De demo van Miley Cyrus' nummer 'Slide Away' vertelt een ander verhaal

Inhoudsopgave:

De demo van Miley Cyrus' nummer 'Slide Away' vertelt een ander verhaal
De demo van Miley Cyrus' nummer 'Slide Away' vertelt een ander verhaal
Anonim

We weten al in welke mate "Slide Away" tegelijkertijd ons hart brak en ons gevoel van zelfontwaken groeide. Het vertelt het verhaal van uit elkaar groeien binnen een paar, ondanks hoe hard elke partner werkt om die eerste vonk te behouden.

We kwamen er echter via Deuxmoi achter dat de songtekst van Miley Cyrus totaal anders klonk in de demoversie van de single. De verschillende teksten duiden op een karakteraanval van Liam Hemsworth.

The Lyric Change-Up

De demoteksten zijn gepost op een Deuxmoi Reddit-thread. Ze werden erbij betrokken tijdens een discussie over de echte redenering achter de scheiding van Hemsworth en Cyrus.

Volgens een Redditor verandert de kleine aanpassing van de songtekst de hele toon van het nummer. Ze schreven: "'Ik wil mijn huis in de heuvels. Ik wil mijn whisky en pillen. Jij wilt een vrouw en een kind. Ik denk niet dat ik down ben' (demo) versus 'Ik wil mijn huis in de heuvels. Ik wil de whisky en de pillen niet. Ik geef niet snel op, maar ik denk niet dat ik down ben' (finale)."

De demotekst bevestigt wat veel fans al lang wisten: de twee omgeleide levenspaden.

De laatste tekst verandert echter het doel van de regel 'whisky en pillen'. Dat is begrijpelijk gezien de nieuwe nuchterheid van Cyrus. Ze had het echter zo kunnen formuleren dat het niet klonk alsof Hemsworth een fan was van drugs en alcohol.

Een andere fan was het ermee eens dat de betekenis achter de tekst verwarrend was: "Ik heb altijd aangenomen dat Miley het over zichzelf had dat ze geen whisky en pillen meer wilde, in plaats van dat Liam een drugs- en alcoholverslaving had die hij haar opdrong, dus Ik ben blij dat dit een beetje bevestigd is."

'Slide Away' van de demo

Dat is niet het enige grote verschil met de demo. Dezelfde originele Reddit-gebruiker plaatste de volgende getransformeerde set teksten, "'Ik word dronken en obsceen. Ik ben voor altijd zeventien. Je wilt je kasteel en koningin. Ik denk niet dat ik down ben' (demo) versus ' Ga verder, we zijn geen 17. Ik ben niet meer wie ik was. Je zegt dat alles is veranderd. Je hebt gelijk, we zijn nu volwassen' (final)."

Dit specifieke deel van de songtekst klinkt meer als zelfacceptatie in plaats van Hemsworth onder de bus te gooien. In plaats van zichzelf voor altijd als tiener te zien, realiseerde Cyrus zich dat opgroeien niet betekent dat ze zichzelf moet schurken.

Andere fans zijn nog steeds ontevreden over het licht dat 'Slide Away' op Hemsworth wierp. Het schilderde een verhaal van hem die zijn vrouw probeerde te veranderen. Het klinkt alsof ze gewoon heel andere mensen zijn geworden dan toen ze verliefd werden.

Aanbevolen: