De waarheid over Jennifer Aniston's vriendschap met Sebastian Stan

Inhoudsopgave:

De waarheid over Jennifer Aniston's vriendschap met Sebastian Stan
De waarheid over Jennifer Aniston's vriendschap met Sebastian Stan
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Jennifer Aniston een icoon van haar generatie is, en waarschijnlijk een van de grootste actrices ter wereld op dit moment. Ze veroverde de entertainmentwereld met haar vertolking van Rachel in Friends en heeft sindsdien talloze ongelooflijke series en films gemaakt. Zet haar samen met Sebastian Stan en je hebt het beste interview van het jaar.

The Falcon and the Winter Soldier-ster vergezelde Jennifer voor een praatje met Variety, en de wereld kreeg hun verbazingwekkende chemie te zien. Het is duidelijk dat ze een erg leuke relatie hebben, en het zou geweldig zijn om ze een keer samen te zien werken. Afgaande op hoe goed ze met elkaar in verbinding staan, zou het niet verwonderlijk zijn om ze in de nabije toekomst samen op het scherm te zien.

6 Sebastian Stan is een enorme fan van Jennifer Aniston

Een van de eerste dingen die Sebastian Stan tegen Jennifer Aniston zei toen ze elkaar ontmoetten voor Variety's Actors on Actors-serie, was hoeveel hij haar bewonderde en dat hij een grote fan van haar werk was. Ondanks Sebastians opmerkelijke carrière moet het intimiderend zijn geweest om als gelijke met een van zijn idolen te kletsen. Naarmate het gesprek vorderde, ontwikkelden ze echter een mooie band, en het resultaat was een prachtig stuk voor het tijdschrift. Zelfs toen was Sebastian onder de indruk.

"Dit was een moment waar ik mezelf nog steeds over aan het knijpen ben", schreef hij over de ervaring. "Vernederd en dankbaar dat ik een van mijn favoriete acteurs aller tijden heb ontmoet. Bedankt @jenniferaniston dat je zo vrijgevig en openhartig met me bent geweest in onze ActorsOnActors talk en bedankt, @variety, voor het laten uitkomen van deze droom."

5 Jennifer Aniston kijkt ook naar hem op

Hoewel Jennifer duidelijk een grotere carrière heeft dan Sebastian, omdat ze de legendarische actrice is die ze is, kan ze echt talent herkennen als ze het ziet.

Ze was erg geïnteresseerd om meer te weten te komen over Sebastians werk en hoe de acteur kwam waar hij nu is, en prees hem herhaaldelijk tijdens hun chat voor Variety. Ze vertelde ook hoeveel ze hem bewonderde voor het aanpakken van een aantal moeilijke uitdagingen tijdens zijn laatste project, Pam & Tommy, en noemde hem "moedig" en "dapper".

4 Vrienden hebben Sebastian Stan door moeilijke tijden heen geholpen

Acteurs en artiesten beseffen dit niet altijd, maar meestal vermaakt hun werk niet alleen hun fans. Het doet zoveel meer. Het leert hen waardevolle levenslessen, zet hen aan het denken en begeleidt hen door moeilijke tijden. Dit is wat Friends deed voor Sebastian Stan, en hij zorgde ervoor dat Jennifer Aniston het wist.

"Er zijn zo vaak momenten geweest waarop ik veel eenzame nachten met Friends heb meegemaakt, ik zal het je vertellen," zei hij tegen haar, en Jennifer was het ermee eens dat de show was als "een vriend om in te hebben de kamer soms."

3 Wie denkt Jennifer Aniston dat Sebastian Stan vrienden zou zijn

Het was onvermijdelijk dat ze zouden duiken in het populairste werk van Jennifer Aniston, Friends, en de actrice gaf Sebastian een groot compliment.

Ze zei dat hij geweldig zou zijn geweest voor de cast van de sitcom, en ging zelfs zo ver om te zeggen dat hij een perfecte Joey Tribbiani zou zijn geweest (vertel dit niet aan Matt LeBlanc). Afkomstig van Rachel Green zelf, dat is veel lof.

2 Wie denkt Sebastian Stan dat hij vrienden zou zijn

Jennifer en Sebastian hadden een goede verstandhouding tijdens het hele Variety-interview, maar over één ding waren ze het niet eens: welk personage Sebastian zou hebben gespeeld in Friends. Je zou kunnen zeggen dat Jennifer het beter weet in deze kwestie, en als ze zegt dat hij geweldig zou zijn als Joey, heeft ze waarschijnlijk gelijk. Maar Sebastian maakte een paar hele goede punten over waarom hij een goede Chandler zou zijn geweest, en ze waren het er niet mee eens.

"Mijn vrienden gingen altijd rond en zeiden: 'Op wie lijk jij het meest?' Ik kwam altijd het dichtst bij Chandler, "legde hij uit, "omdat ik nogal neurotisch word. En ik ging gewoon dood van het lachen."

1 We kunnen verwachten dat Jennifer Aniston en Sebastian Stan binnenkort gaan samenwerken

Dit is wat fans echt gek maakte. Tegen het einde van hun leuke gesprek vroeg Jennifer Sebastian naar zijn favoriete film, en de acteur antwoordde met een echte klassieker: Julia Roberts en Hugh Grant's Notting Hill. Daarop zei Jennifer: "Is dat een romcom? Waarom hebben ze tegenwoordig zo'n slechte rap, want zou dat niet leuk zijn om er een te doen?"

Sebastian was het met haar eens, en toen de actrice voorstelde om er samen een te doen, kon hij nauwelijks geloven wat ze zei. "Ik zou er zo een doen met jou," vertelde hij haar, en Jennifer antwoordde: "Geweldig. We gaan een rom-com doen. Zo spannend. We brengen ze terug."

Jennifer zei dat ze in New York City gaan filmen zodra de rom-com is geschreven, dus we kunnen verwachten dat er snel genoeg aanbiedingen zullen komen. Ik kan niet wachten.

Aanbevolen: