Heeft Katherine Langford spijt van haar rol om 13 redenen waarom?

Inhoudsopgave:

Heeft Katherine Langford spijt van haar rol om 13 redenen waarom?
Heeft Katherine Langford spijt van haar rol om 13 redenen waarom?
Anonim

Het eerste seizoen van 13 Reasons Why werd vijf jaar geleden uitgezonden en werd al snel een van de meest controversiële shows op het Netflix-platform. Gedurende het eerste seizoen volgden fans de reis van de hoofdpersoon Hannah Baker, die haar worstelingen onthulde via vooraf opgenomen tapes in elke aflevering. Elke tape werd genoemd als een 'reden' waarom ze ervoor koos om haar leven te beëindigen. Naarmate de show vorderde, kregen fans echter gemengde meningen.

Hoewel velen geliefd waren, vonden anderen de show moeilijker om naar te kijken, en sommigen vonden bepaalde scènes triggerend. Een scène waarin Hannah zichzelf van het leven beroofde, werd zelfs door Netflix verwijderd omdat het niet gepast werd geacht. Sommigen vonden de scène te intens, terwijl anderen beweerden dat het een krachtige boodschap had en hielp om het bewustzijn te verspreiden.

Ondanks de controverse liep de show echter vier volledige seizoenen, met de hoofdpersoon Hannah Baker slechts in twee van hen.

Wat doet Katherine Langford nu?

Sinds ze Hannah Baker speelde in 13 Reasons Why, heeft Katherine Langford een klein fortuin verdiend met de Netflix-serie en andere rollen.

Volgens Bio-overzicht heeft de actrice vanaf 2022 een vermogen van $ 6 miljoen vergaard. Een groot deel van haar vermogen is vergaard door haar acteerrollen, met haar rol als Hannah Baker in 13 redenen waarom een cascade wordt geopend kansen voor de jonge Australische actrice.

Tijdens haar tijd die ze aan de show doorbracht, verdiende Katherine naar verluidt $ 80.000 per aflevering. Dit betekent dat de actrice alleen al voor het eerste seizoen iets meer dan een miljoen dollar verdiende - niet al te armoedig.

Sinds de hoofdrol in de show, is er een hele nieuwe weg van kansen geopend voor Katherine. Ze is erin geslaagd om veel spraakmakende rollen te krijgen dankzij haar hernieuwde succes en fortuin, waaronder een rol in een film uit 2018 genaamd Love, Simon, waarin ze het personage Leah speelde.

Ongetwijfeld kreeg de ster een groot salaris voor de rol. Slechts een jaar later speelde ze ook in Knives Out, waarin ze de rol van Meg speelde, en ook in het Netflix-drama Cursed. Ze heeft ook wat stemacteurs gedaan voor een animatieserie genaamd Robot Chicken.

Kijkend naar haar geschiedenis van zeer succesvolle acteerrollen, is het zeker dat de actrice een nog hoger vermogen zal blijven vergaren terwijl ze haar carrière opbouwt. Wie weet waar ze over vijf jaar zou kunnen zijn?

Heeft Katherine Langford spijt van haar rol in 13 redenen waarom?

Katherine Langford als Hannah Baker. Het was de rol die haar enorm succesvolle carrière een vliegende start gaf. Ondanks dat de show vier seizoenen loopt, speelde de ster alleen in de eerste twee seizoenen. Maar waarom verliet de 26-jarige actrice de show?

In een interview met RadioTimes.com legde Katherine uit waarom ze 13 Reasons Why verliet. Ze legde uit dat ze 'extreem dankbaar' was en dat ze de rol verliet omdat ze het gevoel heeft dat ze 'veel meer is gegroeid als persoon' sinds de show 'en hopelijk meer als acteur, en dat is iets waarvan ik hoop dat ik kan blijven doen'.

In een interview met Entertainment Weekly ging ze wat meer open en legde ze uit dat ze het moeilijk vond om het tweede seizoen te filmen. Ze verklaarde: Het voelde absoluut als tijd. Voor mij was Hannah laten gaan in seizoen één, seizoen twee was voor Clay om haar te laten gaan. Het was in staat Clay op die reis te helpen.'

Bovendien suggereerde ze ook dat het uiteindelijk de beslissing van de showrunner was, evenals de andere factoren die erbij betrokken waren. Er waren veel intense scènes in alle seizoenen, wat erop kan wijzen waarom Katherine het soms moeilijk vond om te filmen.

Katherine legde ook uit dat 'het ook fijn voelt om die ademruimte te hebben' en 'de ruimte te hebben om nog een paar andere rollen te spelen voordat ze weer een enorme verbintenis aangaat, zoals deze serie. Dus over het algemeen lijkt het alsof de ster waarschijnlijk al een tijdje wist wat haar volgende zet zou zijn, in plaats van dat het een spontane en onverwachte beslissing was.

Voor de finale van de show legde de actrice ook uit dat ze nog steeds aan het filmen was voor Cursed, dus ze kon op dat moment niets filmen om 13 redenen waarom.

Wat doen de andere castleden sinds ze de show hebben verlaten?

Sinds het einde van de show in de zomer van 2020 is een groot deel van de cast erin geslaagd een aantal geweldige kansen te krijgen. Sommige van deze mogelijkheden omvatten rollen in zowel tv-series als films.

Many 13 Reasons Why fans zullen zich een jonge en onschuldige Clay Jensen herinneren, gespeeld door Dylan Minnette. Sinds zijn Netflix-debuut wist Dylan in 2018 een rol te bemachtigen in The Horror House, waar hij opnieuw de rol van tienerjongen vertolkt. Andere rollen van de cast zijn onder meer Ross Butler in To All the Boys: PS I Still Love You, A isha Boe in Poms, Christian Navarro in Can You Ever Forgive Me? en Timothy Granaderos in T@gged.

Dylan Minette speelde sindsdien ook in de film Scream uit 2022 en heeft zijn muziekcarrière voortgezet met zijn band, Wallows. Het zal zeker spannend zijn om te zien waar de cast naartoe gaat.

Aanbevolen: