Jason Momoa hield niet tegen om Amber te pranken op de set van Aquaman

Inhoudsopgave:

Jason Momoa hield niet tegen om Amber te pranken op de set van Aquaman
Jason Momoa hield niet tegen om Amber te pranken op de set van Aquaman
Anonim

Als het gaat om het Aquaman-vervolg, zijn de rapporten momenteel echt overal. Er worden vervangende namen gegooid, terwijl het team van Heard ook commentaar zou geven op de kwestie en beweerde dat ze nog steeds erg in de mix zit.

Er wordt zelfs gezegd dat Jason Momoa haar terug had voor de tweede film, ondanks dat fans haar weg wilden hebben.

We zullen kijken naar wat er achter de schermen gebeurde, met name de dynamiek tussen Heard en Momoa buiten de camera om. Jason is graag een grappenmaker en dat gold ook voor Aquaman.

Amber Heard en Jason Momoa konden het goed vinden tijdens Aquaman

Tijdens hun tijd samen in Aquaman waren er tegenstrijdige geruchten over de relatie tussen Jason Momoa en Amber Heard. Sommige roddelbladen vermeldden dat de twee geen chemie hadden - hoewel er aan de andere kant ook werd gezegd dat Momoa de rol van Heard in de film probeerde te redden.

Gezien de foto's van de twee achter de schermen, hebben we reden om aan te nemen dat ze dichterbij dan verder uit elkaar stonden.

Vanity Fair suggereerde dat Momoa probeerde de actrice aan te houden voor het vervolg, "Arnold suggereerde ook dat de filmstudio achter "Aquaman" niet graag wilde dat Heard terugkeerde naar de franchise, en dat het alleen moest aan de belangenbehartiging van Momoa, Wan en Heard's eigen managementteam dat ze een rol in de volgende film kon veiligstellen."

De toekomst voor Heard in het vervolg blijft op dit moment onbekend met tegenstrijdige berichten. Desalniettemin weten we dat Momoa, toen ze samenwerkten, niet aarzelde om zijn tegenspeler in de maling te nemen.

Jason Momoa grapte Amber gehoord toen ze in de lucht werden opgehangen

Urenlang 30 voet in de lucht opgehangen, moest Amber Heard manieren vinden om zich te blijven vermaken. Momoa vond het prima om gewoon te chillen, terwijl Heard haar focus legde op het lezen van boeken terwijl ze tussen de opnames door wachtte.

"Ik zou het moeten laten vallen tussen de 30 meter in de lucht hangend aan draden tijdens deze grote opstellingen en iemand zou naar binnen stormen en mijn boek naar me gooien," zei ze. "Ik zou het zo erg vinden dat iemand zijn best deed om het te doen, dus ik dacht 'nee, het is oké' en ze konden zien dat ik gek werd - dus maakte de kledingkast een boekentas voor me, 'zei Heard.

"Ik zou het over me heen kunnen slingeren en dan zou ik het gewoon willen meenemen en mijn boek tevoorschijn halen," zei ze.

Uiteindelijk besloot Jason om ten koste van Heard zelf wat lol te maken, en scheurde hij pagina's uit haar boek zodat ze het einde niet zou halen.

"Hij nam deze methode over om de pagina's van mijn boek eruit te scheuren, zodat ik aandacht aan hem zou schenken," zei ze. "Ik zou er gek van worden, want ik zou nog 30 pagina's over hebben en dan zou het weg zijn."

Het was een hilarische, maar wrede grap van Momoa, waarschijnlijk als een manier om de aandacht van zijn tegenspeler te krijgen tijdens momenten van verveling die in de lucht hangen.

Amber Heard ontkent nog steeds dat hij is vervangen in Aquaman 2

"De geruchtenmolen gaat gewoon door vanaf de eerste dag: onnauwkeurig, ongevoelig en een beetje krankzinnig." Dat zijn de woorden van het PR-team van Amber Heard bij het bespreken van haar toekomst in Aquaman 2.

TMZ verklaarde verder dat er nog geen beslissing is genomen, hoewel er geruchten gaan dat de lijnen van Heard extreem dun zijn en minder dan tien minuten duren.

"Er waren geruchten dat Amber's schermtijd aanzienlijk was ingekort - het woord was dat ze volgens een van de meer recente vertoningen er minder dan 10 minuten in zat … en DC-chef W alter Hamada leek te bevestigen dat in zijn getuigenis, maar stopte met het noemen van een hard nummer."

De productie voor het vervolg eindigde in januari, gezien alle vertragingen die al moeten plaatsvinden, inclusief hoe duur het opnieuw maken van opnamen kost, kan Heard helemaal uit de film worden gehaald, zowel qua tijd als qua dollars.

Aanbevolen: