Ariana Grande stuurt Selena Gomez bloemen om de release van 'Ice Cream' te vieren

Ariana Grande stuurt Selena Gomez bloemen om de release van 'Ice Cream' te vieren
Ariana Grande stuurt Selena Gomez bloemen om de release van 'Ice Cream' te vieren
Anonim

Afgelopen vrijdag bracht K-Pop meidengroep Blackpink een nieuwe single uit genaamd "Ice Cream", met Selena Gomez. Om de release te vieren stuurde Ariana Grande bloemen in de vorm van een ijshoorntje naar de zangeres.

Blackpink is een Zuid-Koreaanse meidengroep gevormd door YG Entertainment, die bestaat uit leden Jisoo, Jennie, Rosé en Lisa.

Dit is de eerste keer dat Gomez samenwerkt met een K-popartiest, maar de zangeres onthulde in een videoteaser dat ze al heel lang een grote fan is van de populaire Zuid-Koreaanse meidengroep. Ze zei tegen de groepsleden: 'Ik ben zo opgewonden. Ik ben een fan van jullie geweest, dus dit is een grote, grote droom voor mij."

Gomez plaatste het hartverwarmende cadeau van Grande op haar Instagram-verhaal. Samen met de bloemen stuurde Grande een attent briefje om haar te feliciteren met het nieuwe nummer. Gomez sprak haar dankbaarheid uit aan de Thank U, Next-zangeres met een roze hart-emoji en een dankbare boodschap.

Dit is niet de eerste keer dat Grande wordt bedankt voor het sturen van een medeberoemdheid een sentimenteel, attent geschenk om een gedenkwaardige gelegenheid te vieren. Vorig jaar schonk ze Blackpink-lid Rosé een flesje van het parfum Cloud. De hoofdzanger plaatste een foto van de fles op haar Instagram-verhaal en bedankte de 7 Rings-zangeres. Ze schreef: "Dank je wel, Ariana Grande. Dit is eigenlijk het schattigste parfum ter wereld."

Het cadeau kwam nadat de groep Grande ontmoette op Coachella 2019. Ze deelde een foto op Instagram met groepslid Rosé, samen met de andere groepsleden.

De muziekvideo voor de single "Ice Cream" is nu beschikbaar om te bekijken op YouTube. Het heeft momenteel 93 miljoen views.

Aanbevolen: