Alles wat we weten over Avatar: The Way Of Water

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over Avatar: The Way Of Water
Alles wat we weten over Avatar: The Way Of Water
Anonim

Franchisefilms domineren grotendeels de kassa, en ze zijn zo dicht bij een slam dunk die een studio kan krijgen. De MCU is momenteel de grote hond in de tuin, maar heeft veel concurrentie, waaronder de langverwachte terugkeer van Avatar.

De eerste Avatar-film is de meest winstgevende film aller tijden, en fans hebben veel dingen die ze willen zien in het vervolg.

Tot nu toe heeft James Cameron de lippen stijf op elkaar gehouden over het aanstaande project. Er zijn echter enkele belangrijke details onthuld en we hebben hieronder alles wat je moet weten over de film!

'Avatar' is de grootste film aller tijden

In 2009 keerde James Cameron triomfantelijk terug naar het grote scherm met de epische sciencefictionfilm Avatar. Die film, die in die tijd anders was dan al het andere, was een baanbrekend filmisch evenement dat de kassa-records verbrijzelde bij de release.

Dankzij het gebruik van opmerkelijke technologie kon James Cameron zijn volledige visie voor Avatar realiseren. De film had een duizelingwekkend budget van honderden miljoenen dollars, maar tijdens de bioscoopreleases is het de meest winstgevende film aller tijden geworden.

De film werd lovend ontvangen en won vele prijzen. Dat gezegd hebbende, kreeg het veel kritiek omdat het gebruik maakte van een relatief eenvoudig en overdreven uitgangspunt. Desalniettemin is Avatar een moderne klassieker die nog steeds een wereldwijde schare fans heeft.

Sinds 2009 heeft de franchise geen films meer toegevoegd, maar is op andere manieren uitgebreid. Kijk maar naar Pandora - The World of Avatar in Disney World voor bewijs.

Jaren geleden werd aangekondigd dat de franchise een aantal sequels zou krijgen, en na wat voelde als de ene vertraging na de andere, is de Avatar-franchise klaar om later dit jaar een gigantische terugkeer naar het grote scherm te maken.

'The Way Of Water' is het vervolg

Avatar: The Way of Water zal dienen als de tweede film in de Avatar-franchise. Deze film werd jarenlang geplaagd en eerder dit jaar kregen fans een eerste blik op wat er gaat komen in de volgende aflevering.

Zoals je je kunt voorstellen, trok de trailer veel belangstelling van fans.

"De eerste trailer voor Avatar: The Way of Water krijgt veel views, en lijkt de trailers voor de recente Star Wars-films te overtreffen. De Avatar 2-teaser verzamelde in de eerste 24 uur 148,6 miljoen online views - waarvan Disney aangeeft (via THR) meer is dan de trailers voor recente Star Wars-films", schrijft IGN.

In de trailer werden we opnieuw voorgesteld aan bekende personages voor de eerste film, en we kregen ook de kans om enkele nieuwe gezichten te zien. Niet alleen dat, maar fans hebben ook de ongelooflijke vooruitgang kunnen zien die is gemaakt in de wereld van CGI.

We kregen ook een voorproefje van waar de film over zal gaan.

Volgens de logline van de film, "woont Jake Sully met zijn nieuwe familie op de planeet Pandora. Zodra een bekende dreiging terugkeert om af te maken wat eerder was begonnen, moet Jake samenwerken met Neytiri en het leger van de Na' vi racen om hun planeet te beschermen."

Enkele belangrijke details

Een belangrijk detail dat James Cameron onthulde, was dat deze film, evenals de follow-ups, zich zullen concentreren op het gezin.

"De verhaallijn in de sequels volgt Jake en Neytiri en hun kinderen echt. Het is meer een familieverhaal over de strijd met de mensen", zei James Cameron.

Dankzij CinemaBlend weten we dat onze favorieten uit de eerste film zich naar verschillende delen van Pandora zullen wagen, en ze zullen ook een nieuwe stam introduceren. Die stam is de Metkayina, die een waterstam is.

Voor The Way of Water keert de gestapelde cast uit de eerste film terug, en er zullen ook nieuwsartiesten zijn. Namen als Kate Winslet, Vin Diesel, Michelle Yeoh en meer zullen allemaal aan boord zijn voor deze kaskraker.

Over het algemeen is dit niet veel informatie om uit te gaan, maar de stukjes beginnen samen te komen voor Avatar: The Way of Water. In de komende maanden zullen meer details worden onthuld en de hype voor deze film zal blijven groeien.

Als dit vervolg op zijn voorganger lijkt, dan gaat het een fortuin verdienen aan de kassa. Het zal een zware heuvel zijn om te beklimmen, maar op basis van vroege reacties kunnen mensen niet wachten om deze film te zien.

Aanbevolen: