De waarheid over de relatie tussen Ariana Grande en Camila Cabello

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Ariana Grande en Camila Cabello
De waarheid over de relatie tussen Ariana Grande en Camila Cabello
Anonim

Zijn Ariana Grande en Camila Cabello eigenlijk vrienden? Dit lijkt een vraag te zijn die veel fans willen weten. Met artiesten als Taylor Swift lijken fans een goed begrip te hebben van wie haar inner circle werkelijk is. Maar dit is niet het geval met Ariana. Afgezien van D alton Gomez na hun geheime bruiloft, weten we niet echt met wie Ariana het grootste deel van haar tijd doorbrengt. Er wordt veel gespeculeerd dat ze goede vrienden is met Camila Cabello. En er lijkt veel bewijs te zijn om te ondersteunen … tenminste, in 2018. Nu bekritiseren sommigen Camila omdat ze zich voordoet als betere vrienden met Ariana dan ze in werkelijkheid is.

Volgens Bustle gaat de vriendschap van Camila en Ariana terug tot 2013 toen de eerste op het toneel verscheen met "Havana". Camila tweette een foto van haar, Fifth Harmony en Ariana omarmen. Dit is het moment waarop ze Ariana voor het eerst haar "vrouw" begon te noemen. Dit is iets dat tussen hen voortduurt totdat Ariana zich in 2018 met Pete Davidson verloofde. Hoewel het lijkt alsof Ariana en Camila legitieme vrienden waren voorafgaand aan de verloving, is het paar sindsdien bijna nooit meer samen gezien. Toch blijft Camila haar genegenheid voor Ariana publiekelijk noemen. Dus, wat is er echt aan de hand?

Ariana Grande en Camila Cabello waren elkaars "vrouwen"

Er was op een bepaald moment zeker een vriendschap tussen Ariana Grande en Camila Cabello. Tussen 2013 en 2018 ging er amper een maand voorbij waarin de twee elkaar niet noemden. Terwijl ze samen Carpool Karaoke deden, elkaar omhelsden bij prijsuitreikingen en privé rondhingen, hielden fans er echt van hoe de twee jonge vrouwen elkaar liefdevol hun 'vrouw' noemden. Voor fans betekende dit hoe dicht bij twee waren.

Het hele 'echtgenote'- en 'echtgenote'-gedoe ging heen en weer totdat Ariana zich in 2018 verloofde met Pete Davidson. In feite lijkt Camila degene te zijn die deze informatie aan de wereld heeft onthuld, zij het cryptisch. Het begon met Ariana Tweeten, "we moeten praten @camila_cabello."

Dit werd gevolgd door Camila die schreef: "[vier huilende emoji's] KEEP THE RING, IM TAKING THE CANNOLIS (wie houdt de honden tho?)"

Kort daarna waren popcultuurjunkies volledig gefocust op de verlovingsaankondiging van Ariana en Pete. Een die Camila's Tweets schijnbaar bevestigden. Maar hoewel deze interactie een intense verbondenheid tussen de twee zangers leek uit te beelden, hebben ze sindsdien nauwelijks meer contact gehad.

Ariana Grande volgt Camila Cabello niet langer op Instagram

In mei 2020 begon Ariana Grande op haar Instagram te ontvolgen. Onder de vele beroemde gezichten die de zangeres van "Thank U, Next" heeft geschrapt, was haar voormalige "echtgenote", Camila Cabello. Volgens het Exhale. BreatheHeavy-forum geloven fans dat Ariana veel van haar beroemde vrienden heeft ontvolgd die hun platform niet gebruikten om zich uit te spreken tegen voormalig president Donald Trump, noch een standpunt innamen tijdens Black Lives Matter.

Zowel Camila als haar inmiddels ex-vriend Shawn Mendes (die Ariana ook niet meer volgde) zeiden tijdens de verkiezingscyclus van 2020 niet veel over politiek. Hetzelfde kan niet gezegd worden van Taylor Swift, die Ariana niet ontvolgde.

Een jaar voordat Ariana Camila op Instagram ontvolgde, beschreef de zangeres van "Havana" Ariana ongemakkelijk als haar "vriend". Dit was een groot verschil met hoe Camila haar relatie met Ariana vóór 2018 publiekelijk prees. Het onderwerp van hun connectie kwam ter sprake in een interview met Andy Cohen op SiriusXM en Camila was duidelijk niet zo nadrukkelijk als ze ooit was…

Behalve dat ze niet super enthousiast leek over haar persoonlijke band met Ariana, vertelde Camila Andy ook dat de meeste van hun correspondentie plaatsvindt in het commentaargedeelte van Instagram. Toen ze probeerde terug te komen en te beweren dat er iets diepers tussen hen was, zei Camila eenvoudig: "We checken een beetje bij elkaar in".

In een interview met Telemundo in 2021 besprak Camila opnieuw haar vriendschap met Ariana door te zeggen: "[Ze] heeft me altijd enorm gesteund. Ze is een geweldig persoon, duidelijk ongelooflijk getalenteerd. Dus ik denk dat het goed is om vriendschappen te hebben, vooral vrouwen in de industrie die elkaar steunen. Ik vind het super belangrijk."

Gezien het feit dat de twee echter niet samen zijn gezien en Ariana sinds 2018 niet publiekelijk naar Camila heeft verwezen, begonnen fans van de zangeres "Dangerous Woman" te zeggen dat Camila hun vriendschap verzonnen had. Een fan twitterde: "Camila moet nu stoppen met het noemen van Ariana, ik ben zo serieus".

Hoewel Ariana noch Camila echt hebben uitgelegd waarom hun vriendschap na 2018 leek af te nemen, geloven sommige fans echt dat de twee eigenlijk niets meer met elkaar te maken hebben. Hoewel Camila zegt dat ze nog steeds "vrienden" zijn, lijkt het bewijs het tegendeel te ondersteunen.

Niet alleen volgt Ariana Camila niet langer en noemt ze haar niet meer, maar toen Camila teamadviseur was bij The Voice, werd ze bij John Legend geplaatst en niet bij Ariana. Als de twee jonge vrouwen zo close waren als Camila beweert, is het waarschijnlijk dat de producenten ervoor zouden zorgen dat ze een team met Ariana zou vormen. Natuurlijk kennen deze fans gewoon niet alle feiten. Bovendien hebben de twee misschien geen grote ruzie gehad. Soms groeien mensen gewoon uit elkaar.

Aanbevolen: