Wat is er met Cris Judd gebeurd na zijn scheiding van J.Lo?

Wat is er met Cris Judd gebeurd na zijn scheiding van J.Lo?
Wat is er met Cris Judd gebeurd na zijn scheiding van J.Lo?
Anonim

Hoewel Cris Judd waarschijnlijk een redelijk veelzijdig persoon is, is hij het meest bekend om zijn korte huwelijk met superster Jennifer Lopez. De zangeres heeft een vrij omvangrijke lijst met exen, maar Cris Judd is misschien wel de minst bekende van allemaal.

Haar ex Casper Smart is doorgegaan met een carrière in een carrière die grenst aan die van J. Lo's, Marc Anthony staat nog steeds op het podium na de breuk, en Ben Affleck… nou, fans weten wat er met hem (en Ana de Armas).

Maar hoe zit het met Cris? Waar kwam hij terecht en wat gebeurde er met hem na zijn scheiding van Jennifer?

Hoewel hij beroemd werd toen hij met een superster trouwde, was Cris Judd minder dan een jaar na zijn huwelijk weer vrijgezel. Maar na die borstel met sterrendom verdween Judd niet naar de achtergrond.

In plaats daarvan verscheen hij een paar keer op tv; in shows als 'The Real Housewives of New Jersey' en zelfs in 'Keeping Up with the Kardashians' voor een aflevering met een cheer-thema. Maar Judd hertrouwde ook, merkte Hola op.

In 2009, ongeveer zes jaar nadat hij van Lopez scheidde, trouwde Judd met zijn nu-vrouw, Kelly. Het paar deelt een dochter, Vivienne, en Judd plaatst regelmatig foto's van zijn schattige familie op Instagram.

Maar niet alleen het gezinsleven is tegenwoordig iets anders voor Cris. Hij heeft ook zijn carrière een beetje veranderd. Terwijl hij de choreograaf was voor de video 'Love Don't Cost a Thing' van J. Lo, heeft hij zich sindsdien gewend tot meer kindvriendelijke optredens.

Om te beginnen choreografeerde hij voor 'Fuller House', waarvan fans weten dat het een erg PG-show is. Hij maakt ook deel uit van de crew die choreografeert voor 'Henry Danger', inclusief een muzikaal nummer. En hij heeft gewerkt met de cast van 'Mixedish' op ABC.

Het staat misschien niet bovenaan in de ranglijst van muziekvideo's waaraan hij eerder werd gecrediteerd, maar Cris heeft zelfs prijzen verdiend voor zijn choreografie - en die onderscheidingen hadden helemaal niets te maken met zijn vroegere vlam. Bovendien mag Cris in ellebogen wrijven met allerlei beroemde mensen, en hij is zelfs op danservaringstours gegaan.

Oh, en Cris hield zich ook bezig met acteren. Zijn CV op IMDb bevat gastoptredens in shows als 'Everybody Loves Raymond', 'Eve', 'Unfabulous' en meer. Meestal speelt hij dansers (zoals 'Salsa Guy' of 'Down Low Dancer'), maar hij acteert toch.

Het lijkt erop dat Cris het leuk vindt om samen te werken aan verschillende shows, vooral als hij er plezier in heeft. Hij plaatst veel hilarische dansvideo's op Instagram, maar het is duidelijk dat hij ook genoeg vrije tijd heeft om met zijn gezin door te brengen.

Hoewel het misschien moeilijk was om terug te komen na zo'n spraakmakend huwelijk en scheiding, is Cris Judd duidelijk verder gegaan en is hij blij met zijn leven na J. Lo.

Aanbevolen: