Fans denken dat de verjaardagsvlog van Kim Kardashian zo egoïstisch is als maar kan

Inhoudsopgave:

Fans denken dat de verjaardagsvlog van Kim Kardashian zo egoïstisch is als maar kan
Fans denken dat de verjaardagsvlog van Kim Kardashian zo egoïstisch is als maar kan
Anonim

Begrijpt Kim Kardashian hoe aanstootgevend sommige van haar Instagram-berichten zijn?

Fans beginnen te denken dat ze zich ofwel niet bewust is van het feit dat sommige van haar berichten zo toondoof zijn dat het diep beledigend is voor fans, of ze weet het en het kan haar gewoon niets schelen.

Hoe dan ook, fans zijn totaal niet onder de indruk van de berichten die ze de afgelopen weken heeft gedeeld, en degene die ze het laatst heeft gepost is zelfs nog egoïstischer en onattent dan de rest.

Mensen over de hele wereld worstelen met de pijn en het leed dat gepaard gaat met sociale afstand, lockdowns, isolatie en de angst en financiële stress die de pandemie heeft veroorzaakt. Terwijl de rest van ons onze reisplannen opgeeft en afstand blijft nemen van onze families, lijkt het erop dat Kim Kardashian haar leven blijft vieren alsof er niets aan de hand is.

Na onlangs op sociale media te zijn bekritiseerd voor het nemen van een ongepaste verjaardagsvakantie met veel vrienden en familieleden, is Kim Kardashian weer terug, alleen deze keer met een Vlog.

Kim Kardashian verwent egoïstisch

Terwijl haar fans worstelen en lijden door moeilijke tijden, en bewust zichzelf opofferen om een einde te maken aan de pandemie, doet Kim het tegenovergestelde.

Ze gaf prioriteit aan zichzelf en pronkte met haar feest met een Vlog die fans in de war brengt over hoe beledigend ze is.

De video toont talloze vrienden en familie terwijl ze de hele dag feesten in een glorieus tropisch paradijs. Kim zet haar lichaam volledig in het zicht in een nauwelijks zichtbare bikini, waarvan ze zeker weet dat ze een close-up foto maakt.

Onmiddellijke verwijdering

Zij en haar grote feestpubliek van vrienden en familie gaan feesten, dansen, drinken, nemen selfies en genieten samen van ma altijden, zonder maatregelen voor sociale afstand en natuurlijk zonder gezichtsmaskers. Dit is iets waar ze de afgelopen dagen veel kritiek op heeft gehad, maar toch ging ze door en deed het opnieuw.

Er is een deel van de Vlog waarin zij en haar vrienden van hun boot en in het water duiken om met de walvissen te zwemmen, en het wordt meteen duidelijk dat Kim geniet van elke minuut van de Vlog die ze maakt, omdat het draait allemaal om haar. Fans overspoelden haar Instagram-pagina met haatdragende berichten over hoe onbeleefd, onattent en ongepast het van haar is om egoïstisch te genieten zonder rekening te houden met ieders veiligheid tijdens COVID.

Je zult ons hierin echter moeten vertrouwen. Kim Kardashian kreeg zo'n harde klap voor deze afschuwelijke weergave van bevoorrecht gedrag, dat ze de post volledig verwijderde.

Dit lijkt haar go-to-move te zijn als ze weet dat ze ongelijk heeft. Onlangs heeft ze ook een politiek geladen bericht verwijderd.

Het kwaad is geschied. Degenen die het hebben gezien, kunnen het niet "onzien".

Aanbevolen: