Kanye West wil dat Kim Kardashian "Run Right Back To Me" doet tijdens een concert met Drake

Inhoudsopgave:

Kanye West wil dat Kim Kardashian "Run Right Back To Me" doet tijdens een concert met Drake
Kanye West wil dat Kim Kardashian "Run Right Back To Me" doet tijdens een concert met Drake
Anonim

Kanye West en Drake versterkten hun nieuwe vriendschap door samen op te treden tijdens een benefietconcert om Larry Hoover te bevrijden. Het publiek zag hoe deze twee artiesten samenkwamen na jaren van voortdurende diss-oorlogen en spanningen tussen hen, en waren gebiologeerd door de energie die werd gecreëerd. Kanye West realiseerde zich dat hij een vast publiek had en de aandacht van de hele wereld en gebruikte dit epische platform als een middel om naar Kim Kardashian te schreeuwen en haar te smeken hun relatie nog een kans te geven. Hij pakte de microfoon en zei; "Ik wil dat je meteen naar me terug rent Kimberly"

Kim Kardashian en hun dochter North waren in de menigte, en de boodschap werd duidelijk en zonder twijfel overgebracht. Kim Kardashian is terug in het datingspel, maar Kanye heeft nog nooit zo duidelijk gemaakt dat hij zal blijven proberen haar liefde terug te winnen.

Kanye West kan Kim Kardashian niet loslaten

Kanye West en Kim Kardashian verbaasden fans toen ze in januari 2021 aankondigden te gaan scheiden. Er waren onderweg tekenen van problemen in het paradijs, vooral rond het moment waarop Kanye West een schot nam op naar het kantoor rennen en uiteindelijk vertrouwelijke familiegeheimen via de microfoon aan de wereld vertelde.

Het werd steeds duidelijker dat de zaken uit elkaar vielen toen Kim Kardashian en haar kinderen overwegend alleen leken te zijn, en Kanye West ontbrak in actie voor veel belangrijke familiemomenten.

Het einde van hun relatie schokte nog steeds fans die hoopten dat ze een manier zouden vinden om dingen te laten werken.

Misschien is een beetje ruimte en perspectief alles wat Kanye nodig had, aangezien hij in de achtervolgingsmodus lijkt te zijn, in een poging om Kim terug te krijgen.

Zal de wereld Kim en Kanye weer samen zien?

Toen ze hun eigen weg gingen, werd Kanye West gelinkt aan Irina Shayk en ook aan een jong model met de naam Vinetria. Kim Kardashian is recentelijk in verband gebracht met Pete Davidson van Saturday Night Live. Ze hebben allebei geploeterd in de liefdesafdeling, maar dat was duidelijk niet bevredigend voor Kanye. Hij leek nog nooit zo gepassioneerd over het nieuw leven inblazen van zijn romance met Kim Kardashian dan nu.

Hij deed een rauw, hartstochtelijk pleidooi voor Kim om haar weg terug naar hem te vinden en er zat oprechte emotie achter zijn liefdesverklaring. Als het werd gevoeld door de zwerm toeschouwers, was het waarschijnlijk gevoeld door Kim Kardashian, die zich duidelijk nog steeds genoeg verbonden voelt met Kanye om zijn show bij te wonen.

Alle ogen zijn gericht op Kim Kardashian om te zien of ze inderdaad "terugloopt" naar Kanye West.

Aanbevolen: