Platinumblonde zangeres Billie Eilish is net naar de donkere kant gereisd

Inhoudsopgave:

Platinumblonde zangeres Billie Eilish is net naar de donkere kant gereisd
Platinumblonde zangeres Billie Eilish is net naar de donkere kant gereisd
Anonim

Billie Eilish staat bekend om het feit dat ze door de jaren heen veel haarkleuren heeft laten schommelen en voor dit nieuwe tijdperk is ze teruggekeerd naar de donkere kant. Zeg vaarwel tegen het platinablonde haar van Eilish en hallo tegen deze brunette-ster.

Billie Eilish heeft haar haar felblauw, turkooisblauw, vervaagd denimblauw, neongroen, zeeschuimgroen, gitzwart, platinawit, platinazilver, grijs, gebleekt blond en nu bruin geverfd. Alleen een bepaald type persoon kan een dozijn verschillende haarkleuren gebruiken en Billie Eilish staat als eerste op die lijst.

De alternatieve artiest deelde een selfie op haar Instagram met het bijschrift "Miss me?" De zangeres draagt haar nieuwe gewaagde look en de fans zijn dol op het donkerbruine.

Billie is klaar om het nieuwe jaar in te gaan met haar trendy pony en donkerbruine lokken!

Billie Eilish ging van platinablond naar brunette

Eilish plaagde zelfs op haar Instagram-verhaal een foto van haar pony met het bijschrift: "Raad eens."

Olivia Rodrigo merkte op: "Omg," en Claudia Sulewski, de vriendin van Billie's broer Finneas, schreef: "Krankzinnig."

Billie onthult dat haar voorheen gitzwarte haar en neongroene tips haar te opvallend maakten voor het publiek.

"Mijn houding was vroeger: 'Ik kan niet naar buiten, ik kan hier niet heen, ik kan daar niet heen'", legde ze uit. "Ik was niet in staat om naar een park te gaan of koffie te gaan halen, ik werd er gek van. Maar het afgelopen jaar heb ik me ervoor opengesteld." Ze voegde eraan toe dat het niet alleen het haar was dat haar deed opvallen en zei: "Ik had zoiets van, 'ik wil alleen gezien worden als ik op mezelf lijk.' Ik zou dus nooit iets normaals dragen."

Sinds Billie net terug in het donker is, bewijst het gewoon hoeveel comfortabeler en zelfverzekerder ze is met zichzelf. De verschillende kapsels en kleuren van Billie zijn een kenmerk van de 19-jarige geworden.

"Ik had geen doel van 'Dit zal ervoor zorgen dat iedereen anders over mij gaat denken'. Ik heb verschillend gekleurd haar en vibes gehad voor alles wat ik ooit heb gedaan. Ze voegde eraan toe: "Laatst postte ik een video van toen ik groen haar had, en ik zag mensen gaan: 'Ik mis deze Billie, de groenharige Billie.' Ik ben nog steeds dezelfde persoon. Ik ben niet alleen verschillende Barbies met verschillende hoofden."

Billie Eilish's iconische neon groen en zwart haar

Het maakt niet uit met welk kapsel Billie tegenwoordig rockt, ze verslaat elke kleur!

Aanbevolen: