Kanye West en Drake Bury The Hatchet, poseren samen voor foto's

Inhoudsopgave:

Kanye West en Drake Bury The Hatchet, poseren samen voor foto's
Kanye West en Drake Bury The Hatchet, poseren samen voor foto's
Anonim

Kanye West en Drake hebben al jaren ruzie, en de afgelopen maanden is het echt hevig geworden tussen hen. Ze namen het zo lang tegen elkaar op dat fans zich niet eens kunnen herinneren wanneer ze voor het laatst naast elkaar hebben bestaan zonder dat er enige vijandigheid tussen hen was.

Ze waren betrokken bij openbare diss-oorlogen, hebben elkaar vernield in verschillende media-interviews en hebben zelfs teksten gemaakt in hun eigen liedjes die speciaal op elkaar zijn gericht.

Plots kwamen de twee duellerende artiesten tevoorschijn met foto's die bewijzen dat ze officieel de strijdbijl hebben begraven, en nog schokkender, zelfs vrienden zijn geworden.

De lange en bittere vete

De strijd van deze twee enorme zaken- en muziekmagnaten heeft heel lang de krantenkoppen gehaald en fans zijn getuige geweest van elke minuut van hun zeer openbare vete.

De gemoederen laaiden op toen Drake en Kanye West het tegen elkaar opnemen tijdens interviews en op verschillende openbare fora, waardoor het voor iedereen die wilde luisteren duidelijk werd dat ze concurrenten zijn in elke zin van het woord.

Als het op hun muziek aankwam, was het altijd een kat-en-muisspel tussen Kanye en Drake. Toen Kanye West zijn langverwachte Donda-album dropte, maakte Drake gebruik van de gelegenheid en drukte op de knop op een album waar hij ook op wachtte, en hij bracht uiteindelijk Certified Lover Boy uit.

Zelfs hun albums wedijverden in alle opzichten met elkaar, en deze twee hebben nooit een kans gemist om het tegen elkaar op te nemen en hun succes in elkaars gezicht te smeren.

Wat de verzoeningen betreft, deze kon gewoon niet worden voorspeld. Fans zijn verbijsterd door het feit dat Drake en Kanye West zojuist voor foto's met elkaar hebben geposeerd en schijnbaar van de ene op de andere dag besties zijn geworden.

De bizarre en onverwachte reünie

Beelden van Kanye West die rondhangt in Drake's Toronto Residence zijn net online verschenen en fans hebben veel meer vragen dan antwoorden.

West had onlangs laten weten dat het zijn wens was om hun vete opzij te zetten en om een heel vreemde reden een verenigde kracht te worden. West gaf aan dat het bundelen van krachten en het bundelen van krachten mogelijk hun kans zou zijn om het verleden achter zich te laten en op een verenigde manier verder te gaan om de veroordeelde bendeleider en moordenaar Larry Hoover te bevrijden.

Het lijkt erop dat de wens van Kanye inderdaad is uitgekomen. Verschillende foto's laten zien dat hij tijd doorbracht met Drake achter gesloten deuren, in zijn huis in Toronto. Ze bevonden zich ook in goed gezelschap. Dave Chappelle werd ook gezien terwijl hij met hen rondhing, en het lijkt erop dat ze allemaal de allerbeste vrienden zijn geworden.

Met hun leuke foto's online, hebben Drake en Kanye West zojuist hun wapenstilstand bekendgemaakt en hebben ze daarmee hun rijkdom, macht en ongekende macht samengevoegd, waardoor ze officieel een onstuitbare, woeste kracht met eindeloze mogelijkheden zijn geworden.

Aanbevolen: