Madonna neemt fans mee op een tour van pittige momenten

Inhoudsopgave:

Madonna neemt fans mee op een tour van pittige momenten
Madonna neemt fans mee op een tour van pittige momenten
Anonim

Madonna doet het weer! Madonna staat bekend als brutaal, zelfverzekerd en vocaal over alles in haar leven. Ze heeft zojuist een videorol gepost van al haar brutaalste momenten, en fans zijn er dol op!

Madonna is niet verlegen om haar mening en gevoelens te verkondigen, ongeacht hoe dit wordt ontvangen of waargenomen. Sommigen noemen haar misschien een diva, maar anderen zeggen gewoon dat haar houding samengaat met het pakket van wie ze is als persoon… de koningin van de pop!

Houd van haar of haat haar, Madonna zal zich altijd uiten op welke manier dan ook en is altijd onbeschaamd trouw aan zichzelf. Dit deel van haar persoonlijkheid is voor velen een inspiratie geweest. Deze video is echt een fantastische weergave van haar meest pittige, brutale momenten, en wanneer ze samen zijn gemonteerd, is het fantastisch leuk om naar te kijken.

Sexy en brutaal

Madonna ging naar haar Instagram-pagina om een reeks oude videoclips te plaatsen die zijn bewerkt om haar meest verbaal kritische momenten vast te leggen. Deze kleine fragmenten spelen zich voornamelijk af in wat de jaren 80 en 90 lijkt te zijn, en zetten haar sexy, brutale en ongelooflijk zelfverzekerde persoonlijkheid volledig in beeld, terwijl ze zich keer op keer naar de camera's wendt en naar de media knipt. Dit snauwende zelfvertrouwen is precies wat veel fans haar aanbidden.

De video begint met haar hysterisch lachen en bijna iedereen om haar heen bespotten. Dan belt ze luid; "Ik ben Madonna", wat eerlijk gezegd de verklaring is die de rest van de video verklaart. Ze gaat verder met het vertonen van bazige assertiviteit, eist koffie en vertelt de camera's en de pers dat het haar helemaal niets kan schelen wat iemand van haar denkt.

Het gelach en de blik in haar ogen zegt alles. Madonna is trouw aan zichzelf, zal zichzelf blijven uiten, en niemand zal haar vermogen verstikken om publiekelijk te verklaren hoe ze zich voelt op elk moment dat ze het voelt.

Fan Favoriet

Dit bericht is een favoriet van de fans gebleken, aangezien mensen hun mening geven met rekwisieten en bevestiging dat Madonna inderdaad de koningin is en kan zeggen en handelen zoals ze wil. Fans geloven dat ze het recht heeft verdiend om zich zelfverzekerd uit te drukken op elke manier die ze wil. Sterker nog, ze zijn er dol op. Ze ondertitelde de afbeelding met de woorden; "Unapologetic B!tch", en fans werden gek.

Eén persoon schreef: "UNAPOLOGETICALLY ♌? LEIONESS ?," gevolgd door "you make me want liiive", "Je bent zo inspirerend", en veel mensen schreven; 'Koningin!'

Madonna's hele carrière is gebaseerd op het feit dat ze uitgesproken is en niet bang om de onderwerpen aan te pakken die de meeste andere artiesten vermijden. Deze video is de perfecte erfenis die veel van haar iconische looks, haar eeuwige jeugd en de houding die haar fans kennen en waarderen, laat zien.

Aanbevolen: