Jennifer Lopez vraagt om extravaganties tijdens de tour, opnieuw bewijzend dat ze "La Diva Del Bronx" is

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez vraagt om extravaganties tijdens de tour, opnieuw bewijzend dat ze "La Diva Del Bronx" is
Jennifer Lopez vraagt om extravaganties tijdens de tour, opnieuw bewijzend dat ze "La Diva Del Bronx" is
Anonim

Ondanks het vergaarde vermogen van $ 400 miljoen in de loop van haar ongelooflijke carrière, heeft Jennifer Lopez nog steeds een hekel aan de term 'diva' die wordt gebruikt om haar te beschrijven, en beweert ze blijft heel erg dezelfde, nederige, "Jenny from the block" die ze altijd was.

Haar lijst met eisen die ze stelt als ze haar huis verlaat om op tournee te gaan, bewijst echter dat ze echt verwacht te worden behandeld als een burger van een hoger kaliber. Haar tourrijder is een dode verassing dat de getalenteerde entertainer echt haar bijnaam 'La Diva Del Bronx' heeft verdiend.

Jennifer Lopez heeft haar ruimte nodig getransformeerd

Jennifer Lopez bereikt haar verbluffende uiterlijk en perfecte imago niet per ongeluk. Het is een zeer goed gemaakte persoonlijkheid die ze aan de wereld onthult, en er is een heel team van mensen voor nodig om haar klaar te stomen voor haar fans. Ondanks een aantal ontkenningen van de ster over het feit dat ze een onderhoudsvriendelijke dame is, is de waarheid over haar veeleisende karakter onthuld. Het blijkt dat haar ruiter een intense vraaglijst heeft en de ster zal niet verschijnen totdat of tenzij aan haar volledige lijst van behoeften is voldaan.

Alvorens in te gaan op de kern van de zaak met betrekking tot de items waarmee ze zichzelf moet omringen, moet de werkelijke temperatuur in de kamer worden aangepakt. Jennifer Lopez vereist dat de thermostaat wordt ingesteld op 80 graden Fahrenheit en vereist dat twee oscillerende ventilatoren worden gebruikt om dit perfect samengestelde klimaat te bereiken.

De kamer waarin ze verblijft, moet helemaal wit zijn en moet ook vol staan met verse, witte rozen. Witte gordijnen moeten alle muren verbergen en de ruimte volledig omtoveren tot een luchtige vrouwelijke omgeving. Een privékok en een wasservice moeten op aanvraag beschikbaar zijn.

Dat is nog maar het begin van JLo's uitgebreide rijder.

Een lange lijst van eisen

Nadat het landschap perfect is ontworpen voor Jennifer Lopez, moeten alle andere items die ze nodig heeft om erin te zijn naar binnen worden gebracht. Geen enkele kamer is compleet zonder kaarsen van limoenbloesem of grapefruit, die te allen tijde moeten branden. Zelfgemaakte appeltaart moet altijd beschikbaar zijn, evenals een koffiezetapparaat, een warmwaterkan en haar eigen speciaal geselecteerde bestek, glaswerk en glazen. Dit lijkt ver verwijderd van haar leven in 'het blok'.

Er moet ook altijd een secundaire kamer beschikbaar zijn voor Jennifer Lopez, en deze fungeert als haar garderobekamer. Dezelfde sfeer wordt gedupliceerd, met de toevoeging van een schoonheidsafdeling die is ontworpen voor haar make-up en haarstyling.

Jennifers levensstijl is dramatisch diva-achtig en moet altijd een verscheidenheid aan fruit op een schaal, een groenteschaal en zure room en uienchips bevatten. Zonnebloempitten moeten in overvloed aanwezig zijn, met de schaal erop. Gewoon M&M's worden weggespoeld met Coca-Cola, Smart Water en Gatorade, die allemaal in overvloed beschikbaar moeten zijn.

Iedereen die haar diva-status in twijfel trekt, hoeft dit niet meer in twijfel te trekken, nu het volledig te zien is.

Aanbevolen: