‘Clueless’ Billie Eilish sloeg door fans na fruitloopschandaal

Inhoudsopgave:

‘Clueless’ Billie Eilish sloeg door fans na fruitloopschandaal
‘Clueless’ Billie Eilish sloeg door fans na fruitloopschandaal
Anonim

Billie Eilish lijkt niet de typische, onderhoudsvriendelijke ster. Om te beginnen kleedt de jonge kunstenaar zich in flodderige kleding die gemakkelijk te koop is bij de plaatselijke kringloopwinkel van het Leger des Heils. Voor een ander rockt ze felgroene lokken, in tegenstelling tot een soort dure Hollywood-uitbarsting. Maar is Billie stiekem meer out-of-touch dan haar fans lijken te denken?

Een nieuw interview met Vanity Fair zegt: "ja."

De hitzangeres ging onlangs bij de outlet zitten om alles te vertellen, van mode tot lichaamsbeeld. Tijdens het openstellen voor het publiek onthulde Billie echter ook dat ze veel meer een prima donna is dan sommige fans zich op hun gemak voelen. Laten we eens kijken:

Billie Eilish VS Een 'rijke' kom met granen

De meeste fans kennen Billie Eilish als de beroemdheid die designerjurken verruilde voor dikke truien. Deze op grunge geïnspireerde stijl heeft het gevoel van benaderbaarheid van de zangeres behouden, ondanks haar enorme fortuin van $ 20 miljoen. Tot nu.

In haar recente exclusieve met Vanity Fair, bewees Billie niet alleen dat ze geen idee heeft hoe ze in haar eentje boodschappen moet doen; ze heeft ook weinig idee van de waarde van geld.

De zangeres van No Time To Die onthulde dat ze in het licht van de pandemie probeert haar voorraadkast online te bestellen. Omdat ze echter geen idee heeft hoeveel iets kost, is ze meer dan een beetje verdwaald als het gaat om het doen van aankopen. Maar hoe verloren is ze precies?

Billie gaf toe dat ze dacht dat een doos Fruit Loops $ 35 kostte. Ja, u leest het goed. De zanger ging ervan uit dat dat een redelijke prijs was voor een enkele doos ontbijtgranen.

Het is niet verwonderlijk dat fans niet chill zijn over deze fout.

Het internet spreekt zich uit tegen Billie

Hoewel de jonge artiest nog steeds geliefd is bij velen, zijn er mensen die haar Fruit Loops-mix niet licht opvatten. "Laat zien hoe onwetend ze is voor de echte wereld", merkte een Insta-gebruiker bitter op. Een ander was het ermee eens: "Hoe afstandelijk kun je zijn?"

Toch leken sommige fans te denken dat Billie haar onwetendheid deed alsof om een grotere beroemdheid te lijken. '… Ze is zo'n vijf minuten rijk geweest en ineens alle prijzen vergeten? Mensen zijn vol st”, schreef een twijfelachtige Insta-gebruiker. "Bulls," beaamde iemand anders, "(zij) weet dondersgoed dat het geen vijfendertig fing dollars is."

Hoe dan ook, het lijkt er niet op dat de zanger hier veel steun voor krijgt.

Aanbevolen: