New Girl: Cece's beste afleveringen

Inhoudsopgave:

New Girl: Cece's beste afleveringen
New Girl: Cece's beste afleveringen
Anonim

Het personage van Cece Parekh is een van de meest beminnelijke en verbazingwekkende personages uit New Girl. Ze stond bekend als model en uiteindelijk als barman, maar hoewel iedereen haar altijd liet weten hoe mooi ze was, liet ze dat niet naar haar hoofd stijgen.

Ze was altijd een zeer nuchtere en goed afgeronde persoon. Haar vriendschap met Jess Day was heel lief om te zien en haar relatie met Schmidt ook. Ze is een grote reden waarom fans de show zo veel missen. Cece had zoveel geweldige afleveringen in de loop van de show.

10 Seizoen 1, Aflevering 13 "Valentijnsdag"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

In het eerste seizoen van New Girl tijdens aflevering 13, getiteld "Valentijnsdag", maakten Cece en Schmidt (gespeeld door Max Greenfield) voor het eerst contact. Hun relatie groeide duidelijk en ontwikkelde zich veel verder dan een informele affaire, maar aan het begin van hun romance wisten ze dat allebei niet. Ze wisten allebei niet hoe serieus ze van plan waren elkaar te nemen en ze schaamde zich eigenlijk om iemand te vertellen over haar interesse in hem!

9 Seizoen 2, Aflevering 4 "Modellen"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

In seizoen twee tijdens de vierde aflevering met de titel "Models" stond Cece's verjaardagsviering centraal. Jess wilde er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Cece een geweldig verjaardagsfeestje had. Hoewel Cece op dieet was en geen cake wilde eten of laat uit wilde gaan vanwege een fotoshoot die ze de volgende dag had, kon Jess haar toch overtuigen om uit te gaan. De volgende dag had Cece veel te kater om haar fotoshoot aan te kunnen en Jess trad op als haar beste vriendin en deed het modellenwerk in haar plaats.

8 Seizoen 2, Aflevering 9 "Eggs"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

De negende aflevering van seizoen twee was echt interessant voor Cece! De aflevering was getiteld "Eieren". Het ging allemaal om Cece's gebrek aan interesse om een kind te krijgen. Toen ze eenmaal besefte dat ze 30 jaar oud was en meer van haar vermogen om een gezonde zwangerschap te hebben verloor, begon ze meer urgentie en druk te voelen om een gezin te stichten. Interessant genoeg is zij niet degene die zich zorgen maakt over het hebben van genoeg eieren in de eerste plaats. Het was eigenlijk Jess die zich meer zorgen maakte toen ze de spreekkamer binnenliepen.

7 Seizoen 2, Aflevering 18 "TinFinity"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

Aflevering 18 van seizoen twee was geweldig voor Cece omdat ze bewees wat een herkenbaar fictief personage ze echt zou kunnen zijn voor veel vrouwen die er zijn. Ze sprak vele malen over de ups en downs van haar romantische gevoelens gedurende de aflevering en opende zich over wat ze doormaakte in haar liefdesleven. Alles wat Cece destijds voelde, waren dingen waar veel mensen zich in hun eigen persoonlijke leven mee kunnen identificeren.

6 Seizoen 2, Aflevering 22 "Vrijgezellenfeest"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

Aflevering 22 van seizoen twee heette "Vrijgezellenfeest". De aflevering was gericht op Jess die een feestelijk feest gaf voor Cece terwijl ze zich voorbereidden op Cece om te trouwen! Het feest werd behoorlijk gek en haar verloofde op dat moment, Shivrang, was druk bezig met Nick en Winston in de stad. Jess bewees (opnieuw) dat ze een echte en toegewijde vriend was voor Cece in deze aflevering. Ze hadden waarschijnlijk veel plezier achter de schermen van deze aflevering.

5 Seizoen 3, Aflevering 14 "Prince"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

In het derde seizoen van New Girl tijdens aflevering 14 kregen Cece en Jess de kans om Prince te ontmoeten, de legendarische muzikant die helaas is overleden. Ze waren uitgenodigd voor een feest waar ze duidelijk erg enthousiast over waren!

Terwijl de meisjes op het feest waren, gaf Prince Jess romantisch advies dat haar hielp met haar relatie met Nick. Het feit dat Prince volledig in deze aflevering was, maakt het zoveel cooler en gedenkwaardiger.

4 Seizoen 4, Aflevering 22 "Clean Break"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

Seizoen vier, aflevering twee heette "Clean Break". In deze aflevering heeft Schmidt Cece eindelijk ten huwelijk gevraagd! Het duurde lang maar het was het wachten absoluut waard. Het was erg frustrerend om ze zo lang het kat-en-muisspel te zien spelen waarbij ze deden alsof ze niet om elkaar gaven. Eindelijk konden ze toegeven dat ze samen wilden zijn en van plan waren te trouwen.

3 Seizoen 5, Aflevering 1 "Big Mama P"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

De eerste aflevering van seizoen vijf begon met Jess die gewoon probeerde het juiste te doen door Cece's moeder de stad in te vliegen. Uiteindelijk was het niet echt het beste idee van Jess omdat Cece uiteindelijk de hele tijd haar relatie met Schmidt tegenover haar moeder moest verdedigen.

Dit is echter een heel coole aflevering over Cece, omdat het liet zien dat ze bereid was op te komen voor haar relatie, ondanks de kritiek en het oordeel van haar moeder.

2 Seizoen 5, Aflevering 6 "Reagan"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

In de zesde aflevering van seizoen vijf verscheen Megan Fox in de show als Reagan. Het wilde kind van Reagan gaf toe dat ze ooit contact had met Cece toen ze begin twintig waren. Shmidt wist helemaal niet hoe hij op dit nieuws moest reageren. Het personage van Reagan kwam op het toneel toen het personage van Jess moest vertrekken voor juryplicht. Reagan vulde de lege ruimte daar een tijdje en veel fans waren er helemaal weg van.

1 Seizoen 5, Aflevering 22 "Landingsgestel"

NIEUW MEISJE
NIEUW MEISJE

De aflevering waarin Cece en Schmidt trouwen, is gemakkelijk een van de beste afleveringen die draaide om het personage Cece uit de hele show. Het tweedelige huwelijksverhaal eindigde met seizoen vijf, aflevering 22. Het is duidelijk dat de bruiloft niet verliep zoals gepland, maar het nam niets weg van hun speciale moment. Het was nog steeds erg lief en onvergetelijk. Wie herinnert zich het FaceTime-telefoontje in het vliegtuig nog?

Aanbevolen: