Brad Pitt verkocht deze foto's aan de Paparazzi voor $ 14 miljoen

Inhoudsopgave:

Brad Pitt verkocht deze foto's aan de Paparazzi voor $ 14 miljoen
Brad Pitt verkocht deze foto's aan de Paparazzi voor $ 14 miljoen
Anonim

Zijn haat voor de paparazzi is vrij duidelijk, vooral tijdens de vroege jaren 2000 toen Brad Pitt meer dan een paar keer zijn ware gevoelens uitte en zei dat de paparazzi ronduit "afschuw hem."

Hij is niet de eerste celeb die zo denkt en hij zal zeker niet de laatste zijn. Het leven van de rijken en beroemdheden is niet gemakkelijk achter de schermen en het probleem van de paparazzi is er een waar velen regelmatig mee te maken hebben. Volgens Leonardo DiCaprio, vriend van Brad, heeft hij zich een paar keer voor hen kunnen verbergen: Gewoonlijk is er deze keer dat er een film uitkomt of dat je promotie begint te maken waarbij ze een soort van op je een veel meer. Maar weet je, ik heb nog veel meer kunnen ontsnappen, wat geweldig is. En buiten rondlopen en dat soort dingen.”

Brad zou uiteindelijk toegeven aan de media, maar het kostte enorm veel geld. Pitt en Jolie vestigden een record en verkochten voor $ 14 miljoen foto's van hun pasgeboren tweeling. Brad zei waarom je geen geld aannam van degenen die je niet respecteert en tot eer van Pitt ging het geld naar een goed doel. Laten we eens kijken aan wie hij de foto heeft verkocht en hoe hij over de paparazzi denkt.

Brad respecteert de Paparazzi niet

In het verleden, vooral tijdens zijn tijd bij Angelina Jolie, was Pitt erg beschermend voor zijn privacy als het om zijn familie ging. Hij ging een paar keer tekeer en uitte ook zijn gevoelens over de pap bij een aantal gelegenheden: "Laat me heel bot zijn, ik haat ze", zei Brad resoluut. "Ik haat deze mensen. Ik begrijp niet hoe ze doen dat voor de kost.”

Pitt heeft wel respect voor echte fotografen, alleen niet voor degenen die over muren klimmen voor een foto: We moeten onderscheid maken tussen mensen die beroemdheden fotograferen op evenementen en mensen die over muren klimmen in camouflage… namen van kinderen mee als je ze naar school probeert te brengen, zodat ze er zo uitzien,' vervolgde Brad. Ik heb geen respect voor deze mensen. Daar zouden wetten tegen moeten zijn. Ze zouden kinderen niet op deze manier moeten kunnen volgen, maar dat is er nu niet, dus zo is het.”

Het is Pitts verdienste dat hij tegenwoordig wat humoristischer lijkt als het op het onderwerp aankomt. Misschien waren de dingen gespannen tijdens zijn tijd naast Angelina Jolie. Brad raakte het onderwerp aan en deze keer zei hij dat de pap altijd over hem heen is, gezien zijn gekke levensstijl, "Aw, man. Aw, man. Ik ben gewoon, zoals, vuilnismagazijn," klaagde Pitt. "Omdat van mijn ramp van een persoonlijk leven waarschijnlijk, hoogstwaarschijnlijk.”

Net als DiCaprio heeft Pitt een aantal verborgen juweeltjes die hij niet wil onthullen: "Ik heb een aantal goede uitjes die ik hier niet zal onthullen omdat ze nog steeds in het spel zijn", zei Pitt.

Pitt heeft misschien de ultieme wraak door foto's te verkopen voor een recordbedrag. Brad zei dat het een goede manier was om geld te verdienen aan degenen die hij niet respecteert.

$14 miljoen voor de tweeling

People Magazine stapte samen met een Britse tabloid op en betaalde $ 14 miljoen voor een foto van de pasgeborene van Pitt en Jolie. Het was een recordbrekende foto en de duurste foto van beroemdheden ooit verkocht.

Zes foto's van de kinderen, gepubliceerd door People, verkochten 2,2 miljoen exemplaren, een van de grootste verkopers ooit. Na de aankoop richtten Pitt en Jolie een stichting op en schonken ze $1 miljoen.

Pitt en Jolie openhartig
Pitt en Jolie openhartig

Toen hem werd gevraagd over het verkopen van de foto, vertelde Pitt aan NPR dat hij wist dat er een premie boven hun hoofden was, "Maar we wisten dat er een premie op ons hoofd stond … en we weten hoe ver ze gaan om die foto te maken Dus we dachten: 'Laten we er in het begin mee stoppen', en in plaats van dat dat geld naar mensen gaat die ik niet respecteer, zouden we er iets goeds van maken."

Gewoon een dagelijks leven leiden was een taak op zich: "Het is heel vreemd om foto's te verkopen van iets dat heel intiem en persoonlijk is. En diegene die je wilt beschermen. We moeten elke dag een ontsnapping plannen om het huis uit te komen - een soort Mission Impossible met lokvogels, en dat is het leven waarin we leven, en dat is het leven waar we om vroegen."

Uiteindelijk gebruikte Brad een behoorlijke tactiek om wat geld te verdienen voor een goed doel. Ondanks zijn vroegere gevoel over de paparazzi, lijkt het alsof de dingen tegenwoordig een beetje minder boos zijn, de acteur lijkt op een betere plek te zijn.

Aanbevolen: