Jennifer Lopez speelt hoofdrol in Netflix Sci-Fi-film, dit is wat fans kunnen verwachten

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez speelt hoofdrol in Netflix Sci-Fi-film, dit is wat fans kunnen verwachten
Jennifer Lopez speelt hoofdrol in Netflix Sci-Fi-film, dit is wat fans kunnen verwachten
Anonim

Jennifer Lopez tekende een recente first-look deal met Netflix, en haar eerste film is al in de maak. De film, Atlas, zal in 2022 uitkomen. Hoewel de productie voor de film zich nog in de beginfase lijkt te bevinden, is deze zeker in de maak.

De actrice van Hustlers is de laatste tijd een erg drukke vrouw geweest en haalde veel krantenkoppen met het filmen van andere films, ging door een breuk en komt nu weer samen met haar ex-verloofde Ben Affleck. Sommigen zouden kunnen zeggen dat het voelt alsof het weer de jaren 2000 zijn.

Het geroezemoes rond Atlas groeit echter snel, terwijl sci-fi en JLo-fans enthousiast worden voor de aankomende film. Dit is wat ze kunnen verwachten van Jennifer Lopez' Netflix sci-fi film.

8 Het plot

Volgens Netflix volgt de film Atlas, gespeeld door Jennifer Lopez, een vrouw die vecht voor de mensheid in een toekomst waarin een AI-soldaat heeft bepaald dat de enige manier om oorlog te beëindigen is om de mensheid te beëindigen. Om deze malafide AI te slim af te zijn, moet Atlas werken met het enige waar ze het meest bang voor is: een andere AI. Voor degenen onder jullie die niet weten wat AI is, het betekent kunstmatige intelligentie, wat in feite een machine is, gemaakt om eruit te zien als een mens met bewustzijn en emoties. De film lijkt erg interessant, en het is allemaal aan Jennifer Lopez om de wereld te redden.

7 JLo zal de film co-produceren

Het is niet ongebruikelijk dat acteurs en actrices de films produceren waarin ze schitteren, en met Atlas is het niet anders, aangezien Jennifer Lopez wordt vermeld als de producent van de sci-fi-film.

Met 26 producercredits op haar naam, is Lopez geen onbekende in het produceren van haar eigen werken. Het meest opvallend is dat ze Hustlers, Shades of Blue en World of Dance heeft geproduceerd.

6 The Crew

Samen met Lopez als producer zijn er nog andere mensen bij deze film betrokken. Brad Peyton, die de film Rampage uit 2018 regisseerde, gaat Atlas regisseren. Aron Eli Coleite schrijft de meest recente versie van het script op basis van het originele script van Leo Sardarian. Samen met Peyton zullen Joby Harold en Tory Tunnell produceren onder Safelight Pictures.

Jeff Fierson zal produceren voor ASAP Entertainment, evenals Elaine Goldsmith-Thomas en Benny Medina die zich bij Lopez voegen om te produceren via Lopez's Nuyorican Productions. Courtney Baxter zal, volgens Deadline, samen met Matt Schwartz produceren als uitvoerend directeur.

5 Wat de regisseur heeft gezegd

Werken met Jennifer Lopez is een groot probleem. Regisseur Brad Peyton vertelde Deadline: Ik ben zo vereerd om samen te werken met Jennifer, Elaine en de rest van het team bij Nuyorican Productions, samen met onze partners Joby en Tory bij Safehouse. De kans hebben om Jennifer te regisseren in de titelrol van dit film is een droom die uitkomt, omdat ik weet dat ze de ongelooflijke kracht, diepte en authenticiteit zal brengen die we allemaal van haar werk zijn gaan bewonderen. Bovendien zijn Jeff en ik zo opgewonden om weer samen te werken met Scott, Ori en het hele team bij Netflix. Ze waren ronduit geweldig om mee te werken en we zijn gezegend dat we de kans hebben om nog een film over de dienst te maken.”

4 De cast

Hoewel Lopez is aangekondigd als de hoofdrolspeler en alle crew en producers zijn aangekondigd, is er geen andere castaankondiging gedaan. Verder is er niet veel bekend over de film. Wie in de rollen wordt gecast, zal moeten voldoen aan de status die JLo is. Geen druk daar! Meer informatie zal waarschijnlijk verschijnen zodra ze beginnen met het filmen van de film.

3 'Atlas' is Jennifer Lopez' eerste sciencefictionfilm in een tijdje

Jennifer Lopez is als actrice bekend geworden door haar romcom- en dramatische thrillerfilms. En hoewel Atlas misschien niet de eerste sci-fi-film is waar JLo deel van heeft uitgemaakt, is het zeker de eerste in een tijdje. In 2000 speelde ze samen met Vince Voughn in de cultklassieker The Cell en in 2015 speelde ze in de geanimeerde sci-fi-familiekomedie Home met Rihanna.

2 De film is haar derde project onder haar Netflix-deal

Atlas is ook niet haar eerste film met Netflix. Het maakt deel uit van een multi-film deal. Met haar productiebedrijf, Nuyorican Productions, is Jennifer Lopez klaar om films, tv-series, scripted en unscripted content te maken, die de nadruk leggen op diverse vrouwelijke acteurs, schrijvers en filmmakers.

"Ik ben verheugd om mijn nieuwe samenwerking met Netflix aan te kondigen", zei Lopez in een persbericht. "Elaine, Benny en ik geloven dat er geen beter thuis voor ons is dan een vooruitstrevend bedrijf voor het maken van inhoud dat de conventionele wijsheid wil trotseren en rechtstreeks op de markt wil brengen voor de miljoenen over de hele wereld die niet langer kunst en entertainment bekijken met het soort grenzen en beperkingen uit het verleden." Verwacht het komende jaar veel JLo te zien.

1 Waar ze aan werkt Volgende

Ze stopt nooit met hosselen! Hoewel ze net het script voor Atlas heeft gekregen, heeft JLo al twee andere films aangekondigd via haar Netflix-deal. The Mother, geregisseerd door Niki Caro (Mulan), wordt uitgebracht in het vierde kwartaal van 2022. De rol is een dodelijke vrouwelijke huurmoordenaar die uit haar schuilplaats komt om haar dochter te leren overleven. De volgende film, The Cipher, is gebaseerd op de gelijknamige roman van Isabella Ojeda Maldonado. Er is nog geen releasedatum aangekondigd voor dat project.

Aanbevolen: