Ezra Miller huisvest een moeder, 3 kinderen in een onveilige (& rare) situatie

Inhoudsopgave:

Ezra Miller huisvest een moeder, 3 kinderen in een onveilige (& rare) situatie
Ezra Miller huisvest een moeder, 3 kinderen in een onveilige (& rare) situatie
Anonim

Ezra Millers patroon van controversieel gedrag blijft toenemen. Nu wordt The Flash-acteur beschuldigd van het huisvesten van een moeder en haar drie kinderen in een huis vol wapens en wiet.

Volgens Rolling Stone verblijft de 25-jarige moeder bij Ezra op zijn boerderij in Vermont in een situatie die de vader van haar kinderen 'zorgen' maakt. Hij zegt dat de kinderen gemakkelijk toegang hebben tot wapens en marihuana (wat legaal is in Vermont). Videobeelden die aan de publicatie zijn gegeven, tonen allerlei soorten geweren die naast opgezette dieren in het huis van Ezra zijn opgestapeld. De clips zijn gemaakt in april.

De vader, wiens naam niet werd gepubliceerd, zegt dat Ezra betaalde om zijn kinderen en hun moeder naar Vermont te vliegen nadat hij ze dit jaar op Hawaï had ontmoet. "Ik kreeg een slecht gevoel in mijn maag", verklaarde de vader. "Ik wil mijn kinderen gaan halen."

Ezra heeft de kinderen al in een levensbedreigende situatie gebracht

Maar het is niet alleen dat de kinderen in een gevaarlijk scenario terecht kunnen komen. Ze zijn blijkbaar al in levensbedreigende situaties beland. Een bron beweert dat de 1-jarige van de moeder een kogel te pakken kreeg en in hun mond stopte, terwijl ze op de boerderij verbleef.

De moeder sprak met Rolling Stone om Ezra te verdedigen en zei dat de acteur haar "hielp" om weg te komen van haar "beledigende ex". Ze beschreef Ezra's boerderij als een "helend toevluchtsoord" voor zichzelf en haar kinderen, die in de leeftijd van 1 tot 5 jaar oud zijn. Ezra – die zich identificeert als niet-binair en zij/zij voornaamwoorden gebruikt – heeft niet gereageerd op de verzoeken van de media om commentaar.

Dit is echter niet de enige recente beschuldiging dat Ezra zich ongepast heeft gedragen of een onveilige omgeving heeft gecreëerd. Eerder deze maand vroegen twee ouders om een beschermingsbevel tegen Ezra, die volgens hen hun 18-jarige dochter heeft gemanipuleerd. Ze beweren dat de acteur de tiener oorspronkelijk in 2016 heeft ontmoet en dat ze sindsdien met elkaar hebben gecommuniceerd.

Toen ze nog maar 16 was, bood Ezra aan haar collegegeld te betalen, zodat ze eerder kon komen. Maar de tiener stopte later en verhuisde naar het huis van de acteur. De ouders zeggen dat ze moesten reizen om hun dochter op te halen, en toen ze haar vonden zonder rijbewijs, bankpas of autosleutels, kon ze in feite op geen enkele manier het huis van Ezra verlaten.

Eerder dit jaar werd Ezra gearresteerd in een karaokebar voor het mishandelen van een stel. Ze werden later gearresteerd na een bijeenkomst in een huis waar ze desgevraagd weigerden te vertrekken. De situatie escaleerde en de acteur gooide naar verluidt een stoel naar het hoofd van een vrouw.

Aanbevolen: