Heeft Jennifer Aniston meer gemaakt over 'Friends' of 'The Morning Show'?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Aniston meer gemaakt over 'Friends' of 'The Morning Show'?
Heeft Jennifer Aniston meer gemaakt over 'Friends' of 'The Morning Show'?
Anonim

Op 52-jarige leeftijd vertoont Jennifer Aniston geen tekenen van vertraging. In werkelijkheid zien we enkele van haar beste werk tot leven komen op het tv-scherm, terwijl ze blijft bloeien op 'The Morning Show' naast Reese Witherspoon.

De show krijgt niet alleen goede recensies, maar ze wordt ook een stuk rijker in de show. We bekijken hoe haar salaris zich verhoudt tot een andere iconische serie waaraan ze in het verleden heeft gewerkt, ' Friends'. Daarnaast bekijken we hoeveel het pictogram vandaag waard is. In werkelijkheid scharrelt ze naar die miljardairstatus.

Ze verdient nog steeds een fortuin met 'Friends'

Natuurlijk veranderde de carrière van Aniston volledig toen ze zich bij de cast van 'Friends' voegde en de rol van Rachel Green op zich nam. In tegenstelling tot 'The Morning Show', begon ze niet met een loon in de zeven cijfers, in feite verdiende ze tijdens het eerste seizoen iets meer dan $ 22.000 per aflevering.

Het was tijdens seizoen vijf toen de cijfers echt begonnen te stijgen, toen zijn salaris de zes cijfers per aflevering invoerde en $ 100.000 per aflevering op zak had.

Tijdens de laatste twee seizoenen hebben Aniston en de rest van de cast de onderhandelingen over tv-contracten in feite voor altijd veranderd, waardoor ze $ 1 miljoen per aflevering verdienden.

Hoewel het in 2004 ophield, komen de reststoffen nog steeds binnen. Er wordt gezegd dat de cast $20 miljoen per jaar verdient aan herhalingen, merchandise en nog veel meer!

Bovendien kwam de cast samen voor een reüniespecial op HBO, wat ook erg lucratief was voor de cast en $ 2,5 miljoen verdiende. Naast People gaf Jen wel toe dat de ervaring van hereniging met de cast een beetje moeilijker was dan ze dacht.

"Ik denk dat het ons allemaal veel moeilijker heeft gemaakt dan we hadden verwacht", vertelt Aniston aan gastheer Rob Lowe. "Omdat je in gedachten denkt: 'Oh, dit wordt echt leuk om in de tijd te reizen.' Het blijkt, oh, ouch - het is nogal moeilijk om in de tijd te reizen."

In werkelijkheid had Aniston het een carrière kunnen noemen als de show eenmaal was afgelopen en alleen van het backend-geld kon leven. Ze is echter gedreven om door te gaan en nu floreert ze in een compleet andere rol.

'The Morning Show' is haar meest winstgevende per aflevering

De voorwaarden voor Jen in de show zijn enorm, en hetzelfde kan gezegd worden voor haar co-ster Reese Witherspoon. Met dergelijke contracten verklaarde Reese met The Hollywood Reporter dat sommige mensen een uitzondering maakten op die kinderen van lonen. De actrice zei dat ze volledig verdiend zijn en in werkelijkheid zou er geen verwarring mogen zijn gezien hun aantrekkingskracht.

Er leek een wrok te zijn, alsof we het niet waard waren of het hinderlijk was, en ik dacht: 'Waarom is dat hinderlijk?'”

“Ik garandeer je dat deze bedrijven echt slim zijn, en als ze ermee instemmen ons te betalen, doen ze dat met een reden. Ze hadden waarschijnlijk veel advocaten en veel zakenmensen beslisten over dat aantal omdat ze wisten dat ze meer zouden verdienen dan dat. Ze pauzeert even en gaat dan verder: "Hebben mensen er last van als Kobe Bryant of LeBron James hun contract maken?"

Het is moeilijk om ruzie te maken met de actrice en gezien het succes van de show, is de som het zeker waard. Aniston verdient $ 2 miljoen per aflevering. Dus voor seizoen 1 verdiende ze in totaal $ 20 miljoen.

In werkelijkheid was het niet de gemakkelijkste om te filmen gezien de huidige omstandigheden in de wereld. Aniston onthult de worsteling: "Sorry dat het zo lang duurde. Hoe was dat tijdens de pandemie? Dat was op zijn zachtst gezegd een uitdaging. Het was erg moeilijk. We waren allemaal een beetje nerveus om naar buiten te gaan, zelfs hoewel we een ongelooflijk epidemiologisch team hadden om ons allemaal te informeren over hoe dit gaat werken, hoe dit eruit gaat zien, en over testen en de protocollen."

Maak je geen zorgen Jen, het was het wachten waard!

$300 miljoen netto waarde

Tegenwoordig doet Aniston het meer dan goed met een nettowaarde van $300 miljoen.

Naast acteren, heeft ze zoveel andere inkomsten, waaronder een hele reeks goedkeuringsdeals naast Vital Proteins, L'Oreal, Smartwater, Diet Coke en nog zoveel anderen. Er wordt gezegd dat ze alleen al $ 5 miljoen verdient aan Emirates Airlines. En laten we de hele reeks schoonheidsproducten niet vergeten.

Het is heel goed mogelijk dat Jen de komende jaren richting de miljard gaat. Vooral als ze voor de camera blijft werken en zo'n hoog loon eist.

Samenvattend, ze verdiende meer met 'Friends', maar per aflevering verdient ze een hoger loon met 'The Morning Show'.

Aanbevolen: