Zo wacht Jennifer Aniston geduldig op de verkiezingsresultaten

Inhoudsopgave:

Zo wacht Jennifer Aniston geduldig op de verkiezingsresultaten
Zo wacht Jennifer Aniston geduldig op de verkiezingsresultaten
Anonim

Jennifer Aniston heeft haar volgers ontmoedigd om op Kanye West te stemmen, ze heeft haar stem uitgebracht op Joe Biden en Kamala Harris, en het enige dat nu nog te doen is, is afwachten.

Iedereen in Amerika is ongelooflijk gestrest tijdens het wachten op de aankondiging van de volgende president en vice-president, en de grootste beroemdheden van Hollywood, waaronder Khloe Kardashian, songwriter en rapper Cardi B, en zelfs Riverdale-ster Lili Reinhart past haar eigen plannen toe om blijf kalm.

Jen hoopt op het beste

Jennifer Aniston doet haar best om geduldig de eindeloze dagen af te wachten die leiden tot de resultaten van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, en deelde een still uit de Apple TV+ dramaserie, The Morning Toon, op haar Instagram, om haar huidige stemming te delen met fans en volgers.

Op de foto zien de Friends-ster en haar goede vriend en Legally Blonde-ster Reese Witherspoon er enigszins nerveus maar hoopvol uit, terwijl Aniston haar handen in gebed heeft gevouwen.

https://www.instagram.com/stories/jenniferaniston/245347652008733352
https://www.instagram.com/stories/jenniferaniston/245347652008733352

Ze ondertitelde de foto, "STEMMING", en voegde een emoticon toe die de biddende handen voorstelde, om aan te geven dat de acteur aan het bidden was en op het beste hoopte.

Jennifer Aniston ha alt uit naar Trump

Op 24 oktober deelde de acteur mee dat ze op Joe Biden en Kamala Harris had gestemd, en adviseerde haar volgers om niet op Kanye West te stemmen. Ze kleedde zich in haar blauwe kleren en pronkte met haar "I Voted"-sticker in een reeks foto's die ze op haar sociale media-account deelde.

"Ik heb op hen [Biden Harris] gestemd omdat dit land nu meer verdeeld is dan ooit. Op dit moment beslissen een paar mannen aan de macht wat vrouwen wel en niet kunnen doen met hun eigen lichaam. President heeft besloten dat racisme een non-issue is." Ze schreef.

Ze sloot haar bericht af met een kanttekening en schreef: "Het is niet grappig om op Kanye te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Wees alsjeblieft verantwoordelijk."

Haar post werd onder meer gewaardeerd door acteurs Jennifer Garner, Isla Fisher, Matt Bomer.

Vroeger steunden fans Jennifer Aniston en erkenden ze haar inspanningen om kiezers te ontmoedigen hun kostbare stem uit te brengen op Kanye West, die dit jaar niets zal winnen.

Aanbevolen: