Hoe Lady Gaga echt over 'House Of Gucci' denkt

Inhoudsopgave:

Hoe Lady Gaga echt over 'House Of Gucci' denkt
Hoe Lady Gaga echt over 'House Of Gucci' denkt
Anonim

Er wordt veel gepraat over House Of Gucci. Afgezien van het feit dat de meeste critici Lady Gaga en Adam Driver's optreden prijzen, woedt er een debat over de vraag of de Ridley Scott-film het ware verhaal achter de familie Gucci en Patrizia Reggiani wel of niet goed heeft gediend. Natuurlijk wordt er ook veel gepraat over de mode van de film, inclusief alles wat Gaga droeg bij de verschillende premières. Wees gerust, haar outfits waren veel meer 'Gucci' dan haar beroemde vleesjurk.

Maar afgezien van de mode en de uitstekende prestaties van Lady Gaga, beweren critici dat hoewel de film "weelderig" is, hij ook extreem campy is. Dit heeft veel fans teleurgesteld die een veel ruigere kijk op het controversiële en bloederige verhaal van de Gucci-familie wilden zien. Maar wat vindt Lady Gaga van de film?

Lady Gaga denkt dat Ridley Scott de film heeft bewerkt om te passen bij de zeer verschillende uitvoeringen van elke acteur

"Ik ben zo vereerd en ik ben zo dankbaar dat ik met de legendarische Ridley Scott heb gewerkt aan deze film en gewoon in het algemeen", zei Lady Gaga in een interview met FabTV. Gaga beschreef hem verder als "schilderkunstig" en toch "mechanisch" als regisseur. "Hij heeft niet dit vooropgezette idee dat zo vastgespijkerd is dat er geen ruimte is voor spontaniteit."

Ze ging verder met het beschrijven van het script, dat was geschreven door Becky Johnston en Roberto Bentivegna, als "geweldig". Maar het was Ridley's energie op de set, evenals zijn visie en collaboratieve aard, die de ervaring zo de moeite waard maakten voor Lady Gaga. Bovenal beweert Lady Gaga dat ze verbaasd was over de manier waarop Ridley de unieke vaardigheden van elke acteur dirigeerde zoals een dirigent dat zou doen bij een orkest. Het is goed gedocumenteerd dat Lady Gaga de methode-aanpak gebruikte voor zowel haar werk in A Star Is Born als House Of Gucci en dat het een donkere schaduw wierp op haar persoonlijke leven.

"Ik was altijd Patrizia. Ik sprak altijd met mijn accent. En zelfs als ik het had over dingen die niets met de film te maken hadden - ik deed niet alsof Maurizio beneden op me wachtte - ik was ik leef nog steeds mijn leven. Ik leefde het gewoon zoals zij, "zei ze in een interview met Variety. "Ik heb de duisternis mee naar huis genomen omdat haar leven donker was."

Dit is de reden waarom ze tegen het einde van het filmen van de film een psychiatrisch verpleegster bij zich had. Het is gewoon zo veel geworden. Hoewel dit misschien veel lijkt voor degenen buiten de industrie (en zelfs veel voor sommigen daarbinnen), gebruiken veel acteurs deze benadering van acteren. Haar tegenhanger van House of Gucci, Jared Leto, staat bekend om zijn methodebenadering. Maar blijkbaar was niet elke acteur op de set zo. Dit is de reden waarom Lady Gaga zo onder de indruk was van Ridley Scott als regisseur en de final cut van de film.

"Omdat we allemaal zo verschillend zijn als acteurs, dirigeert [Ridley] een symfonie van al deze verschillende muzikale delen," vervolgde Lady Gaga in haar interview met FabTV."Ik heb het gevoel dat de montage in zekere zin met de hand is gemaakt om de uitvoeringen van elke acteur te ondersteunen en de ware essentie van de film te ondersteunen."

Lady Gaga vindt House of Gucci "leuk" en "in tegenstelling tot" andere films

Het lijdt geen twijfel dat er een groot publiek is voor House Of Gucci, ongeacht het feit dat veel critici denken dat het een teleurstelling was vanwege de toon. In haar interview met FabTV beweerde Lady Gaga dat het de ideale film is om op het grote scherm te zien vanwege de glitter, glamour, esthetiek en de enorme omvang van dit alles. Ze legde ook uit waarom ze zo van de film houdt.

"Het is niet alleen anders dan elke Italiaanse film die ik ooit heb gezien, of elke film over een Italiaans gezin of Italiaanse misdaad die ik ooit heb gezien, het is zo leuk. En het is zo humoristisch. En in een bijna post-Covid wereld, we verdienen allemaal een lach. Een lach gevolgd door een traan. Een ernstig moment, gevolgd door een vreugdevolle. En een zucht van verlichting, "legde ze uit."Ik denk dat mensen naar deze film moeten gaan, omdat ze het echt naar hun zin zullen hebben. Het is zo'n wilde rit. En elke seconde is vermakelijk."

Lady Gaga sloot af met te zeggen dat ze "weggeblazen" is door hoe vermakelijk Ridley Scott de film heeft gemaakt. Het lijkt er dus op dat een van de klachten die critici over de film hebben, precies is waarom Lady Gaga er dol op is. Het behandelt het serieuze, waargebeurde verhaal van Patrizia en de familie Gucci niet als een zwaar drama van tragedie, mysterie en intriges. Het behandelt het als een rit vol met een veelvoud aan thema's en genres die zeker zal entertainen in onze zeer donkere wereld.

Aanbevolen: