Wie zijn de ontwerpers achter de vurige Instagram-look van Kim Kardashian?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de ontwerpers achter de vurige Instagram-look van Kim Kardashian?
Wie zijn de ontwerpers achter de vurige Instagram-look van Kim Kardashian?
Anonim

Kim Kardashian West volledig afgeleverd in een rood ensemble op haar Instagram. De mogul droeg niet alleen een rode latex broek en een vloeiend lijfje dat op vlammen leek, maar ook subtiele bordeauxrode oogschaduw en bijpassende haren. Fans weten dat Mary Phillips en Chris Appleton haar make-up- en haarteam zijn, maar wie zijn de genieën achter haar brandbare outfit?

De koningin van luxe latex

Latex extraordinaire Atsuko Kudo is verantwoordelijk voor een aantal looks die voor altijd in de hoofden van modeliefhebbers gegrift staan. Buiten de latex broek die eruit ziet alsof ze op Kardashians lichaam zijn gebeeldhouwd, maakte Kudo ook het dramatische stuk tot op de grond voor Lady Gaga's introductie in 2009 aan de koningin van Engeland.

De couture-ontwerper is te zien geweest in bijna elke denkbare publicatie, van Vogue China tot Interview. Een van Kudo's meest recente projecten sierde Rihanna's Savage X Fenty-campagne; een elektrisch violet set operahandschoenen en kousen.

Kardashian heeft eerder Kudo's unieke en vrouwelijkheid-omarmende go-to's gedragen. Ze droeg de kenmerkende Lube-legging van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde ontwerper in de straten van de stad, die zijn gemaakt om: "Snit om hoog in de taille te zitten, vormt de legging zich over je rondingen om een adembenemende look te geven."

De elites van de mode-industrie waarderen Kudo's unieke visies al jaren, maar het is nooit te laat om over haar geobsedeerd te raken als nieuwkomers dat nog moeten doen.

Manfred Thierry Mugler

Kardashian is ook geen onbekende voor de Franse modeontwerper Manfred Thierry Mugler. Een van de eerste foto's die onder zijn Google-resultaten verschijnt, is zelfs een momentopname van haar die poseert op zijn Couturissime-tentoonstelling in Montreal in een stuk uit zijn SS 1994-collectie.

Hij verliet ook zijn pensioen om Kardashians 2019 Met Gala-jurk te ontwerpen. Een artikel van W citeerde haar uitleg over zijn creatieve proces op de rode loper: "Hij stelde me voor hoe dit Californische meisje uit de oceaan stapt, nat, druipend."

De meest recente top van de maker van KKW Beauty van Thierry Mugler heeft scherpe randen die omhoog lopen naar het lijfje in warme tinten oranje en rood. De overlappende lijnen herinneren haar volgers aan hongerige vlammen, die echt ontbranden in zijn naadloze match met Kudo's leggings.

Rapper Nicki Minaj, die Kudo's ontwerpen heeft gedragen voor Paris Fashion Week, merkte op dat de look "ziek" was en fans konden het niet helpen, maar waren het er volledig mee eens.

Aanbevolen: