Is het Renovation Island Resort in 'Island Of Bryan' de moeite waard om te verblijven?

Inhoudsopgave:

Is het Renovation Island Resort in 'Island Of Bryan' de moeite waard om te verblijven?
Is het Renovation Island Resort in 'Island Of Bryan' de moeite waard om te verblijven?
Anonim

Gedurende het lange bestaan van HGTV hebben de fans van het netwerk geleerd dat ze erop kunnen vertrouwen om hen dingen te bieden die geruststellend zijn om naar te kijken. De mensen die achter de schermen werken aan shows zoals House Hunters, zijn tenslotte toegewijd aan het produceren van series die tegelijkertijd vermakelijk en ontspannend zijn.

Naast ervoor te zorgen dat de programmering even geruststellend is, heeft HGTV in de loop der jaren verschillende sterren gecreëerd. Dankzij HGTV in Amerika zijn The Property Brothers bijvoorbeeld rijk en beroemd geworden. Evenzo zijn Sarah en Bryan Baeumler populair geworden bij HGTV-fans dankzij shows als Disaster DIY, House of Bryan, Bryan Inc en Leave It to Bryan. Meest recentelijk speelde het paar in de HGTV-show Island of Bryan, waarvan fans zich afvragen of het de moeite waard is om in het Baeumler's resort te blijven dat in de show te zien is?

Wat is er bekend over het resort van Sarah en Bryan Baeumler

Op het moment van schrijven zijn verschillende seizoenen van Island of Bryan uitgezonden op HGTV Canada en is dezelfde show uitgezonden op HGTV in Amerika onder de naam Renovation Island. Zoals fans van de show al zullen weten, hebben Sarah en Bryan Baeumler, na jarenlang te hebben gewerkt aan het renoveren van huizen, de verrassende beslissing genomen om hun leven een nieuwe wending te geven.

Na zogenaamd al hun geld te hebben geïnvesteerd in een vervallen oud eilandresort, gingen Bryan en Sarah Baeumler aan de slag om het te renoveren. Gezien het feit dat de Baeumlers zeer ervaren zijn in het renoveren van huizen, lijkt het misschien alsof het repareren van een oud resort niet zo moeilijk zou zijn. Omdat het resort echter op een eiland ligt, kunnen de Baeumlers de materialen die ze nodig hebben om te renoveren maar één keer per week laten bezorgen, of minder vaak als er iets misgaat.

Gezien het feit dat veel 'reality'-shows nep zijn, vragen sommige mensen zich misschien af hoe echt Island of Bryan eigenlijk is. Hoewel het vrijwel zeker is dat Island of Bryan gedramatiseerd is, is er één aspect van de show dat absoluut echt is. Het eilandresort van Baeumler is tenslotte open voor zaken en mensen hebben er verbleven. Met dat in gedachten, roept het een voor de hand liggende vraag op: is een verblijf in het Baeumler's eilandresort het geld waard?

Is het de moeite waard om in Sarah en Bryan Baeumler's Island Resort te verblijven?

Zoals iedereen die online product- of servicerecensies heeft opgezocht, al zou moeten weten, is het onmogelijk om te zeggen dat een aankoop voor iedereen de moeite waard is. Immers, als je een product vindt met honderden extreem positieve klantrecensies, zullen er altijd mensen zijn die beweren dat hetzelfde artikel onzin is. Met dat in gedachten is er geen manier om definitief te zeggen of een verblijf in het resort van Sarah en Bryan Baeumler voor iedereen de moeite waard zal zijn. Dat gezegd hebbende, op basis van de openbaar beschikbare informatie, is het heel duidelijk of de meeste mensen zullen genieten van hun ervaring in het resort.

Bij het bepalen of het de moeite waard is om in het resort van Sarah en Bryan Baeumler te verblijven, is het eerste dat u moet overwegen hoeveel het kost. Immers, als iemand het zich niet kan veroorloven om in het resort te blijven, is het het hoe dan ook niet waard. Helaas voor de meeste fans van Island of Bryan is een verblijf in het resort waar de show zich op richt vrij duur.

In 2021 publiceerde Country Living een artikel over hoeveel het kost om een nacht door te brengen in het resort van Sarah en Bryan Baeumler, dat bekend staat als Caerula Mar Club. Volgens dat artikel kost een enkele nacht in een van de suites van het resort klanten tussen de $ 385 en $ 755. Verbazingwekkend genoeg is dat eigenlijk de goedkopere optie, aangezien een verblijf in een van de villa's van het resort tussen $ 625 en $ 1.715 per nacht kost. Aangezien dat artikel in 2021 is gepubliceerd en er sindsdien veel inflatie is geweest, is het ook goed mogelijk dat de prijzen sindsdien zijn gestegen.

Afgezien van hoeveel het kost om in het eilandresort van Sarah en Bryan Baeumler te verblijven, is het tijd om te kijken of eerdere klanten hebben genoten van hun tijd bij Caerula Mar Club. Volgens tripadvisor.com lijkt Caerula Mar Club een geweldige plek om te verblijven, aangezien het een algemene score van 4,5/5 heeft. Hoewel dat indrukwekkend genoeg is, ziet het resort er nog beter uit op basis van een uitsplitsing van de cijfers. Het resort krijgt immers een perfecte 5/5 score op het gebied van ligging en netheid en de service krijgt een waardering van 4,9/5. Het enige dat de algehele beoordeling van het resort op die website sleept, is de score die het kreeg voor waarde, omdat sommige gasten vinden dat het te duur is, dus het heeft een beoordeling van 4,6/5 in die categorie.

Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het heel duidelijk dat een verblijf in de Caerula Mar Club van Sarah en Bryan Baeumler onbereikbaar is voor mensen die geen fortuin kunnen uitgeven aan een vakantie. Aan de andere kant lijkt het duidelijk dat voor mensen die geen financiële zorgen hebben, een verblijf in het resort de moeite waard is.

Aanbevolen: