Dit zijn de kortste Bachelor Nation Engagements

Inhoudsopgave:

Dit zijn de kortste Bachelor Nation Engagements
Dit zijn de kortste Bachelor Nation Engagements
Anonim

Het verbazingwekkende succes van de Bachelor-franchise is het definitieve bewijs dat reality-tv-shows op basis van romantische relaties ongelooflijk lucratief kunnen zijn. Sinds de première in 2002 hebben The Bachelor en zijn talloze spin-offs het publiek over de hele wereld aan hun stoel gekluisterd met opwindend drama en adembenemende romantiek.

Tragisch genoeg, ondanks dat ze gebaseerd zijn op het nastreven van ware liefde, zijn de verbintenissen die voortvloeien uit de franchise zelden gebouwd om de tand des tijds te doorstaan. Van de 42 engagementen die op The Bachelor en The Bachelorette werden getoond, zijn er nog maar 14 die het goed doen. Verbazingwekkend genoeg zijn sommige Bachelor-natie-engagementen bijna onmiddellijk na de laatste rozenceremonie uit elkaar gevallen. We bekijken alle Bachelor / Bachelorette-opdrachten die nooit de vier weken hebben gehaald.

8 Peter Weber en Hannah Sluss (één maand)

Peter Weber vroeg Hannah Sluss ten huwelijk in seizoen 15 van The Bachelor, waarmee een einde kwam aan een van de meest turbulente seizoenen in de geschiedenis van de show. Tragisch genoeg stopten de twee amper een maand later nadat Peter zich realiseerde dat hij niet genoeg om Hannah gaf.

"Ik wil je zo graag alles geven, je mijn hele hart geven", vertelde hij haar destijds. "Dat is alles wat je verdient, en dat kan ik niet doen."

7 Madison Prewet en Peter Weber (2 dagen)

Na het verbreken van zijn verloving met Hannah, herleefde Pater zijn romance met tweede plaats Madison Prewet. Na 48 uur waren de twee echter klaar om hun eigen weg te gaan.

Weber beschreef de breuk als "letterlijk de moeilijkste en moeilijkste ervaring die ik ooit heb meegemaakt" en beweerde dat "er verschillen waren tussen ons die waarschijnlijk geen zinvolle lange termijn relatie tot bloei te laten komen.”

6 Jason Mesnick en Melissa Rycroft (1 maand)

Jason Mesnick en Melissa Rycroft verloofden zich in seizoen 13 van The Bachelor. Een maand na het voorstel realiseerde Jason zich dat hij niet kon stoppen met denken aan de nummer twee Molly Malaney.

Na een ongelooflijk verwoestende breuk, heeft Melissa haar romance met Tye Strickland nieuw leven ingeblazen en sindsdien heeft ze drie schattige kinderen bij hem verwelkomd. Jason en Molly zijn sinds 2010 getrouwd en hebben onlangs samen een dochter verwelkomd.

5 Bob Guiney en Estella Gardinier (1 maand)

Bob Guiney heeft de Californische hypotheekmakelaar Estella Gardinier ten huwelijk gevraagd in seizoen vier van The Bachelor. De aspirant-muzikant verbrak de zaken echter een maand later via een telefoontje.

"Hij is niet de persoon die ik dacht dat hij was", vertelde Estella destijds aan People. "Ik zie geen reden om ooit een gesprek met hem te hebben. Het pad dat ik bewandel is anders dan dat van Bob. Hij is nu een grote ster! Hij is een grote ster, dus mijn leven is daar niet mee te vergelijken."

4 Hannah Brown en Jed Wyatt (5 weken)

Jed Wyatt en vrijgezellin Hannah Brown hadden een van de meest dramatische scheidingen in de geschiedenis van de Bachelor-natie. Brown en Wyatt waren meer dan een maand verloofd toen ze het verwoestende nieuws ontving dat Wyatt een relatie had met singer-songwriter Haley Stevens voordat ze zich aanmeldde voor de show.

"Het was hartverscheurend", bekende Hannah destijds aan People. Als hij van me hield, het beste voor me wilde, waarom gaf hij me dat dan niet? Hij zei altijd dat hij me nooit pijn wilde doen, maar hij heeft me erger pijn gedaan dan wie dan ook."

3 Aaron Buerge en Helene Eksterowicz (5 weken)

Helene Eksterowicz schreef geschiedenis door een van de eerste deelnemers te worden die een voorstel voor The Bachelor accepteerde. Echter, na een verloving van vijf weken nodigde Aaron Helene uit bij een Starbucks in New Jersey en maakte er een einde aan.

"Het voelde alsof er een bom viel", vertelde Helene destijds aan People. "Ik zei: 'Ik voel me erg bedrogen door je. Je hebt me elke dag verteld dat je van me houdt, en nu is dit het dan?'"

2 Arie Luyendyk Jr. en Becca Kufrin (2 maanden)

Arie Luyendyk Jr. begon na te denken over zijn verloving met Becca Kufrin, amper twee maanden nadat hij seizoen 8 van The Bachelor had voorgesteld. Na een pijnlijke breuk van 40 minuten, besloot Arie om de boel weer op te rakelen met de tweede plaats Lauren Burnham. Het nieuwe stel stapte in 2019 in het huwelijksbootje en verwelkomde kort daarna een dochter.

Kufrin schreef zich later in voor The Bachelorette, waar ze opnieuw een verwoestende breuk met Garrett Yrigoyen moest doorstaan.

1 Andrew Baldwin en Tessa Horst (2 maanden)

Andrew Baldwin en Tessa Horst hebben hun verloving afgeblazen twee maanden nadat Baldwins seizoen van The Bachelor was afgelopen. De twee gingen nog twee maanden uit voordat ze er eindelijk mee ophielden.

"We zijn erg verliefd en toegewijd aan onze relatie", zei het duo destijds in een gezamenlijke verklaring. “Met de mogelijkheid van herplaatsing naar een nieuwe locatie, besloten we dat het voor Tessa niet het ideale moment was om zichzelf te ontwortelen en op dit moment naar Hawaï te verhuizen. Onze relatie wordt steeds hechter en we zijn erg hoopvol over onze toekomst samen."

Aanbevolen: