Het zoete cadeau dat Beyoncé en Jay-Z zijn oma op een kerstdag gaven

Het zoete cadeau dat Beyoncé en Jay-Z zijn oma op een kerstdag gaven
Het zoete cadeau dat Beyoncé en Jay-Z zijn oma op een kerstdag gaven
Anonim

Weet je nog hoe ongelooflijk 2018 was? We zouden naar concerten kunnen gaan zonder ons af te vragen of we het 'C-Word' zouden vangen.

Je hebt misschien zelfs een van de zeer succesvolle On the Run II Tour-data bijgewoond met Beyoncé en Jay-Z. Het machtspaar vulde stadions over de hele wereld.

Michelle Obama, Oprah en Leonardo DiCaprio waren slechts enkele van de A-listers die werden gespot tijdens de concerten.

Maar toen ze van zo'n grote tournee kwamen - en de druk die daarmee gepaard ging - kozen Bey en Jay ervoor om een rustige kerst met hun familie te vieren.

Het stel werd op kerstavond gezien in Prospect Park in Brooklyn, New York. Het uitje was ter ere van Jay Z's grootmoeder, Hattie White, toen ze haar haar eigen bank in het park presenteerden.

Bey en Jay kregen ook gezelschap van hun kinderen; Blue Ivy, zes, en hun 18 maanden oude tweeling Rumi en Sir.

Jay's moeder Gloria was ook aanwezig.

Jay-Z's grootmoeder leek geraakt door het gebaar toen ze voor de bank stond en haar hand tegen haar hart hield.

De inscriptie luidde: "Iemand zit vandaag in de schaduw omdat iemand lang geleden een boom heeft geplant. Met liefde en bewondering voor onze wortel, Hattie White."

De "Encore"-rapper werd gezien terwijl hij zijn arm om Hattie sloeg, terwijl zijn dochter, Blue, lief naar haar overgrootmoeder keek.

Blue Ivy werd warm gehuld in een lichtroze gewatteerde jas en zwarte muts die ze combineerde met een feestelijk paar rendieroren.

Queen Bey zag er zoals altijd modieus uit in een witte oversized gewatteerde jas, compleet met bijpassende Nike Air Force 1 lage sneakers.

De "Formation"-kunstenaar heeft haar vlechten in het midden gescheiden en gestyled in twee paardenstaarten die over haar schouders vallen.

Ze werd gezien terwijl ze verliefd was op haar kinderen tijdens hun tijd in het park en werd gezien terwijl ze haar tweelingkinderen in haar armen wiegde.

Beyoncé kleedde Rumi en Sir lief aan in soortgelijke ensembles.

Rumi was gekleed in jeans, mini Timberland-laarzen en een roze winterjas die bij haar oudere zus Blue paste.

Sir werd gezien met een kakigroene jas in een bijpassende stijl en een kob altblauwe muts.

Ondertussen heeft de moeder van drie eerder over het moederschap gesproken en aan de Amerikaanse Vogue geopenbaard dat ze haar lichaam nu 'echt begrijpt' na de bevalling.

Ze vertelde de publicatie: "Op dit moment, na de bevalling, begrijp ik echt de kracht van mijn lichaam, ik voel gewoon dat mijn lichaam iets heel anders betekent. Ik heb er veel meer vertrouwen in."

Aanbevolen: