10 beroemdheden die modeontwerpers werden

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die modeontwerpers werden
10 beroemdheden die modeontwerpers werden
Anonim

Beroemdheden merken vaak dat ze het grootste deel van hun carrière vastzitten in één rol, en hoewel hun carrière veel meer vrijheid en privileges biedt dan andere carrières, raken ze vaak verveeld door de eentonige levensstijl. Sommigen hebben het gevoel dat hun creativiteit beperkt is in hun carrière en zoeken naar andere plaatsen om hun creativiteit te verkennen en uit te drukken, zoals mode. Modedesign biedt beroemdheden op unieke wijze de mogelijkheid om hun eigen creatie van begin tot eind te ontwikkelen zonder veel inmenging van andere partijen die ze gewend zijn. Terwijl de meeste beroemdheden ervoor kiezen om collecties te doen met gevestigde modemerken, zoals Megan Fox's boohoo-samenwerking, ontwikkelen sommigen hun eigen modemerken.

10 Jessica Simpson creëert een 'onweerstaanbare' modellijn

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Waar veel beroemdheden faalden, blonk zangeres Jessica Simpson uit door een modemerk te creëren dat jaarlijks een miljard dollar binnenha alt door marketing voor reguliere vrouwen uit de middenklasse. Het lichaam van het model is in de loop der jaren veel veranderd, waardoor ze veel kledingmaten heeft gebruikt. Haar eigen worsteling met gewicht en haar begrip van Midden-Amerika heeft haar kledinglijn geïnspireerd, waarbij Simpson zich concentreerde op stijlen die bij alle vrouwen passen. Met betaalbare prijzen en ontwerpen die zich aanpassen aan verschillende lichaamstypes, slaagde de actrice erin een merk te creëren voor alle vrouwen, niet alleen voor de Hollywood-elite.

9 Het eenvoudige leven als Nicole Richie

Lionel en Nicole Richie poseren voor thuisinterview
Lionel en Nicole Richie poseren voor thuisinterview

Nicole Richie groeide op in een beroemd gezin nadat ze was geadopteerd door zanger Lionel Richie, met haar beste jeugdvriend Paris Hilton, het is gemakkelijk te zien hoe ze uiteindelijk bekend werd als een van de best geklede celebs op het rood tapijt. In een gesprek met Hashtag Legend vertelde de ontwerpster over opgroeien in een creatief gezin en hoe haar liefde voor modeontwerp werd aangemoedigd door haar vaders eigen kostuumontwerper, Edna. Opgroeien met een liefde voor mode en design leidde ertoe dat ze al vroeg in haar carrière haar sieradenlijn, House of Harlow, debuteerde. Het merk is sindsdien uitgebreid met kleding, schoenen, brillen, badkleding, huisparfums en accessoires.

8 Sean "Diddy" Combs won in 2004 de mannenontwerper van het jaar

Sean diddy Combs
Sean diddy Combs

Rapper Sean Combs lanceerde eind jaren 90 zijn sportkledingcollectie, Sean John, met veel beroemde muzikanten en beroemdheden die het merk vertegenwoordigden. Sindsdien is het merk uitgebreid naar meerdere categorieën, waaronder pakken, stropdassen, kousen, brillen, schoenen en kinderkleding. De producent werd uitgeroepen tot Men's Designer of the Year voor zijn lifestyle-merk dat ging investeren in populaire modelabels en gaandeweg andere modemerken verwierf. Met een exclusieve samenwerking met de NBA bewees Diddy dat hij een van de beste rappers in het ontwerpspel was.

7 Fans gaan voor Gwen Stefani's L. A. M. B

Gwen Stefani - Just A Girl Las Vegas
Gwen Stefani - Just A Girl Las Vegas

Bekend als een van de meest glamoureuze beroemdheden op de rode loper, heeft muzikante Gwen Stefani veel ervaring in de modewereld met haar eigen modelabel. In het begin van haar carrière was de zangeres verantwoordelijk voor haar eigen looks zonder budget voor een stylist, en droeg ze vaak een beugel als accessoire op de rode loper. Sindsdien heeft ze haar kledinglijn L. A. M. B. die werd geïnspireerd door de Japanse mode samen met andere culturele invloeden. Wat begon als een collectie veranderde in een mode-imperium onder leiding van de actrice die uit een familie van naaisters kwam. De songwriter is doorgegaan met het uitbreiden van haar Japans geïnspireerde lijn naar een tweede label genaamd Harajuku Lovers.

6 Posh Spice lanceert modelabel Victoria Beckham

David en Victoria Beckham
David en Victoria Beckham

Als voormalig Spice Girl is de zanger geen onbekende in het stelen van de schijnwerpers in showstopping looks op en naast de rode loper. Als modeontwerper weet het model vrouwen er goed uit te laten zien door haar mode-expertise te gebruiken om luxe designerlooks voor elke vrouw te creëren. Wat begon als een denimmerk, veranderde in een brillenlancering, daarna een parfumlijn en daarna cosmetica, wat allemaal leidde tot het debuut van haar modelabel, Victoria Beckham.

5 Pharrell Williams is lid van de Billionaire Boys Club

Pharrel Williams
Pharrel Williams

Als medewerker is Pharrell Williams ongeëvenaard in de muziekindustrie, dus het is geen verrassing dat de samenwerking met de Japanse modeontwerper Nigo een van de beste streetwear-merken voor beroemdheden heeft gecreëerd, de Billionaire Boys Club. De samenwerking bewees dat het dubbel succesvol was met de lancering van het schoenenmerk Ice Cream. De producent heeft samen met veel ontwerpers en modelabels ontworpen om talloze succesvolle mode-lanceringen te creëren en om sublabels van de Billionaire Boys Club op te richten.

4 Wie is er meer modieus Mary-Kate of Ashley Olsen?

Mary Kate en Ashley Olsen staan samen op het evenement
Mary Kate en Ashley Olsen staan samen op het evenement

De Olsen-tweeling maakte hun acteerdebuut als baby's op Full House, nadat ze in veel shows en films hadden gespeeld, begonnen de actrices een kledinglijn voor jonge meisjes om te winkelen voor hun uiterlijk. Mary-Kate was de eerste zus die een mode-icoon werd met de geboorte van haar kenmerkende boho-chique look die vaak werd vergeleken met er "dakloos" uitzien. De tweeling richtte later een couture-label op, The Row, dat hen de Womenswear Designer of the Year opleverde. Hun meest recente hedendaagse label, Elizabeth & James, werd beïnvloed door unieke vintage looks en stukken uit hun eigen kasten.

3 Fabletics weerhoudt Kate Hudson ervan films te maken

Kate Hudson
Kate Hudson

Actrice Kate Hudson hield zo veel van sporten dat ze haar eigen activewear-lijn van trainingskleding oprichtte met de moderetailer TechStyle Fashion Group. Fabletics houdt de zakenvrouw zo bezig dat ze volgens Forbes geen tijd heeft om aan films te werken. Met betaalbare prijzen, maatvoering die inclusief is en functionele ontwerpkenmerken is de actrice erin geslaagd een van de meest succesvolle activewear-lijnen voor alledaagse vrouwen te creëren.

2 Rihanna's Fenty Beauty verslaat Kylie Jenner's Kylie Cosmetics

Rihanna
Rihanna

Nadat ze de eerste vrouw was die een origineel modemerk creëerde met LVMH genaamd Fenty, ging Rihanna verder met het opzetten van haar zeer succesvolle lingeriemerk onder dezelfde groep genaamd Savage X Fenty. De zangeres richtte in 2017 voor het eerst haar make-uplijn op, Fenty Beauty, die wedijverde met die van Kylie Cosmetics, met LVMH.

1 Yeezy toont de persoonlijkheid van Kanye West

Kanye West lacht met bril
Kanye West lacht met bril

Als een van de meest invloedrijke rappers van zijn tijd, staat Kanye West ook bekend als een van de meest invloedrijke mode-iconen van deze generatie met zijn unieke stijl. De rapper en producer heeft samengewerkt met vele bekende merken, waaronder Louis Vuitton, The Gap en Adidas. Zijn Yeezy-samenwerking met Adidas produceerde talloze luxe sneakers die zijn uitgegroeid tot enkele van de meest gewilde luxe schoenen. De modeontwerper is doorgegaan met het opzetten van een heel mode-imperium dat zich uitbreidt naar kleding en lingerie onder het merk Yeezy.

Aanbevolen: