Hier is waarom de cast van de Lincoln-advocaat zo vertrouwd is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de cast van de Lincoln-advocaat zo vertrouwd is
Hier is waarom de cast van de Lincoln-advocaat zo vertrouwd is
Anonim

De Netflix-serie, The Lincoln Lawyer, is ongelooflijk succesvol geweest en was wekenlang een van de topshows op het platform. Het werd ook verlengd voor een tweede seizoen. Het vertelt het verhaal van Mickey Haller, een advocaat die in Los Angeles woont en zijn praktijk runt vanuit zijn stadsauto in Lincoln, waar hij zijn bijnaam "The Lincoln Lawyer" aan dankt.

De serie schittert met een ongelooflijke cast, waaronder enkele Ugly Betty-alumni en een van de sterren van de Scream-franchise. Fans herkennen misschien zelfs iemand van The Office in de show, evenals een voormalige soapster. Laten we eens kijken waar fans de cast van The Lincoln Lawyer misschien eerder hebben gezien.

9 Manuel Garcia Rulfo

Manuel Garcia Rulfo speelt de hoofdpersoon van Mickey in The Lincoln Lawyer, maar fans zullen hem misschien herkennen als Vasquez uit The Magnificent Seven uit 2016. Hij had ook een rol in de film Cake, met Jennifer Aniston in de hoofdrol, en speelde de rol van Biniamino Marquez in Murder on the Orient Express uit 2017. In 2020 speelde hij de rol van Lopez in de AppleTV+ film, Greyhound, met Tom Hanks in de hoofdrol en in 2018 had hij een terugkerende rol in de Amazon Prime-serie, Goliath, als Gabriel Ortega.

8 Neve Campbell was aan het schreeuwen

Neve Campbell is natuurlijk het meest bekend om haar rol als Sidney in de Scream-films. Ze speelt nu de rol van Mickey's eerste ex-vrouw, Maggie, in The Lincoln Lawyer, en de moeder van zijn kind. Campbell is niet bepaald een onbekende voor televisie, want ze speelde de rol van Leann Harvey in de House of Cards-serie van Netflix en verscheen ook in afleveringen van Mad Men en Grey's Anatomy. Fans herkennen haar misschien ook als Julia Salinger uit een kleine serie genaamd Party of Five die liep van 1994 tot 2000.

7 Becki Newton was op Ugly Betty

Becki Newton speelt Lorna in The Lincoln Lawyer, maar fans herkennen haar waarschijnlijk als Amanda uit Ugly Betty. Ze was ook de ster van de kortstondige anthologiereeks, Love Bites in 2011, en had een rol in de film August Rush in 2007. Ze had ook een rol in de HBO-serie, Echtscheiding, speelde in de kortstondige komedieserie, The Goodwin Games, en had een boog van 10 afleveringen over How I Met Your Mother in de rol van Quinn.

6 Angus Sampson was op Fargo

Angus Sampson speelt de rol van Dennis in The Lincoln Lawyer, maar hij is momenteel ook te zien in The Bump, een originele Stan-serie in Australië. Hij heeft ook rollen gehad in films zoals Winchester, de Insidious-films en Benji uit 2018. Hij speelde de rol van Fonso Marks in Hulu's Shut Eye-serie en Bear Gerhardt in seizoen 2 van de zeer populaire serie Fargo.

5 Jazz Raycole was op kantoor

Jazz Raycole is misschien wel het meest bekend vanwege haar periode van twee afleveringen als Stanley's dochter op The Office. Echter, Raycole verscheen in 14 afleveringen van de serie Jericho 2006-2008 als Allison Hawkins. Ze had ook een terugkerende rol in Everybody Hates Chris in de rol van Lisa. Ze speelde ook gastrollen in shows als Eastwick, 10 Things I Hate About You, Without A Trace, New Girl, The Secret Life of the American Teenager, Perception, Suburgatory en Bones. Ze verscheen ook in 15 afleveringen van de tv-serie, The Soul Man.

4 Christopher Gorham was op Ugly Betty

Christopher Gorham heeft een handvol grote rollen gehad, van Harrison John in Popular, tot Henry Grubstick van Ugly Betty en Auggie Anderson van Covert Affairs. De acteur speelde ook de Wizard op Once Upon A Time in een terugkerende rol. Hij was ook de ster van de serie Harper's Island en speelde de rol van Bob Barnard op Netflix's Insatiable.

3 Ntare Guma Mbaho Mwine was op de Chi

Ntare Guma Mbaho Mwine had van 2018 tot 2020 een vaste rol in de Showtime-serie, The Chi. Hij heeft ook gastrollen gespeeld in een handvol televisieprogramma's, zoals The Newsroom, Perception, Lethal Weapon, Sirene en mevrouw de secretaris.

2 Jamie McShane was op Bloodline

Jamie McShane speelt de rol van rechercheur Lankford in The Lincoln Lawyer en was een vaste waarde in de kortstondige FOX-dramaserie The Passage. Hij speelde ook de rol van Eric O'Bannon in de Netflix-serie Bloodline. Hij had rollen in grote films zoals Gone Girl en Argo en had een terugkerende rol als Cameron Hayes in de hitserie Sons of Anarchy.

1 Michael Graziadei was op de jonge en de rusteloze

Michael Graziadei speelt de rol van Jeff Golantz in The Lincoln Lawyer en is waarschijnlijk het meest bekend door de rol van Daniel Romalotti in de soapserie The Young and the Restless overdag. Hij speelde de rol van 2004 tot 2016, wat een ongelooflijk lange termijn is. Hij had ook een terugkerende rol in de Amazon Prime-serie, Good Girls Revolt in 2016.

Aanbevolen: