Iedereen wacht op Emma Watson om te trouwen en kinderen te krijgen

Inhoudsopgave:

Iedereen wacht op Emma Watson om te trouwen en kinderen te krijgen
Iedereen wacht op Emma Watson om te trouwen en kinderen te krijgen
Anonim

Na haar grote doorbraak in Harry Potter explodeerde Emma Watsons fanbase en veranderde roem haar leven.

Hoewel ze zich aanvankelijk niet realiseerde hoe beroemd ze was, leerde Emma haar beroemdheid te omarmen en heeft ze zich sindsdien uitgesproken over grote problemen, waarbij ze haar platform liet spreken voor minder gehoorde mensen. Ze dankt haar ouders ook voor het feit dat ze haar hebben geholpen om het hoofd boven water te houden.

Gezien haar voorliefde voor, nou ja, een normaal persoon zijn, is het niet verwonderlijk dat fans graag praten over haar levenstraject en of ze door het gangpad zal lopen, kinderen zal krijgen (misschien alleen) of misschien zal schuwen het huwelijk en het "traditionele" gezinsleven samen.

Het blijkt dat Emma zelf misschien niet echt weet wat ze wil in het leven, of wanneer ze erachter zal komen.

Fans staan te popelen voor Emma Watson om de knoop door te hakken

Fans zijn, begrijpelijkerwijs, geobsedeerd door Emma's persoonlijke leven - zoals de meeste volgers zijn als het gaat om hun idolen. En omdat ze is opgegroeid met Emma als Hermelien, terwijl Emma zelf ook opgroeide, hebben veel fans waarschijnlijk op verschillende niveaus met haar te maken.

Maar hoewel veel Harry Potter-fanaten zelf ouders zijn (die hun kinderen ongetwijfeld op de wegen van magie leiden), hebben ze gemerkt dat Emma dat pad niet heeft gevolgd, dus nu vragen ze zich af of ze ooit van plan is naar.

Een fan stelde de vraag waarom Emma nog niet getrouwd is op Quora, en veel fans sprongen in het gesprek om hun favoriete beroemdheid te verdedigen.

De meest gewaardeerde reactie? Het is waarschijnlijk dat "Emma geen probleem heeft met het huwelijk", schreef een fan, maar wees er ook op dat ze "meer geïnteresseerd" lijkt in betrokkenheid bij liefdadigheid en outreach dan "iemand vinden om te trouwen".

Gezien Emma's mening over verschillende andere kwesties, is het logisch dat fans geloven dat ze niet tegen het huwelijk is. Maar wil ze dat voor zichzelf en is Emma ooit van plan moeder te worden?

Op het moment van het Quora-gesprek ging Emma met niemand uit, wat de vraag natuurlijk een betwistbaar punt maakte; ze zou niet trouwen zonder met iemand samen te werken. Maar sinds 2019 heeft Emma een toegewijde relatie.

Met wie is Emma Watson aan het daten?

Emma heeft in de loop der jaren een paar opmerkelijke relaties gehad en hoewel ze haar persoonlijke zaken geheim houdt, is ze in de loop der jaren opgemerkt met verschillende partners.

Onlangs is Emma in verband gebracht met Leo Robinton; de twee ontmoetten elkaar in 2019 en waren nog steeds sterk in juni 2022, volgens het laatste rapport van Seventeen.

Maar ondanks hoe "verliefd" de twee blijkbaar zijn, is er nog geen verlovingsaankondiging gekomen. De grote vraag bij de fans is dan ook of Emma überhaupt wil trouwen - en of ze op een dag ook van plan is om moeder te worden.

Wil Emma Watson trouwen?

In een interview met Vogue in 2020 bekende Emma dat ze 'angst' voelde over de extreme druk om te trouwen (en kinderen te krijgen). Dat wil niet zeggen dat ze er noodzakelijkerwijs tegen is, maar dat de samenleving zoveel belang hecht aan het aangaan van een partnerschap en het baren van kinderen dat ze zich overweldigd voelde.

In een gesprek met Vogue merkte Emma op dat haar aanstaande 30e verjaardag stressvol werd, ondanks haar eerdere nonchalance; "Als je geen huis hebt gebouwd, als je geen man hebt, als je geen baby hebt, en je wordt 30, en je bent niet op een ongelooflijk veilige, stabiele plek in je carrière, of je' ben nog steeds dingen aan het uitzoeken … Er is gewoon een ongelooflijke hoeveelheid angst."

In hetzelfde interview noemde Emma zichzelf 'zelfpartner' en zei dat ze erg blij was single te zijn. Maar op dat moment was ze aan het daten; gezien de tijdlijn zag ze Leo op dat moment.

En de twee ontmoetten elkaar niet op een moderne manier - Watson legde uit dat ze geluk had dat ze genoeg vrienden had om haar in de val te lokken. Hoewel blind dates niet altijd lukte, vond ze uiteindelijk haar match (althans voorlopig) met Leo.

Is Emma Watson verloofd met Leo Robinton?

Geruchten deden de ronde dat Emma en Leo zich in 2021 misschien zouden hebben verloofd; paparazzi maakte foto's van het paar en zag dat Emma een ring om haar ringvinger had. Emma nam later echter het woord en bevestigde dat ze niet verloofd was, hoewel ze nog steeds gelukkig samen waren.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze voor altijd samen zullen zijn, maar fans hopen dat Emma besluit zich te settelen met haar oude beau. Het huwelijk is niet voor iedereen weggelegd, maar als Emma besluit dat het goed voor haar is, zouden fans het geweldig vinden om een glimp op te vangen van haar reis als echtgenote en mogelijk moeder.

Een ding dat ze al weten? Dat een kind van Emma waarschijnlijk niet in de voetsporen van hun moeder zal treden; in een interview uit 2011 beantwoordde een toen 21-jarige Watson de vraag van een interviewer of ze haar eigen toekomstige kinderen zou laten acteren.

Hoewel Watson zei dat ze haar toekomstige kinderen zou ontmoedigen om te acteren, als het iets was dat ze echt wilden doen, zou ze willen dat ze hetzelfde ondersteuningssysteem - en een gezonde basis - zouden hebben als zij.

Aanbevolen: