Fans bekronen Miley Cyrus 'The Queen In Mugler' op de VMA's

Inhoudsopgave:

Fans bekronen Miley Cyrus 'The Queen In Mugler' op de VMA's
Fans bekronen Miley Cyrus 'The Queen In Mugler' op de VMA's
Anonim

De MTV Video Music Awards waren dit jaar aanzienlijk anders vanwege het huidige klimaat, maar 's werelds grootste artiesten stelden zeker niet teleur. Sommigen gingen dagen van tevoren het podium op om er zeker van te zijn dat hun segmenten perfect waren opgenomen. De muziek stopt nooit, zelfs niet in vreemde tijden als deze, en de fans genoten van het plezier toen de awards de samenleving weer wat normaler maakten, waardoor ze iets hadden om naar uit te kijken.

Natuurlijk vinden enkele van de grootste momenten van een grote prijsuitreiking daadwerkelijk buiten het podium plaats, en 2020 was niet anders. Dit jaar stond Miley Cyrus in de schijnwerpers in een ultra sexy, trendsettende Mugler-jurk, wat fans ertoe bracht haar te kronen tot 'Koningin van Mugler'.

De knaller

Miley Cyrus maakte een enorme indruk op fans lang voordat ze haar recordhit Midnight Sky uitvoerde op een disco-sloopbal tijdens de VMA's van 2020. Haar mond viel over de hele wereld in koor toen ze haar spullen schitterde in een nauwelijks zichtbare, doorschijnende Mugler-jurk.

De jurk was meer een pure bedekking dan een echte outfit. Het zette haar string volledig in het oog en zorgde ervoor dat haar ultrafit lichaam net zo goed de focus was als haar outfit. De detaillering van deze jurk was absoluut perfect en gaf hints van design door de doorzichtige structuur van de outfit.

Cyrus staat erom bekend gedurfde uitspraken te doen met haar kleding en dit sexy kleine nummer was geen uitzondering. Ze bewees niet alleen dat ze de prijsuitreiking in haar ondergoed kon bijwonen, maar ze werd daarvoor ook gekroond tot "Koningin".

Fans en vrienden van beroemdheden worden gek

De kleding van een beroemdheid kan hun avond maken of breken, want outfits die fans niet aanspreken, kunnen heel snel een ster in de gevreesde categorie 'slechtst gekleed' lanceren. Dit lijkt zeker niet iets waar Miley Cyrus zich dit jaar zorgen over hoeft te maken. Fans hebben haar Instagram-pagina overspoeld met de naam 'Queen' en de 'Official Queen Of Mugler'.

Fans stroomden binnen met aanbidding van hun 'koningin', met opmerkingen als 'slay' en 'hottest queen of mugler', wat bevestigden dat deze unieke gewaagde outfit een duidelijke overwinning was voor Cyrus. Het waren echter niet alleen de fans die geweldige dingen te zeggen hadden. Veel van Miley's beroemde vrienden namen ook deel aan het gesprek over deze ongelooflijke rode loper-look. Het Braziliaanse supermodel Gizele Oliveira reageerde met "Queen In Mugler" met een reeks harten en vuurvlamemoji's, en Lili Reinhart schreef; "De beste."

Het lijkt erop dat Mugler officieel zijn koningin heeft gevonden. Head of Fashion and Beauty bij YouTube, Derek Blasberg stemde toe door zijn steun te geven aan Miley's Mugler-look. Dit gaat de boeken in als een van haar beste looks tot nu toe.

Aanbevolen: