker dankbaar voor de hulp en begeleiding van Dr. Dre die hem hielpen bij het vestigen van zijn carrière.

Aanbevolen: