Beyoncé en Solange Knowles zien er bijna identiek uit in deze 13 foto's

Inhoudsopgave:

Beyoncé en Solange Knowles zien er bijna identiek uit in deze 13 foto's
Beyoncé en Solange Knowles zien er bijna identiek uit in deze 13 foto's
Anonim

Beyoncé heeft in zijn eentje de muziekwereld veroverd. Ze is een van de mooiste vrouwen ter wereld en heeft een geweldige familie… nou ja, nu al dat vreemdgaande schandaaldrama voorbij is. Het is dus geen verrassing dat ze bekend staat als Queen B. Het hebben van een supersuccesvolle grote zus als Beyoncé moet soms moeilijk zijn voor Solange Knowles, maar als we deze twee zussen van dichterbij bekijken, zijn ze echt niet zo verschillend !

Ten eerste, als je het nog niet weet, heeft Solange haar eigen zangcarrière, en hoewel ze misschien niet zo groot is als Beyoncé, heeft ze nog steeds een behoorlijk ongelooflijk talent. Als we naar haar kijken, is het zo duidelijk dat er goede genen in de familie Knowles zitten. Solange lijkt op haar zus terwijl ze op zichzelf al adembenemend mooi is, dus we hebben 13 foto's samengesteld van Solange en Beyoncé die er bijna identiek uitzien!

13 Wie is wie?

Nogmaals besloten Beyoncé en Solange om hun rode loper-looks te matchen, maar deze keer namen ze bijpassende kapsels op om het voor de rest van ons nog verwarrender te maken.

Ondanks hun liefde voor bijpassende outfits, hebben de Knowles-zussen meestal een andere kijk op hun haar. Toen Beyoncé besloot om het donkere krullende haar van haar zus te matchen, leken deze twee zo op elkaar.

12 Twee is beter dan één

Wat is er beter dan een Beyoncé-concert? Nou ja, waarschijnlijk niet veel, maar een duet met haar zus is zeker een optreden dat je niet wilt missen!

Beyoncé en Solange gaven een geweldige show tijdens Coachella in 2018. De twee zussen rockten het podium, zoals hierboven te zien, compleet met bijpassende glanzende zwarte outfits.

11 Deze meiden hebben geen enkele fout

Het verbaast ons nog steeds hoe twee mensen zo schijnbaar onberispelijk kunnen zijn.

Beyoncé en Solange zagen eruit als een tweeling toen ze in 2006 de première van de film van Solange in Houston bijwoonden, Bring it On: All or Nothing. Tot absoluut niemands verbazing zagen de zussen er prachtig uit op de rode loper.

10 stijliconen

De Knowles-zussen toonden hun stijlen uit het begin van de jaren 2000, compleet met bijpassende tanktops en lage jeans. En dat Gucci-vizier? Iconisch.

Hoewel Solange wat rood gevlochten haar wiegde en Beyoncé haar gebruikelijke blonde lokken had, zagen de twee er nog steeds uit als een tweeling. Ze hebben zeker dezelfde mooie ogen!

9 sterren van de show

Alle ogen waren gericht op deze schoonheden toen ze in 2011 een New York Fashion Week-evenement bijwoonden.

Hoewel deze foto bewijst dat ze allebei adembenemend mooi zijn en waarschijnlijk degenen die op de landingsbaan hadden moeten lopen, laat het ook zien dat geen van beide in bijna 10 jaar oud is geworden. Nogmaals, hun genen zijn ongelooflijk.

8 Duizelig, meiden

Beyoncé en Solange toonden hun trots uit hun geboortestad met een aantal bijpassende, op het land geïnspireerde pasvormen.

Deze "Houston Girls" leken allebei klaar voor een dag op de ranch op deze foto, maar ze waren eigenlijk net aan het verschijnen in een radioshow. Solange droeg een bijpassend spijkerjack en een spijkerbroek, terwijl Beyoncé een interessant, op maat geschilderd overhemd droeg.

7 Soms lijkt Solange meer op Beyoncé dan dat Beyoncé op Beyoncé lijkt

Deze foto van Beyoncé en Solange liet ons zeker een dubbele take doen!

De twee mooie zussen zagen er identiek uit terwijl ze zich nestelden terwijl ze poseerden voor een foto. Terwijl Beyoncé er een beetje anders uitziet met haar dramatische ooglook, ziet Solange er precies uit als een jongere versie van Bey, ondanks het verschil in kapsel.

6 Niets dan liefde

Ook al hadden Solange en Jay-Z in 2014 een behoorlijke ruzie op een Met Gala-feest, haar relatie met het koninklijke paar van Hollywood is nog steeds sterk.

Jay-Z verwees naar Solange als "niet zijn schoonzus, zijn zus" in een interview en Beyoncé is altijd een sterke aanwezigheid geweest in het leven van haar zus.

5 Een bijpassend moment

Solange en Beyoncé lijken niet alleen op elkaar, ze hebben ook heel wat van hun rode loper-outfits bij elkaar gezocht. Dit maakt ze nog meer identiek.

De twee zussen droegen allebei een paar korte zwarte jurken en bijpassende zwarte hakken. Queen B wiegde een lange pony, waardoor Solange weer meer op Beyoncé leek dan Beyoncé op zichzelf leek.

4 Satijnen Koninginnen

Pas op koningin B, misschien heb je wat concurrentie voor je troon!

Beyoncé en Solange stonden versteld tijdens de MTV Video Music Awards in 2007, gekleed in pastelkleurige satijnen jurken. Beyoncé zag er elegant uit in haar lichtgroene jurk en Solange koos voor een kortere blauwe look die geweldig was.

3 Het zit in de familie

Beyoncé en Solange Knowles lieten zien waar ze hun uiterlijk vandaan haalden en poseerden voor een foto met mama en papa.

Tina Knowles en Mathew Knowles hebben zeker talent in de prachtige kinderafdeling, en hun dochters zijn het levende bewijs. Beyoncé en Solange zagen er allebei prachtig uit in bijpassende beige jurken.

2 Het leven van het feest

Beyoncé en Solange lieten ons in deze foto's zien hoe je een afterparty op de juiste manier rockt.

De twee zagen er prachtig uit in een paar bijpassende witte jurken tijdens de 2015 Met Gala afterparty. De zussen hielden het voor de camera's goed door een aantal serieuze poses aan te nemen. Ze voelden duidelijk zichzelf!

1 Het beste voor het laatst bewaren

We hebben de beste identieke foto van deze twee zussen voor het laatst bewaard.

Beyoncé en Solange besloten om van top tot teen te matchen voor een fotoshoot, en we hadden in het begin echt wat moeite om ze uit elkaar te houden! Als je hulp nodig hebt, Solange draagt de perzikkleurige jurk en Beyoncé koos voor groen.

Aanbevolen: