Piers Morgan's Mothers 'Day Tribute veroorzaakt terugslag, fans zeggen dat Meghan ook een moeder is

Inhoudsopgave:

Piers Morgan's Mothers 'Day Tribute veroorzaakt terugslag, fans zeggen dat Meghan ook een moeder is
Piers Morgan's Mothers 'Day Tribute veroorzaakt terugslag, fans zeggen dat Meghan ook een moeder is
Anonim

Op dit moment weten we allemaal dat er een heleboel drama gaande is met de koninklijke familie. Meghan Markle en prins Harry zijn 'over' hun leven in Buckingham Palace, dus morsten ze thee over 'The Firm' in een intens gesprek met Oprah Winfrey. De koningin en prins William reageerden publiekelijk met een klassieke Britse snauw. En we bleven achter met een explosie van onsubtiele grappen die griezelig klinken als Thanksgiving-diner in het verkiezingsjaar.

Toch worden we allemaal meegezogen in de controverse. (De Britse Royals maken geweldige tv).

Eén persoon lijkt echter meer in dit familiedrama te hebben geïnvesteerd dan wie dan ook, en hij maakt niet eens deel uit van de familie. Piers Morgan heeft nogal agressief gekozen voor de kant van de koningin, en niet alle fans zijn blij.

Piers Morgan's Royal Scandal

De voormalige presentator van Good Morning Britain ha alt de krantenkoppen sinds hij explodeerde tijdens het interview van Meghan Markle met Oprah. "Laten we heel duidelijk zijn", tweette de media-persoonlijkheid, "De nieuwe clip van Oprah's zeur-athon met de Sussexen laat zien dat Meghan Markle de koningin en prins Philip leugenaars noemt … Het is een absolute schande."

Piers heeft Meghan er ook van beschuldigd het hele interview te hebben verzonnen, inclusief de beschuldigingen van racisme in de koninklijke familie. Op Good Morning Britain herbevestigde hij zijn keuze om de koningin bij te staan, voordat hij wegstormde. Kort daarna verliet Piers GMB.

Op Twitter heeft de gastheer volgehouden dat het hele verhaal nep was. Mevrouw. Markle denkt dat ze in een film zit', schreef Piers, 'dit interview wordt een met een Oscar bekroonde misleidende zelfbedieningsbui.'

Een moederdagnachtmerrie

Zelfs na de reactie van GMB heeft Piers geen pauze genomen van sociale media. Hij herdacht de Britse Moederdag door een schattige foto van zijn moeder op zijn Instagram te delen. De post bevatte echter enkele duidelijke verwijzingen naar zijn eigen schandaal.

"Altijd klaar om me op te halen als het leven een beetje lastig wordt", schreef Piers, voordat hij eraan toevoegde: "Gelukkige moederdag voor mijn fantastische moeder."

Fans pikten de referentie snel op en overspoelden de opmerkingen met hun zorgen. Bovenaan hun lijst? Piers' vermogen om naast zijn moeder ook vrouwen te respecteren. "Behandel alle vrouwen zoals je zou willen dat je moeder behandeld wordt," merkte een fan op, "inclusief Meghan!!"

Een andere fan was het ermee eens: "Stop met het demoniseren van Archie's moeder. Alsjeblieft, alsjeblieft."

Een derde vroeg: "Hoe spreek jij jouw waarheid anders uit dan Meghan de hare?"

Aanbevolen: