Comedic Genius Steve Carell heeft deze filmrollen bijna in de wacht gesleept

Inhoudsopgave:

Comedic Genius Steve Carell heeft deze filmrollen bijna in de wacht gesleept
Comedic Genius Steve Carell heeft deze filmrollen bijna in de wacht gesleept
Anonim

Steve Carell begon zijn professionele carrière in Hollywood als komiek en bracht zijn vroege jaren 90 door met het spelen van ondersteunende personages in nachtelijke en televisieshows. Het was echter pas toen hij werd gecast als Michael Scott in The Office en zijn opmerkelijke rollen in The 40-Year Old Virgin, Bruce Almighty en Anchorman dat hij een begrip werd en iemand die in staat was om zijn televisie- en filmcarrière perfect in evenwicht te brengen.. Tijdens de zomervakanties van The Office waagde hij zich aan scenarioschrijven en productie en kreeg hij rollen in grote films.

Hij dacht goed na bij het selecteren van films. Er zijn veel projecten waarbij de acteur goede schermtijd en sterke rollen kreeg; hij moest echter loslaten vanwege planningsconflicten of tegelijkertijd bezig met een ander project. Van komedie tot drama, laten we eens kijken naar de filmrollen die Steve Carell in de loop der jaren bijna in de wacht sleepte.

8 Dennis Dupree In Rock Of Ages

Adam Shankman bewerkte de Broadway-musical Rock Of Ages in 2011 tot een film met een geweldige cast, waaronder Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones en Mary J. Blige. Steve Carell kreeg de rol van Dennis Dupree aangeboden; de acteur gaf de rol echter door en in plaats daarvan werd Alec Baldwin gecast. De film was een matig succes en verdiende $ 59 miljoen aan de kassa.

7 Onbekende rol in Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Na het werken met Will Ferrell in de klassieke komedie Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, werd Steve Carell gevraagd om zich te herenigen met zijn voormalige castmate voor Adam McKay's Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby met Ferrell in de titulaire rol. Helaas gaf Carell het aanbod door toen de opnames voor The Office op het punt stonden te beginnen, en hij was ook bezig met het filmen van Little Miss Sunshine.

6 Harvey Milk in de burgemeester van Castro Street

The Mayor of Castro Street is een biografie over de homoseksuele en politieke activist Harvey Milk die zou worden verfilmd met dezelfde titel en Steve Carell als hoofdrolspeler en Bryan Singer in de regisseursstoel. Gus Van Sant versloeg ze echter in productie en Universal besloot om met Milk te gaan met Sean Penn in de hoofdrol als Harvey Milk, wat Penn een Oscar won. Bovendien had de film de dramatische kant van Carell al vroeg in zijn carrière kunnen zien, aangezien hij in die tijd alleen in komische films had gespeeld.

5 De Joker in The Dark Knight

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders de rol van Joker speelt in The Dark Knight van Christopher Nolan, behalve Heath Ledger. Toch kwam voor die rol een reeks acteurs in aanmerking, waaronder Carell. Hij had publiekelijk zijn interesse getoond in het spelen van de rol en stond op de shortlist. Hoewel er een mogelijkheid is dat hij niet in staat zou zijn geweest om de duisternis te brengen die Ledger met de rol had meegebracht, zou het interessant zijn geweest om zijn mening te zien. De rol en de vertolking van Ledger leverden hem de Oscar voor beste mannelijke bijrol op.

4 Dan Sanders in Furry Vengeance

Een familiekomedie, Furry Vengeance, is een film over een vastgoedontwikkelaar die het doelwit is van een wasbeeropstand. Drie jaar voordat hem de hoofdrol werd aangeboden, speelde Carell in een andere dierenkomedie Evan Almighty die slecht presteerde in theaters. Als gevolg hiervan wees hij de rol af omdat Furry Vengeance een vergelijkbare context had. Jeremy Piven zou toen de hoofdrol spelen, Dan Sanders verliet het project en in plaats daarvan werd Brendan Fraser gecast.

3 Kenny Bostick in het grote jaar

Steve Carell zou de hoofdrol spelen in David Frankel's The Big Year, geproduceerd door Ben Stiller's bedrijf Red Hour Productions. De film had A-lijst acteurs aan de rol. De acteur had echter planningsconflicten omdat hij ook speelde in Crazy, Stupid, Love, de eerste film geproduceerd door zijn bedrijf, Carousel Productions. Desalniettemin bleek het een slimme zet, want The Big Year verdiende slechts $ 7,4 miljoen. Tegelijkertijd is Crazy, Stupid, Love een romantische komedieklassieker aller tijden geworden en verdiende het $ 146,4 miljoen.

2 W alter Black in The Beaver

Jodie Foster's The Beaver is een psychologisch drama waarin W alter Black een beverhandpop begint te gebruiken om met mensen te communiceren en zijn problemen te overwinnen. Steve Carell had aanvankelijk de rol ingepakt; hij verliet het project echter en Jim Carrey werd in plaats daarvan gecast. Helaas verliet Carrey het project ook voordat de productie begon, en de rol werd doorgegeven aan Mel Gibson, die speelde als W alter Black in The Beaver.

1 Titelrol in postorderbruidegom

In de film die nooit is uitgekomen, zou Steve Carell zich herenigen met zijn Date Night-collega Tina Fey voor een nieuwe film die nooit in productie is genomen. Onmiddellijk na het daverende succes van Date Night, werd het duo in 2010 opgesloten voor Mail Order Groom. Toch bleef de film een paar jaar op de plank liggen en werd het project uiteindelijk opgeschort en nooit in de theaters terechtgekomen.

Een andere opmerkelijke filmrol die hij bijna in de wacht sleepte, was Ron Donald in Party Down. Steve Carell deed ook auditie om een castlid te worden van Saturday Night Live. Will Ferrell kreeg echter de rol aangeboden. Hoewel de lijst een reeks rollen bevat die Carell doorgaf, ging hij door met het maken van betere films die hem lieten zien als een veelzijdige acteur in comedy- en dramagenres.

Aanbevolen: