8 Beroemdheden die vaker wel dan niet geschikt zijn

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die vaker wel dan niet geschikt zijn
8 Beroemdheden die vaker wel dan niet geschikt zijn
Anonim

De tijd dat mannen kostuums droegen als dagelijkse kleding, is voorbij. Vooral onder Hollywood-sterren was het ooit de norm dat een man een pak, stropdas en hoed droeg voordat hij op pad ging. Tegenwoordig is mode minder gendergerelateerd en meer casual. Jeans en een T-shirt hebben pakken vervangen als de gemiddelde outfit.

Ondanks de veranderende tijden, houden sommige beroemdheden vast aan de klassiekers en blijven ze dagelijks in strakke pakken sporten. Zoals Barney Stinson, het personage van How I Met Your Mother, zou zeggen, "passen deze sterren aan" voordat ze eropuit trekken. Zulke goedgeklede sterren hebben hun eigen redenen om kostuums te verkiezen boven meer casual ensembles. Sommigen kleden zich zoals hun ouders hen hebben geleerd, anderen vinden dat entertainers zich moeten kleden voor hun publiek en sommigen hebben een vriendelijk imago bij het publiek hoog te houden.

Blijf scrollen om te zien welke acht beroemdheden bijna altijd geschikt zijn als ze in het openbaar verschijnen.

8 Steve Harvey

Steve Harvey was ooit dakloos
Steve Harvey was ooit dakloos

Steve Harvey heeft sinds zijn stand-upcomedy-dagen in de jaren negentig een pak gedragen voor bijna elk publiek optreden. Toch draagt hij bijna nooit twee keer hetzelfde pak en heeft hij naar schatting gedurende zijn carrière meer dan 1000 pakken gehad. De tv-persoonlijkheid heeft gezegd dat hij pakken begon te dragen omdat zijn moeder hem vertelde dat vrouwen van goed geklede mannen houden. Hij vond ook dat hij zich moest kleden voor publiek dat betaalde om hem te zien optreden.

7 Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres
Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres heeft het casual pak onder de knie. Sinds hij in de jaren negentig beroemd werd, combineert DeGeneres pakken met sneakers, T-shirts en zonnebrillen voor een coole maar keurige look. Terwijl ze ze aankleedt, draagt de komiek alleen maar hoogwaardige pakken, van merken als Dolce en Gabbana of Gucci. Of ze nu haar talkshow host, over de rode loper loopt of dineert met haar vrouw, Portia de Rossi, DeGeneres is bijna altijd in een casual pak.

6 Tom Ford

Tom Ford
Tom Ford

De wereldberoemde ontwerper Tom Ford staat bekend om het stylen van elegante pakken - vaak gedragen door beroemdheden op de rode loper. Fords goede reputatie heeft zijn persoonlijke stijl flink onder druk gezet. Maar natuurlijk stelt de ontwerper nooit teleur in zijn strakke, luxe looks. Ford kleedt zich bijna uniform in donkerkleurige pakken, simpelweg omdat hij weet dat het voor hem werkt, aldus Vogue. Ford vertelde Vogue ook dat zijn kenmerkende look simpelweg voortkomt uit een gebrek aan energie om een nieuwe stijl te cultiveren. De meesten zijn het er echter over eens dat de look van Ford tijdloos is.

5 Hillary Clinton

Hillary Clinton heeft tijdens haar lange politieke carrière een broekpak gedragen voor bijna elk publiek optreden. De pakken van Clinton zijn zo nauw met haar verbonden dat ze worden gebruikt om de beroemde politicus te parodiëren van Amy Poehler en Kate McKinnon op Saturday Night Live. In haar memoires uit 2016, What Happened, legde Clinton uit dat ze broekpakken begon te dragen omdat ze vond dat ze succesvolle mannelijke politici moest nabootsen, die elke dag hetzelfde soort outfit droegen.

4 George Clooney

George Clooney poseert in pak en signeert handtekeningen bij première
George Clooney poseert in pak en signeert handtekeningen bij première

George Clooney heeft een reputatie als een van de meest stijlvolle beroemdheden. De zachte leidende man is altijd tot in de puntjes gekleed in een pak en is zelfs de geschiedenis ingegaan als een van de meest invloedrijke kostuumdragers aller tijden. De acteur draagt een breed scala aan kostuummerken, maar heeft de neiging om te kiezen voor Armani smokings bij het bijwonen van luxe evenementen. Clooney's imago grijpt terug op goedgeklede acteurs tijdens de gouden eeuw van Hollywood, zoals Clark Gable.

3 John Mulaney

John Mulaney
John Mulaney

Hoewel veel stand-upcomedians optreden in jeans en T-shirts, draagt John Mulaney altijd een pak tijdens zijn sets. Het pak van Mulaney is nu een kenmerkend onderdeel van zijn merk, maar het begon als een leuke manier om de artiest van het publiek te scheiden. "Ik begon een pak te dragen omdat het grappig was: de enige reden dat ik een microfoon heb, is omdat ik het mooist gekleed ben", vertelde Mulaney aan The Ringer in 2018.

2 Idris Elba

Elba speelt Stringer Bell in het drama in B altimore
Elba speelt Stringer Bell in het drama in B altimore

Idris Elba wordt algemeen beschouwd als een van de meest stijlvolle en goed geklede mannen in Hollywood, onder acteurs als George Clooney en Jeff Goldblum. Gedurende zijn hele carrière heeft de Britse acteur zich altijd gekleed om indruk te maken, of hij nu naar een prijsuitreiking gaat of een vlucht ha alt. Hoewel hij een breed scala aan looks heeft, is Elba vooral bekend om zijn strakke maar avontuurlijke pakken. Van de acteur is bekend dat hij overal sport, van een eenvoudig zwart pak tot een geruit tweedelig pak.

1 Janelle Monáe

Janelle Monáe is beroemd geworden door het dragen van moderne, stijlvolle pakken in muziekvideo's, over de rode loper, in interviews en meer. De zangeres - die zij/zij voornaamwoorden gebruikt - heeft uitgelegd dat haar gepatenteerde witte en zwarte pakken een specifieke en opzettelijke boodschap uitdragen. Monáe draagt pakken als een manier om tegen gendernormen en schoonheidsnormen in te gaan, in navolging van historische vrouwelijke pakdragers zoals Marlene Dietrich. Ze dragen met name zwart-witte pakken om eer te bewijzen aan hun familie en aan alle zwarte werkende gezinnen.

Aanbevolen: