Jennifer Lopez trakteert fans op BTS-throwback van de Super Bowl van vorig jaar

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez trakteert fans op BTS-throwback van de Super Bowl van vorig jaar
Jennifer Lopez trakteert fans op BTS-throwback van de Super Bowl van vorig jaar
Anonim

De hele wereld maakt zich klaar voor Super Bowl 2021. De laatste hand wordt gelegd. Miley Cyrus en zoveel artiesten zijn aan het repeteren.

Natuurlijk zal dit er dit jaar een beetje anders uitzien en aanvoelen vanwege de pandemie, maar net als elk ander Super Bowl-moment, wordt dit absoluut episch!

Terwijl we ons voorbereiden en dichter bij de match-up tussen de Kansas City Chiefs en de Tampa Bay Buccaneers komen, helpt Jennifer Lopez fans om het te vieren door ze mee te nemen op een trip down memory lane.

Jennifer Lopez' beelden achter de schermen

JLO heeft zeker een talent om zichzelf in de schijnwerpers te houden. Ze heeft zojuist een nooit eerder vertoonde video gepost van enkele van haar favoriete momenten van een heel jaar geleden, en het is genoeg om haar Instagram-pagina op een heel grote manier op te warmen.

Natuurlijk staat ze in het middelpunt van de belangstelling in elke foto en elke videoclip, en fans lijken daar net zoveel van te houden als zij!

Jennifer Lopez begon met een aanlokkelijk bijschrift waarop iedereen had afgestemd. Ze schreef; "Ongeziene SuperBowlLIV video- en fotodump ? Een jaar geleden vandaag … ✨" Het is veilig om te zeggen dat dit nu zeker is gezien. In zeer korte tijd heeft dit bericht 1,6 miljoen likes verzameld en dit aantal blijft stijgen.

De beelden bevatten een videoclip van Lopez die opgewonden raakt voor haar grote moment terwijl haar dochter Emme in het frame springt en ze wat opgewonden woorden uitwisselen. Er is ook een scène waarin ze wordt overspoeld door jonge fans die opgewonden haar naam toejuichen. Het geroezemoes en de energie gaan verder met een clip van Emme die zich klaarmaakt voor haar eerste grote optreden met haar moeder.

Veel achter de schermen foto's van repetities en backstage beelden werden ook gepost voor fans om bij te kwijlen.

Fans gaan wild

Dat is een manier om fans gek te maken! Reacties en berichten van aanbidding en opwinding stromen binnen van fans over de hele wereld, en ze bedanken Jennifer Lopez voor het delen van deze beelden en voor het "binnenlaten" om te zien hoe de dingen in haar wereld echt zijn voordat ze het podium betreedt voor zo'n groot moment.

Inclusief commentaar van fans; "Ik herinner me dit nog alsof het gisteren was", "waarom, waarom, waarom heb je deze goedheid tegengehouden", en "Je hebt de wereld hierna letterlijk gestopt????????."

Eén fan ging zelfs zo ver door te zeggen; "De beste halftime-show van de Super Bowl ooit!!! Je hebt het absoluut vermoord! Ik ben nog steeds en ik zal voor altijd zo zo zo trots op je zijn Jen! En de symboliek … wauw. Ik krijg nog steeds goosies elke keer als ik ernaar kijk! !! ?????????"

Aanbevolen: