Wie is Kieran Rhodos? AGT vindt geweldige singer-songwriter

Inhoudsopgave:

Wie is Kieran Rhodos? AGT vindt geweldige singer-songwriter
Wie is Kieran Rhodos? AGT vindt geweldige singer-songwriter
Anonim

AGT staat bekend om het produceren van tonnen geweldige acts, maar ze zijn de afgelopen jaren ook bekritiseerd omdat ze de veiligheid op de set in gevaar brachten. De originele show omvat Amerika's meest getalenteerde mensen die optreden voor sterjury's en strijden om een levensveranderende prijs.

Sinds zijn debuut in 2006, heeft America's Got Talent 16 seizoenen gelopen en heeft het twee spin-off-series opgeleverd, AGT: The Champions en America's Got Talent: Extreme. Die laatste moest eind 2021 de productie stopzetten na een mislukte waaghalsstunt. De show is genomineerd voor vele prijzen, waaronder negen PrimeTime Emmy's, vijf People's Choice Awards en zes Nickelodeon Kids' Choice Awards.

Hoewel ze nog geen audities hebben afgerond voor seizoen 17, heeft de show met het nieuwste seizoen al voor veel opschudding gezorgd in de media. Howie Mandel zei zelfs dat de seizoensfinale een van de zwaarste jaren'' tot nu toe zal zijn. Seizoen 17 is misschien nog lang niet voorbij, maar het heeft al een grote ster gecreëerd.

8 America's Got Talent heeft de laatste tijd niet veel geluk gehad

AGT heeft behoorlijk wat PR-crises gehad, van het afvurenschandaal van Gabrielle Union van een paar jaar geleden tot geruchten dat de show is opgetuigd en het publiek is getraind om vooraf positief en negatief te reageren op bepaalde deelnemers. Een finalist werd onlangs zelfs gearresteerd, dus het is logisch dat AGT nu een aantal van zijn deelnemers met de hand uitkiest.

7 Wie is Kieran Rhodos en hoe heeft AGT hem gevonden?

Kieran Rhodes komt uit New York en groeide op in Burnt Hills, New York. Zijn muzikale reis begon met het leren spelen van de piano en veranderde uiteindelijk in songwriting. Mensen als Billy Joel, Randy Newman en James Taylor hebben de muziek van Kieran beïnvloed. Terwijl hij zijn vak blijft ontwikkelen, hoopt hij te reizen en zijn gave met de wereld te delen.

6 Een AGT-producer koos Kieran Rhodes met de hand na het horen van zijn muziek

Kieran-Rhodos-America's-Got-Talent
Kieran-Rhodos-America's-Got-Talent

Kieran Rhodes besloot auditie te doen voor de show nadat een van de producers hem had zien optreden in Boston. Voor deze toevallige ontmoeting had hij hier niet eens over nagedacht, hij vertelde de Times Union: "Eerlijk gezegd was 'America's Got Talent' helemaal niet een gedachte in mijn gedachten," eraan toevoegend: "Ze zag me spelen en kwam naar me toe en zei: 'Ik moet je in de show hebben.'"

5 Kieran Rhodes voerde een origineel (en ontroerend) nummer uit op het AGT-podium

Kieran Rhodes begon zijn auditie met een vertolking van Billy Joel's "She's Got A Way". Hij werd echter afgesneden door de juryleden die hem vroegen om zijn originele "Disengaged" uit te voeren, wat de juryleden wegblies. Zijn optreden ging viraal, wat op zich al een grote overwinning is, ook al ha alt hij het niet helemaal. Het zijn niet alleen de carrières van de deelnemers die zijn gegroeid dankzij America's Got Talent; De dochter van Howie Mandel heeft haar connecties in haar voordeel gebruikt.

4 Wat Kieran Rhodes deed voor muziek

Kieran Rhodes bracht praktisch het grootste deel van zijn leven door met de voorbereiding op een honkbalcarrière. Midden op de middelbare school ontdekte de voormalige honkbalspeler van Varsity zijn talent voor muziek, zich realiserend dat het eigenlijk zijn passie was. In de jaren die volgden begon hij piano te spelen, te zingen en later liedjes te schrijven. Mijn vrienden spotten met me omdat ik geen 100 procent jock meer was. Het was een complete verandering, maar mijn coaches stonden heel erg achter mijn beslissing om muziek te gaan maken. Ik ben erg dankbaar', vertelde hij aan Times Union.

3 Kieran Rhodes ging van autodidact naar Berklee

Kieran Rhodes ging van zichzelf piano leren spelen nadat hij een "rare drang" had om de piano van zijn moeder te spelen. Via YouTube-video's begon hij gitaar te leren spelen door naar artiesten als Billy Joel, Elton John en James Taylor te kijken. Hij begeleidde de jazzband in zijn eerste jaar op Burnt Hills-Ballston Lake High School; hij is nu een student aan Berklee College of Music.

2 Waar de muziek van Kieran Rhodes vandaan komt

Rhodes' moeder, Mia Scirocco, die in het publiek zat, is ook een artiest. Hij begon de piano van zijn moeder te spelen tijdens zijn eerste jaar op zijn Burnt Hills High School. Daar begon zijn liefde voor muziek en is sindsdien blijven groeien.

1 Is het nummer 'Disengage' van Kieran Rhodes zijn enige originele nummer?

De singer/songwriter was voorafgaand aan AGT druk bezig geweest. Kieran Rhodes heeft al acht singles en een EP uitgebracht, "On the Corner of Somewhere Street". Een single van zijn EP genaamd "What Got Into You", oogstte meer dan 30.000 streams en leverde hem een eervolle vermelding op in de American Songwriter Contest van 2021. Zijn auditie is al bijna 3 miljoen keer bekeken op YouTube.

Aanbevolen: