10 Carrièrestappen die Kim Kardashian miljardair maakten

Inhoudsopgave:

10 Carrièrestappen die Kim Kardashian miljardair maakten
10 Carrièrestappen die Kim Kardashian miljardair maakten
Anonim

Kim Kardashian is nu miljardair volgens Forbes en dat is te danken aan haar megasuccesvolle cosmeticamerk KKW Beauty en haar shapewear-lijn SKIMS. De realityster heeft echter een lange weg afgelegd om haar miljardairstatus te bereiken.

Fans maakten voor het eerst kennis met Kim Kardashian op Keeping Up With the Kardashians in 2007, en de show veranderde Kim langzaam samen met haar hele familie in enorme sterren, met elke zus, Kourtney, Khloe, Kendall en Kylie Jenner, en broer Rob, die zich waagden aan hun eigen miljoenenbedrijf. Niemand is echter in de buurt gekomen van Kim's miljardenstatus, maar de jongere zus Kylie zal ongetwijfeld elke dag de miljardairlijst bereiken.

10 'Keeping Up With The Kardashians' geopende deuren

Op de hoogte blijven van de Kardashians
Op de hoogte blijven van de Kardashians

Keeping Up With the Kardashians is E! grootste reality-tv-hit van het netwerk, die 20 seizoenen besloeg, waarbij de familie Kardashian/Jenner eindelijk de oproep deed om te stoppen met het toestaan van camera's om hun dagelijks leven te volgen in 2021.

De realityshow hielp zowat elk lid van de familie belachelijk beroemd en extreem rijk te worden, met StyleCaster die meldde dat Kim, Khloe, Kourtney, Kylie en hun momager Kris Jenner $ 4,5 miljoen per seizoen verdienden. Het leidde er ook toe dat elk lid van de familie zich in hun eigen bedrijf waagde.

9 Kim Kardashian hield van winkelen en maakte er een bedrijf van

Op de rode loper
Op de rode loper

Kim Kardashian heeft altijd een passie voor mode gehad en was ooit stylist voor zangeres Brandy Norwood. Toen ze jonger was, vertelde de realityster hoe ze designerschoenen tegen een hogere prijs zou verkopen en begon ze haar eigen kleding te verkopen.

Dit zou ertoe leiden dat Kim en haar zussen hun eigen boetiek openen, Dash genaamd, die te zien was in hun reality-tv-show. De vrouwen openden een winkel in Californië en hadden later vestigingen in Miami en New York City.

8 Haar bezittingen maakten haar beroemd

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Iedereen weet dat de beruchte sekstape misschien heeft geholpen om de carrière van Kim Kardashian te lanceren, en zij weet het ook. De realityster deelde ooit met Oprah dat ze "niet naïef is ten opzichte van het feit" dat haar naar het sterrendom heeft gekatapulteerd.

"Ik denk dat ik zo zeker aan de wereld ben voorgesteld", vertelde ze. Kardashian staat bekend om haar rondingen, en op een gegeven moment "brak ze het internet" met haar achterste. Volgens een site zijn haar rondingen verzekerd voor maar liefst $21 miljoen.

7 'Kim Kardashian: Hollywood'-game houdt stand

In 2014 waagde Kim Kardashian zich aan iets heel anders toen ze de wereld van technologie inging en haar eigen spel voor iPhone en Android lanceerde, genaamd 'Kim Kardashian: Hollywood'.

Volgens The New York Times zou de game in de eerste vijf dagen naar verluidt $ 1,6 miljoen opbrengen en vanaf 2018 bracht de game ongeveer $ 8 miljoen op in een kwartaal.

6 Ze verkocht miljoenen met haar parfumlanceringen

Kim Kardashian is een miljardair
Kim Kardashian is een miljardair

Kim Kardashian en haar zussen hebben verschillende geuren gelanceerd, maar haar meest gewilde parfums komen uit haar KKW Fragrance-collecties. De realityster liet haar fans voor het eerst kennismaken met drie geuren met een krist althema in 2017, en zou later samenwerken met elk van haar zussen voor hun eigen speciale geurlijn.

Haar nieuwste parfum is in samenwerking met Jeff Leatham en bestaat uit drie bloemengeuren met een fles die kan worden hergebruikt als vaas.

5 Kim lanceert KKW Beauty

NEW YORK, NEW YORK - 24 OKTOBER: Kim Kardashian woont KKW Beauty-lancering bij ULTA Beauty op 24 oktober 2019 in New York City bij. (Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images voor ULTA Beauty / KKW Beauty)
NEW YORK, NEW YORK - 24 OKTOBER: Kim Kardashian woont KKW Beauty-lancering bij ULTA Beauty op 24 oktober 2019 in New York City bij. (Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images voor ULTA Beauty / KKW Beauty)

KKW Beauty zou een van de grootste en meest succesvolle ondernemingen worden die Kim Kardashian ooit heeft gedaan en het bracht haar ook naar haar miljardairstatus. KKW Beauty werd geboren in 2017 en begon met contourkits die onmiddellijk uitverkocht waren en $ 14 miljoen verdienden in slechts één dag toen het werd uitgebracht.

Ze ging verder met het produceren van meer producten voor de lijn, waaronder lipsticks, lipliners, oogschaduwpaletten en zelfs een body foundation, die allemaal enorme hits waren voor de ster.

4 Ze creëerde snel daarna haar SKIMS Soultionwear

Kort na het succes van haar schoonheidsbedrijf introduceerde Kim Kardashian haar fans in 2019 met een shapewear-lijn die ze SKIMS noemde. De lijn verkoopt alles, van shapewear, loungewear, beha's en bodysuits, waarbij de realityster in 2020 aankondigde dat ze een deal sloot met Nordstrom om de outlet haar lijn te laten verkopen.

Volgens The Times rapporteerde SKIMS een omzet van $ 145 miljoen in 2020, en naar verwachting zal dit in 2021 verdubbelen.

3 Ze deelde een belang van 20% in haar cosmeticabedrijf

Nadat ze ermee instemde een belang in haar cosmeticalijn KKW Beauty aan Coty te verkopen, meldde Forbes dat de realityster $ 900 miljoen waard was. Kardashian verkocht het belang aan de schoonheidsgigant voor $ 200 miljoen, waardoor haar vermogen nog hoger werd, en KKW Beauty waardeerde op $ 1 miljard.

Kylie Jenner had ook een deal gesloten met Coty voor haar grote zus Kim toen ze 51% van Kylie Cosmetics verkocht tegen een waardering van $ 1,2 miljard.

2 Kim heeft verschillende goedkeuringsdeals

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft verschillende goedkeuringen gekregen die Forbes ook deelde en heeft geholpen om de realityster in de miljardairsclub te lanceren. Volgens Kardashian ontvangt ze $ 300.000 tot een half miljoen dollar voor een enkele Instagram-post, en voor langetermijnaanbevelingen heeft ze deals van meerdere miljoenen dollars ondertekend, waaronder een deal van $ 6 miljoen met een bedrijf in draagbare consumptiegoederen.

1 Kim Kardashian zijn

Hoewel sommige mensen misschien zeggen dat Kim Kardashian dankzij haar ouders gemakkelijk succes vond, heeft ze hard gewerkt voor haar carrière en heeft ze nog steeds een baan in verschillende bedrijven, spreekt ze op conferenties en doet ze het allemaal terwijl het volgen van een graad in de rechten.

Volgens Distractify is Kardashian nu een jaar verwijderd van het afleggen van het bar-examen. Ze zegt ook dat het studeren van rechten haar tot een betere en succesvollere zakenvrouw heeft gemaakt.

Aanbevolen: