Kanye West vereert opnieuw de cover van May GQ Magazine

Kanye West vereert opnieuw de cover van May GQ Magazine
Kanye West vereert opnieuw de cover van May GQ Magazine
Anonim

Afgelopen week werd aangekondigd dat Kanye West de mei-editie van GQ Magazine zal sieren. West zal een van de selecte groepen zijn die door de jaren heen meerdere keren op de cover stond en de cover sierde in 2014.

De laatste keer dat hij op de cover stond, was de visie van West gericht op het vestigen van een gezinsleven en trouwde hij enkele dagen voor zijn interview met Kim Kardashian. Omdat hij een grotere stempel wilde drukken op hiphop en mode, was de ster van plan meer te worden dan de meest populaire rapster, hij zou gaan lijken op de ster die hij had toegegeven, Drake.

Hij wilde meer, voor zijn gezin en zijn kunst. Sindsdien heeft Kanye vele lagen toegevoegd aan zijn toch al polariserende erfenis, zowel ten goede als ten kwade. Daarmee trok de uitgesproken aard van zijn waarheid veel parallellen met kunstenaars in een respectieve baan. Voor Kanye was de parallel die Kanye overbracht die van de late basketballer, Kobe Bryant.

Tellend, zoals eind januari, de tijd van zijn GQ-interview met Tyler Mitchell en Will Welch, haalde een bedroefde Kanye herinneringen op aan zijn oude vriend: "Hij was de basketbalversie van mij, en ik was de rapversie van hem."

West, die zijn opkomst begon in de vroege jaren 2000, stemde zijn beklimming en obsessie voor ambacht af op die van Kobe, die rond dezelfde tijd naar grotere hoogten steeg. Gezien de impact van Bryant op een "oneindig, ander niveau", is de nieuwste missie van West op geloof gebaseerd: "het bouwen van een paradigmaverschuiving voor de mensheid".

Met het overlijden van Bryant in gedachten, sprak West met overtuiging voor zijn geloof. Kanye heeft al vaker elementen van het christendom in zijn liedjes gehad. Eerdere nummers zoals "Jesus Walks" gaven uitdrukking aan de invloed van religie in zijn liedjes.

Hoewel Kanye's formidabele jaren in hiphop werden ontsierd door persoonlijke en professionele strijd, waren zijn passie en geest er altijd. Zelfs als het zijn loyalisten leek dat zijn geest niet op de juiste plaats was.

Met gezondheidsproblemen en een groeiend gezin heeft de hedendaagse pionier van de zondagsdienst echter de geest geopend voor een nieuw project, met zijn hervonden geloof.

Tijdens het interview geeft hij inzicht in de zogenaamde "Yeezy Campus". West Lake Ranch, voorheen Monster Lake Ranch genoemd, is de thuisbasis van vismeren, grotten achter het pand met afbeeldingen van stammen op de muren en dieren verspreid over de ranch.

Honderden koeien, schapen en elanden gezien de tijd van het jaar.

In het nieuw geslagen monument is een kale studio voor Kanye's creatieve takes. Voor West is het zijn doel om een ruimtelijk-achtige koepel te creëren, ontworpen om een nieuwe architecturale taal te ontwikkelen met inzichten van de legendarische kunstenaar James Turrell, interieurontwerper Axel Vervoordt en architect Claudio Silvestrin.

Een artistieke haven waar "elke kamer een Turrell is". De eerste stap is dat West de architecturale elementen waaraan hij heeft gewerkt verfijnt om er een te creëren in Cody, of terug in Californië in Calabasas.

Elk van de kunsten van West heeft op de een of andere manier, vorm of vorm gepionierd. En hoewel hij zijn tegenstanders heeft, heeft het zijn creatieve proces nog niet op enigerlei wijze beperkt.

Past. Zoals zijn laat-gelijke een naam nabootste die doorzettingsvermogen definieerde: "Mamba Mentality".

Na al die jaren is het duidelijk dat Kanye nu weet wat het betekent.

Aanbevolen: