Jennifer Aniston en Brad Pitt stoppen de datinggeruchten

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston en Brad Pitt stoppen de datinggeruchten
Jennifer Aniston en Brad Pitt stoppen de datinggeruchten
Anonim

Jennifer Aniston en Brad Pitt hadden een van de meest memorabele relaties in de geschiedenis van beroemdheden. Afgezien van het feit dat ze een adembenemend mooi power-paar waren, leken ze een geweldige synergie te hebben … totdat ze dat niet deden!

Het einde van hun datingrelatie leek even zwaar voor de fans als voor hen beiden. Ze zijn de laatste tijd in dezelfde ruimtes gespot en geruchten begonnen te vliegen over een mogelijke relatievonk. Ze hebben alles rechtgezet door te zeggen dat ze gewoon vrienden zijn.

De geruchtenmolen begint…

Het spijt ons dat we alle Brennifer-fans moeten teleurstellen, maar deze twee zijn zeker geen koppel en hebben geen plannen om weer bij elkaar te komen. Ze zijn allebei in heel verschillende richtingen gegaan, maar lijken het heel goed met elkaar te kunnen vinden als ze met elkaar omgaan, wat de reden kan zijn dat er in de eerste plaats ruimte was voor geruchten.

De meeste mensen gaan ervan uit dat er vijandigheid tussen exen zal zijn, en wanneer het niet aanwezig is, laat het de deur open voor datinggeruchten om te beginnen. Jennifer en Brad lijken erg vriendschappelijk en steunen elkaar oprecht, maar daar komt het op een eind. Ze zijn gewoon vrienden, en niets meer.

Hun interactie

Alle camera's stonden op Aniston's reacties tijdens Pitt's Golden Globes-toespraak, en de twee werden gespot op hetzelfde afterparty dat snel de vlammen van nieuwe datinggeruchten aanwakkerde.

Jennifer was duidelijk vermaakt door Brads geestige toespraak toen hij het podium betrad bij de Golden Globes. Ze werd gezien terwijl ze hem applaudisseerde en van ganser harte lachte om zijn pittige gevoel voor humor.

Ondanks dat ze op hetzelfde afterparty waren, meldt TMZ dat ze geen interactie met elkaar hebben gehad en dat ze elkaar in feite zelden tegen het lijf lopen, buiten Hollywood-evenementen om.

Aanbevolen: