Precies wat Erika Nardini doet voor barkruksporten en hoeveel geld ze verdient

Inhoudsopgave:

Precies wat Erika Nardini doet voor barkruksporten en hoeveel geld ze verdient
Precies wat Erika Nardini doet voor barkruksporten en hoeveel geld ze verdient
Anonim

Als de meeste mensen aan Barstool Sports denken, is er in de eerste plaats één persoon die in je opkomt, Dave Portnoy. De oprichter van het bedrijf, hoewel Barstool nu een nieuwe eigenaar is, blijft Portnoy nauw verbonden met het merk. De reden daarvoor is simpel, Portnoy lijkt ervan te houden zijn gevoelens over een extreem breed scala aan onderwerpen online te uiten. Niet alleen dat, Portnoy lijkt het leuk te vinden om het verhaal te vertellen over hoe hij zijn indrukwekkende fortuin heeft verdiend en hij pronkt ook met hoe hij zijn geld uitgeeft.

Hoewel Dave Portnoy en Barstool Sports in de hoofden van veel mensen synoniem zijn geworden, is er nog iemand die een grote rol heeft gespeeld in het succes van het bedrijf. Desondanks hebben de meeste mensen geen idee wie Erika Nardini is. Met dat in gedachten roept het twee voor de hand liggende vragen op. Wat doet Nardini voor Barstool Sports en hoeveel geld verdient ze.

Wat doet Erika Nardini voor barkruksporten?

Als mensen kijken naar wat Erika Nardini voor Barstool Sports heeft gedaan, is het moeilijk te overschatten hoe indrukwekkend haar tijd als CEO van het bedrijf is geweest. Volgens rapporten ging Barstool Sports onder leiding van Erika Nardini van een bedrijf met 12 werknemers naar een bedrijf waar meer dan 600 mensen werken. Bovendien, toen Nardini voor Barstool Sports begon te werken, was het een klein bedrijf. Volgens celebritynetworth.com werd Barstool Sports zo succesvol onder de controle van Nardini dat Penn National Gaming $ 450 miljoen betaalde voor 36% van het bedrijf.

Als CEO van Barstool Sports zijn er enkele delen van het werk van Erika Nardini die voor iedereen duidelijk zijn. Zo promoot Nardini het bedrijf vaak tijdens interviews en moet ze reageren op de laatste schandalen van Dave Portnoy. Een paar jaar geleden werd Erika Nardini geïnterviewd door Kara Goldin. Tijdens dat interview werd Nardini gevraagd wat het meest verrassende deel van het zijn van Barstool Sports' CEO voor haar was. In haar reactie onthulde Nardini veel over wat haar baan voor het bedrijf achter de schermen inhoudt.

"Ik was gewoon verbaasd over hoeveel we konden creëren en hoeveel we tegelijkertijd konden doen." Terwijl Nardini's antwoord op die vraag onthulde dat ze graag creatief bezig is, maakt ze later in het interview vrij duidelijk dat een van de grootste onderdelen van haar werk het oplossen van ieders problemen is.

“Het kan een sleur zijn. Iedereen in uw bedrijf heeft op elk moment een probleem met meerdere dingen, en ik denk dat het belangrijk is om het uithoudingsvermogen te hebben om door te werken. Ik denk ook dat er veel… Ik vind het leuk om echt betrokken te zijn. Ik denk dat er CEO's zijn die afstand willen nemen van hun bedrijf, of ze praten alleen met hun managementteam, of dat soort dingen. Ik hou daar niet zo van; Ik wil heel dicht bij de mensen zijn die hier de meest interessante dingen doen.”

Op basis van wat Erika Nardini zei in het eerder genoemde interview, lijkt het duidelijk dat haar baan in wezen uit twee dingen bestaat. Ten eerste heeft Nardini de vrijheid om creatief te zijn bij het bedenken van nieuwe kansen voor Barstool Sports, wat verklaart hoe ze het bedrijf zo veel succesvoller heeft weten te maken. Bovendien brengt Nardini haar dagen door met het oplossen van de problemen waarmee haar medewerkers te maken hebben.

Hoeveel geld verdient Erika Nardini aan barkruksporten?

Om voor de hand liggende redenen droomt vrijwel iedereen ervan ooit rijk en beroemd te worden. Als gevolg hiervan is het volkomen logisch dat verschillende websites rapporteren over hoeveel geld de rijken en beroemdheden hebben. Het is immers een stuk makkelijker om te fantaseren over hoe rijk iemand in de toekomst wil zijn in een wereld waar het mogelijk is om te weten hoeveel geld de tien rijkste regisseurs hebben.

Vanwege alles wat Erika Nardini in het leven heeft bereikt, is de website celebritynetworth.com nam de tijd om een artikel te publiceren over hoeveel geld ze heeft. Volgens celebritynetworth.com heeft Nardini op het moment van schrijven een geschat vermogen van $ 10 miljoen. Hoewel het fascinerend is om dat cijfer te kennen, geeft dat geen antwoord op de vraag hoeveel het huidige Barstool Sports-salaris van Nardini is.

Helaas hebben de twee meest geloofwaardige websites over het lot van de rijken en beroemdheden, Forbes en celebritynetworth, niets gerapporteerd over het jaarsalaris van Erika Nardini. Dat betekent echter niet dat er geen berichten zijn over het huidige salaris van Nardini.

Volgens verschillende websites is het huidige jaarsalaris van Erika Nardini meer dan $ 600.000. De website comparably.com, die rapporteert over het geld dat leidinggevenden voor verschillende bedrijven verdienen, zegt bijvoorbeeld dat Barstool Sports' best betaalde werknemer verdient $ 600.000 per jaar. Aangezien Nardini de CEO van Barstool Sports is en ze het bedrijf tot groot succes heeft geleid, is het vrijwel zeker dat ze meer betaald krijgt dan alle andere werknemers van het bedrijf. Bovendien meldt glamourpath.com ook dat Nardini $ 600.000 per jaar krijgt betaald. Het is natuurlijk ook vermeldenswaard dat bonussen dat cijfer waarschijnlijk aanzienlijk zouden doen stijgen.

Aanbevolen: