Hoe dicht zijn Regé-Jean Page en de Russo Brothers nu?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht zijn Regé-Jean Page en de Russo Brothers nu?
Hoe dicht zijn Regé-Jean Page en de Russo Brothers nu?
Anonim

Regé-Jean Page werd bijna onmiddellijk beroemd nadat hij werd gecast als de charmante Simon Basset in de Netflix-periodeserie Bridgerton. Tot ieders verbazing besloot de in Londen geboren acteur echter al na één seizoen de show te verlaten. Sindsdien vroegen fans zich af wat de toekomst voor de acteur zou zijn, totdat hij in de onlangs uitgebrachte Netflix-film The Grey Man van Joe en Anthony Russo.

Het is een actiefilm waar de gebroeders Russo al jaren aan werkten, met Charlize Theron zelfs als een van de hoofdrolspelers.

Uiteindelijk hebben de regisseurs de film echter gemaakt met Ryan Gosling, Ana de Armas en frequente medewerker Chris Evans (die een beetje ruw werd tijdens het opnemen van de film).

En hoewel deze drie zwaargewichten de belangrijkste sterren van de film zijn, steelt Page's optreden als CIA-agent Carmichael ook de show.

Heeft Regé-Jean Page Bridgerton verlaten voor de grijze man?

Vooral nadat werd onthuld dat Page was gecast in de nieuwste film van de Russo-broers, vroegen velen zich af of de acteur Bridgerton had verlaten voor The Grey Man.

"We hebben hem niet weggetrokken van Bridgerton", heeft Joe snel verduidelijkt. "Ik wil niet dat iemand achter ons aan komt." Dat gezegd hebbende, gaf hij ook toe dat ze de acteur voor het eerst kenden vanwege de hitshow van Shonda Rhimes.

“Mijn vrouw is een grote fan van Bridgerton. Zo hebben we hem ontdekt', zei Joe. "Ik heb heel Bridgerton bekeken met mijn vrouw." Anthony voegde er ook aan toe: "Het klopte eigenlijk, direct nadat hij wegging."

Het lijkt er ook op dat ze besloten hebben om Page te casten bij het zien van de presentator van Saturday Night Live.

“We dachten dat hij fantastisch was”, herinnert Joe zich. Ik vond hem charismatisch en echt, echt meeslepend en leuk om naar te kijken. We dachten dat hij perfect zou zijn als schurk.'

Voor Regé-Jean Page was ja zeggen tegen de Russo Brothers een 'no-brainer'

The Grey Man is het eerste project waar Page mee instemde sinds hij Bridgerton verliet. En toen hij eindelijk het script voor de film kreeg, kon de acteur zijn opwinding niet bedwingen.

“Het was dit ding waar het script opdook, en het was het leukste dat ik tot nu toe had gelezen,” zei Page.

“Het was dit soort spannende rit van begin tot eind, maar had er ook altijd oog voor om ervoor te zorgen dat het publiek genoot, maar had ook zoveel ambitie dat ik niet wist hoe je het voor elkaar kreeg totdat je herinnert je dat de Russo's het regisseren, en ze kunnen vrijwel alles als een thriller neerzetten, gewoon om jezelf een beetje te hechten en ze het van dichtbij te zien doen. Het was een absolute no-brainer.”

En toen ze klaar waren met het opnemen van de film, was Page ook verbluft door de laatste versie. Toen ik dit ding in een filmzaal zag, schudde het me fysiek. Dus ik denk niet dat er grenzen zijn aan hoe groot dit is. Dit is de grootste actiefilm die ik ooit heb gezien', zei de acteur.

"Ook het leuke van de Russo's, ze zijn zulke meesters van het genre dat ze een beetje een dubbeltje kunnen draaien tussen een absoluut bloedstollende adrenaline-rit, en dan dit soort [snaps] community-achtige knipoog naar de camera waar alles eigenlijk heel grappig is, regelrecht terug in witte knokkelactie, weet je wel?”

De acteur vond het ook leuk om te leren van actiesterren Gosling en Evans. “Het is elke dag een gratis masterclass. En nogmaals, het zijn heel, heel gulle artiesten”, zei Page over de twee acteurs.

"Het zijn mensen die je hun tijd zullen geven, die je absoluut alles zullen geven op momenten van optreden en momenten buiten optreden."

Ondertussen hadden de Russo's ook niets dan lof voor Page nadat ze met hem hadden samengewerkt. "Deze man is een filmster", merkte Joe op tijdens een gesprek met Entertainment Tonight."Dit is alsof ze een mal voor filmsterren hebben gemaakt … We hebben Regé persoonlijk ontmoet, hij is persoonlijk 10 keer charismatischer dan op het scherm."

In navolging van de grijze man werkt Regé-Jean Page opnieuw samen met de Russo Brothers

Na The Grey Man gaat Page ook weer samenwerken met de Russos, aangezien de acteur al verbonden is aan een naamloos Noah Hawley-project dat de broers produceren. “We konden het heel goed met elkaar vinden. We hadden een paar geweldige productieve, lange gesprekken over zaken in het algemeen, over wat ze willen maken, wat ik wil maken, 'legde Page uit.

“Daaruit is de samenwerking met Noah voortgekomen, die super spannend is, waar ik absoluut niets over kan zeggen. Maar ik bedoel, je kunt geen betere facturering krijgen dan dat, tussen Noah Hawley en de Russos ben je in zo'n ongelooflijk goed gezelschap.'

Zo te zien lijkt het er ook op dat Page een van de frequente medewerkers van de Russo-broers zal worden, net als Evans en Tom Holland."Het is een geweldige relatie om te hebben", zei de acteur zelfs. "En ik kijk er naar uit om steeds meer van de creatieve dingen die we daar hebben te delen, want het boeit me zeker."

Aanbevolen: