Geel is de kleur die de FreeBritney-campagne vertegenwoordigt

Inhoudsopgave:

Geel is de kleur die de FreeBritney-campagne vertegenwoordigt
Geel is de kleur die de FreeBritney-campagne vertegenwoordigt
Anonim

Geel is officieel de kleur geworden van de FreeBritney-campagne. De beweging, gecreëerd door bezorgde fans en bezorgde burgers, ziet een toename van deelnemers en online interactie, terwijl fans zich zorgen blijven maken over het emotionele, mentale en fysieke welzijn van Britney Spears.

Een recent bericht op Britney's account toonde haar in een gele outfit, met veel verwijzingen naar de kleur, en fans hebben gereageerd door geel te correleren met vrijheid.

Kampioen van de vrijheid van de ster van haar conservatorium, en wensend dat Britney naar sociale media zou gaan door live te gaan, de FreeBritney-campagne wil antwoorden, en ze willen die nu.

Britney plaatst een heel geel bericht

Britney Spears stond vroeger bekend om haar onberispelijke dansbewegingen en unieke stem. Ze voerde de leiding over podia over de hele wereld en verkocht in recordtempo albums uit. Helaas staat ze nu beter bekend om haar instabiliteit en levensstrijd dan om haar muziek. Ze lijkt niets te weten wat er in de wereld om haar heen gebeurt en plaatst al enkele maanden schijnbaar griezelige en zeer zorgwekkende berichten. Dit deed fans geloven dat niet alleen haar financiën worden gecontroleerd, maar haar hele leven wordt gedicteerd.

Ze plaatste onlangs een herhalende afbeelding van zichzelf in een gele crop top, en fans werden snel herinnerd aan alle gele berichten die ze in de zomer had gepost. Haar commentaargedeelte vertelt een verhaal over geel dat vrijheid betekent, terwijl fans bidden dat ze weer vrijheid mag proeven.

Britney's Freedom

Geel betekent een waarschuwingsbord, en Britney lijkt zeker het gele kleurmotief te vernietigen. Ze ondertitelde haar afbeelding met de woorden; "Geel ? …. hallo …. wat is je favoriete kleur ??⭐️ ???" Fans wogen onmiddellijk in om iedereen eraan te herinneren dat haar favoriete kleur blauw is, wat de kritische schreeuw om hulp betekent die deze gele boodschap uitbeeldt.

Fans hebben de gele elementen van Britney's post volledig verkend door te reageren met de volgende opmerkingen; "geel is de kleur van vrijheid", "mijn favoriete kleur voor jou is jouw vrijheid", en; "dit is zo'n teken, we horen je Britney!"

Eén fan is zo onvermurwbaar dat Britney's gele bericht een opzettelijke cryptische boodschap is die een schreeuw om hulp is die hij zo ver ging om te zeggen; "Het is net als wanneer mensen doen alsof ze pizza bestellen, maar in werkelijkheid 112 bellen zodat hun misbruiker het niet weet."

Fans hebben nu de kleur geel aangenomen als een representatie van Britney's vrijheid, en ze blijven meedogenloos in hun pogingen om Britney Spears te bereiken en op een levende, echte en tastbare manier met haar om te gaan.

Aanbevolen: