Nicki Minaj-fans woedend nadat papa's moordenaar een jaar gevangenisstraf krijgt

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj-fans woedend nadat papa's moordenaar een jaar gevangenisstraf krijgt
Nicki Minaj-fans woedend nadat papa's moordenaar een jaar gevangenisstraf krijgt
Anonim

Nicki Minaj's fans hebben hun woede online geuit nadat de man die haar vader vermoordde bij een auto-ongeluk, werd veroordeeld tot slechts één jaar achter de tralies.

Charles Polevich heeft zijn schuld toegegeven aan de dood van Robert Maraj

Charles Polevich werd woensdag veroordeeld nadat hij schuldig had gepleit voor het verlaten van een plaats van een ongeval. De 71-jarige gaf ook toe te hebben geknoeid met fysiek bewijs nadat hij Robert Maraj, 64, in februari 2021 had vermoord. Hij moet ook een boete van $ 5.000 betalen en zijn rijbewijs is voor zes maanden geschorst. Polevich kreeg aanvankelijk een gevangenisstraf van maximaal zeven jaar, maar de rechter beloofde dat hij hem niet langer dan een jaar zou veroordelen, aldus TMZ.

Nicki Maraj's moeder was niet blij met de zin

De weduwe van het slachtoffer, Carol Maraj, vertelde verslaggevers dat ze "niet blij" was met de straf en klaagt Polevich aan voor $ 150 miljoen. Carol zei dat het zien van Polevich in de rechtbank haar "bevende" bij de herinnering aan haar man die voor zijn leven in het ziekenhuis vocht. Robert Maraj liep op Long Island toen Polevich hem aanreed met zijn auto. Hij stapte aanvankelijk uit zijn voertuig en keek naar de gewonde man op de grond, maar reed toen weg. Hij belde geen 911, zette zijn auto in de garage en dekte hem af met een zeildoek, zeiden de autoriteiten. Nicki Minaj's vader werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en stierf de volgende dag.

Polevich's advocaat, Marc Gann, noemde de hit-and-run eerder "compleet uit karakter" voor zijn cliënt.

"Hij voelt enorm veel empathie voor de familie van de heer Maraj en heeft enorm veel spijt voor elke rol die hij heeft gespeeld bij zijn dood", zei Gann telefonisch na de rechtbank. Hij suggereerde dat Polevich mogelijk een medisch probleem had waardoor hij zich niet 'volledig bewust was van wat hij aan het doen was'.

Nicki Minaj noemde de dood van haar vader 'verwoestend'

Grammy bekroonde rapper Nicki Minaj gaf eerder commentaar op de dood van haar vader en schreef vorig jaar op haar website dat het "het meest verwoestende verlies van mijn leven" was.

De fans van de "Super Bass"-artiest waren woedend na wat zij als een "milde" straf van de rechter beschouwden.

"Die rechter is harteloos! Het spijt me zo voor Nicki", reageerde iemand online.

Slechts 1 jaar nadat hij toegaf dat hij hem had geslagen en hem toen voor dood achterliet…

"Als het andersom was geweest, zou haar vader onder de gevangenis zijn geweest. Smh," viel een derde in.

Aanbevolen: