9 keer Tom Ford stijlde beroemdheden en deed fantastisch werk

Inhoudsopgave:

9 keer Tom Ford stijlde beroemdheden en deed fantastisch werk
9 keer Tom Ford stijlde beroemdheden en deed fantastisch werk
Anonim

Als een beroemdheid over de rode loper loopt in een chique en zorgvuldig ontworpen kledingstuk, dragen ze vaak Tom Ford. De populaire modeontwerper heeft een scherp oog ontwikkeld tijdens zijn tijd als ontwerpstudent, de creatief directeur van Gucci en een modeontwerper.

Tijdens zijn tijd als creatief directeur van Gucci (1994–2004), redde Ford het merk van een faillissement en ontmoette hij zijn overleden echtgenoot, journalist Richard Buckley. Ford gebruikte zijn succes bij Gucci om in 2007 zijn eigen modelabel op te richten, TOM FORD. Ford is een man met veel talenten en heeft zelfs zijn hand uitgeprobeerd in het maken van films met functies zoals Nocturnal Animals. Terwijl Ford een frisse stem is in de filmwereld, is hij een titan van de mode-industrie.

Ford's uiterlijk is direct herkenbaar en betrouwbaar verbluffend. Het is geen wonder waarom beroemdheden uit de A-lijst de kans lijken te grijpen om zijn onberispelijke kleding over de rode loper te dragen. Blijf scrollen om negen van Fords meest fantastische looks van beroemdheden te zien.

9 Rihanna op het AmfAR Gala

Rihanna arriveerde op het AmfAR Gala druipend van high fashion- en Swarovski-kristallen. Het jaarlijkse gala wordt gehouden ter ondersteuning van de missie van de stichting om de aids-epidemie officieel te beëindigen en wordt druk bijgewoond door beroemdheden. Voor het gala van 2014 koos Rihanna voor look 29 uit de ready-to-wear Spring '15-collectie van TOM FORD. De vloeiende witte stof, paarse Swarovski-kristallen versieringen en hoge split zorgden voor een sexy en high fashion look in één.

8 Austin Butler op de cover van de Britse GQ

Austin Butler verscheen op de cover van de Britse GQ in een monotone TOM FORD-look, perfect voor zijn interview in de film, Elvis, waarin hij de titulaire rol speelt. Volgens het Instagram-account van TOM FORD bestond de outfit uit een lichtblauw compact fluwelen Atticus-jack met piekrevers, een lichtblauw charmeuse klassiek overhemd met ronde manchetten en een lichtblauwe compacte fluwelen Atticus-broek met westelijke zak. Door de chique look vielen de blauwe ogen van de ster op.

7 Andrew Garfield op het Met Gala

Andrew Garfield zag er fantastisch uit op het Met Gala van 2018 in zijn TOM FORD fluwelen Shelton cocktailjack. Het gewaagde roze jasje maakte duidelijk dat fluweel officieel terug was. De look werd perfect afgemaakt met een geplooid avondhemd, satijnen vlinderdas en lakschoenen. Hoewel minder extravagant dan andere kledingstukken van de avond, zoals Rihanna's paus-look, leek Garfields prachtig op maat gemaakte pak gemaakt voor de acteur.

6 Lady Gaga bij de British Fashion Awards

De druk is groot wanneer Lady Gaga, bekend om haar extravagante looks, een mode-evenement bijwoont. En ze stelde niet teleur tijdens de British Fashion Awards 2015 in haar op maat gemaakte TOM FORD-jurk. De geborduurde rode zeshoekige jurk had een rood leren laseruitgesneden detail en was de perfecte mix van Gaga-achtig kamp en redactionele mode waar de ceremonie om vroeg.

5 Rosie Huntington-Whiteley op de Tom Ford Women's Show

Rosie Huntington-Whiteley's blik op de TOM FORD Women's 2018-show toonde de ontwerper op zijn best. Het model droeg een bodycon-jurk tot op de grond, met ruches aan de voorkant. De look werd versterkt door een kort colbert met brede revers en opvallende schoudervullingen. Met dit kledingstuk heeft Ford een prachtige draai gegeven aan de goed op maat gemaakte pakken waar hij bekend om staat.

4 Timothée Chalamet bij de première van 'The French Dispatch'

Timothée Chalamet zorgde voor een high fashion look in zijn TOM FORD smoking bij de première van de langverwachte Wes Anderson-film, The French Dispatch - die aanzienlijk vertraagd was door Covid-19. Volgens Instagram van het merk bestond de look uit een TOM FORD metallic zilveren jacquard smoking met een avondhemd met gestreepte kraag en crèmekleurige Chelsea-laarzen met afgeschuinde neus. De onberispelijke smoking was extreem cool en paste perfect bij de gelegenheid en het imago van de jonge ster.

3 Zendaya At The Critics’ Choice Awards

Als jongste ontvanger van de CFDA's Fashion Icon Award, kan het aankleden van Zendaya zwaar zijn en onder hoge druk staan. Maar de TOM FORD-look die Zendaya droeg naar de 25e jaarlijkse Critics' Choice Awards, leverde op alle fronten een succes op. De fuchsia verchroomde borstplaat en bijpassende rok complementeerden haar figuur en zorgden voor een op maat gemaakte, high-concept look die perfect paste bij de stijl van de acteur.

2 Rita Ora op het Met Gala

In 2015, voorafgaand aan haar relatie met acteur en filmmaker, belichaamde Taika Waititi-Rita Ora elegantie op het Met Gala in een op maat gemaakte TOM FORD-avondjurk. De rode jurk en de nauwgezette rode details vielen zelfs op tegen de vergelijkbare rode loper. De jurk mengde ook de huidige high fashion met invloeden uit de jaren negentig, met als hoogtepunt een prachtig en opvallend kledingstuk.

1 Gemma Chan op het Met Gala

Een van Fords meest adembenemende looks kwam tijdens het Met Gala 2019, met als thema 'Camp: Notes on Fashion'. De Engelse acteur Gemma Chan droeg een met TOM FORD kristallen geborduurde avondjurk en cape. De look werd gecompleteerd met een op maat gemaakte hoofdtooi, geïnspireerd op een gebloemde hoofdtooi die Elizabeth Taylor in 1967 droeg. Voor Chan's hoofdtooi verruilde Ford de bloemen voor kristallen, waardoor een perfecte mix van kamp en glamour ontstond.

Aanbevolen: